Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bilo bi glupo sada kupiti nekog Cavanija ili Falcaa. Neka mu bude sljedeća sezona kao glavnom napadaču pa kud puklo da puklo. Bilo bi dobro kupit još neku špicu za nekih 17 mil. za pričuvu pogotovo ako će Lukaku na posudbu. I to je to, sretno Torres, povedi nas do zvijezda.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Tinmar' timestamp='1337896424' post='52187']Bilo bi glupo sada kupiti nekog Cavanija ili Falcaa. Neka mu bude sljedeća sezona kao glavnom napadaču pa kud puklo da puklo. Bilo bi dobro kupit još neku špicu za nekih 17 mil. za pričuvu pogotovo ako će Lukaku na posudbu. I to je to, sretno Torres, povedi nas do zvijezda.[/quote]Ili sto se tice spica ne dirati nista,rotirati Dannya sa Torresom jer ovaj govori da je bolji u spicu nego na krilu i ponekad davati priliku Lukakuu !
E sad cu ic napravit screenshotove od svih vas koji pricate da zelite prodat torresa... pa da vam ih mogu nabijat na nos sljedece sezone... :P

vratit ce se on jos jaci nego sto je bio u liverpoolu i atleticu... ;)
Torres je pozvan za ciklus prijateljskih utakmica Spanije, od kojih je i ona sa Srbijom... Pored njega od klasicnih spiceva tu su jos Soldado, Negredo i ja mislim Adrian Lopez. Njima treba dodati i Llorentea. Gledajuci trenutnu formu, najvise sanse za odlazak na EP imaju Llorente i Soldado, pa zatim Adrian, pa tek onda Nando i Negredo.... Ne verujem da ce sva petorica na EP, jer Spanci uglavnom igraju 4-5-1(4-3-3) sa jednim klasicnim spicem. Po meni su prva dvojica sigurni putnici na Euro, i ocekujem da im se jos jedan pridruzi... Nadam se da ce to biti Torres.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1337977568' post='52427']
Torres je pozvan za ciklus prijateljskih utakmica Spanije, od kojih je i ona sa Srbijom... Pored njega od klasicnih spiceva tu su jos Soldado, Negredo i ja mislim Adrian Lopez. Njima treba dodati i Llorentea. Gledajuci trenutnu formu, najvise sanse za odlazak na EP imaju Llorente i Soldado, pa zatim Adrian, pa tek onda Nando i Negredo.... Ne verujem da ce sva petorica na EP, jer Spanci uglavnom igraju 4-5-1(4-3-3) sa jednim klasicnim spicem. Po meni su prva dvojica sigurni putnici na Euro, i ocekujem da im se jos jedan pridruzi... Nadam se da ce to biti Torres.
[/quote]Prema misljenu novinara marke Torres je siguran putnik na euro. Bila je neka anketa koi ce napadaci putovati na euro, u anketi su bili Lorente, Soldado, Adrian i Negredo dok su Torresa opisali kao sigurnog :D
tores nece biti u startnoj postavi
[img]http://img85.imageshack.us/img85/7530/sastavi1.jpg[/img]
[quote name='soxx' timestamp='1338022180' post='52487']
Jel ovo oficijalno?
[/quote]
Ma jock.. samu cu reci da je skoro pa nemoguce da soldado i negredo krenu od prve minute !
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"We've talked and now I have no doubt what they expect of Fernando Torres. I just want to start next season as soon as possible."[/font][/color]

Zvuci strasno odlucan, samo je na njemu da to pokaze na terenu sljedece sezone!
[size=5][color=#484848][font=Helvetica, Arial, sans-serif]"Vicente Del Bosque has left the Valencia forward out of his 23-man party for this summer's European Championship in Poland and [/font][/color][/size]

[size=5][color=#484848][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Ukraine, but there is space for Fernando Torres in the team."[/font][/color][/size]

[color=#484848][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Ostavio je majstor Soldada kući a poveo Torresa. To će Nanda dići u visine, samo neka sad to i iskoristi.[/font][/color]
Dobio je priliku samo na ime, meni nikad Torres ne bi zaigrao ispred Soldada koji ima 27 golova u ovoj sezoni, al et valjda iskoristi ovu sansu.
Velika nepravda je učinjena Robertu Soldadu ali Torresov posao nije da se brine zbog toga nego da ovu priliku prihvati objeručke i da vrati samopouzdanje i postane igrač kakav je prije bio.. :)
[quote name='Elao' timestamp='1338119896' post='52770']
Dobio je priliku samo na ime, meni nikad Torres ne bi zaigrao ispred Soldada koji ima 27 golova u ovoj sezoni, al et valjda iskoristi ovu sansu.
[/quote]
Iskreno, boli me kurac za Soldadom. Nek on dere za Wigan na SM-u. :D
Mozda i nije posteno prema Soldadu al me i ne briga previse. Sretan sam sto je Torres dobio priliku i od njeg zelim da je maksimalno iskoristi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.