8. maj 2012.14 god. comment_46627 Nadam se da ce prije svega veceras ostati u komadu, kao i ostali nasi momci. Sjecam se kad ga je Agger udario laktom u nos na Bridgeu, namjerno. Uvijek su igraci loserpoola bili nabrijani kao u fazonu: Ajde da mu pokazemo da je pogrijesio sto je otisao. Sada je uzeo covjek prvi trofej i sigurno je da ce njihovi medvjedi ici grubo na njega. Jednostavno su postali debilirani i navijaci i njihovi igraci. Ali kada bi im ga zabiberio, to bi imalo neprocjenjivu vrijednost. Vidjeti sjebane face onih napacenih, iskompleksiranih loserpoolovih navijaca... nesto unikatno! Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46646 Nek' zabije veceras dva gola i oprastam mu sve partije u kojim nije postigao gol. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46726 Bilo bio mi drago, najdraže da baš njima zabije večeras, ali iskreno mislim da od toga nema ništa. Bar za večeras, zaboravite na njegov gol. Nekad drugi put bit će, možda u finalu Lp Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46887 Zabi ga Torres... Ma znao sam, da nema ništa od toga, prvenstveno, zbog saigrača, ali i toga što on protiv njih kao da strah ima, kao da ne smije da se opusti. Večeras, solidan, ništa više. Šteta za onu prečku. I da, navijači looserpola su takvo smeće, nevjerovatno. Onoliko zvižde čovjeku, koji im je puno puta guzove spašavao golovima i igrama, fuj Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46903 [quote name='Wisey' timestamp='1336511040' post='46891'] Žao mi ga kad s ovakvim levatinama mora igrati. [/quote] osim precke nista nije pokazao... odbijao se od igraca ko lutkica... moze on i puno vise... ali iskreno... kraj onih marsovaca niti CR ili Lessi nebi napravili nista vise... Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46918 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1336511255' post='46903'] osim precke nista nije pokazao... odbijao se od igraca ko lutkica... moze on i puno vise... [/quote] slažem se s tim... mene nije uopće fascinirao... osim one solo akcije koja je završila prečkom, nije ništa posebno napravio... samo me naživcira jer se u svakom prokletom duelu odbija ko neka curica... Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46921 Naravno da ce se odbijati kad su kraj njega uvijek dvojica ili trojica.. Njegovi suigraci (veceras koji su igrali) nisu u stanju da naprave visak, da mu otvore prostor, i gurnu loptu... Tesko je napadacu kad je sam u psicu a iza sebe ima igrace koji ne znaju da izvuku igrace i naprave visak.. itd. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46934 Meni je uz ramiresa jedini odigrali kako spada, nije nimalo kriv zbog rezultata. Jedino da on iznese loptu iz odbrane, doda sebi u sredinu, pretrci pola terena, i postigne gol. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46937 [quote name='chelseathebest' timestamp='1336511586' post='46918'] slažem se s tim... mene nije uopće fascinirao... osim one solo akcije koja je završila prečkom, nije ništa posebno napravio... samo me naživcira jer se u svakom prokletom duelu odbija ko neka curica...[/quote] Ma nek se ti slažeš, ko će drugi... Niti jedan napadač se nemože iskazat s ovakvim degenima u vidu saigrača. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46939 Naravmo da nanas ništa nije mogao, da je ekipa bila raspoloženija to bi bila druga stvar. Ali šta će čovjek, kako će fascinirat kad nije primio dvije lopte. Pa nije madjioničar pobogu. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46941 Samo se bojim da mu ovo nisu posljednje utakmice u dresu Chelsea. Sa novim igracima u ekipi ce pokupiti staru formu ! Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46965 Ma ne vejrujem da su mu posljednje tekme u klubu. Još će se on naigrati, eto i forma mu je veoma dobra odkako je RDM tu, tako da uz nekoliko pojačanja, uz poboljšanje igre ekipe, bit će to sve super. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47010 Ja nisam siguran da će on ostati u Chelseaju i iduće sezone. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47124 samo ću reći da, ako Tito ode i ostanemo samo na Torresu, ne piše nam se dobro ne želim ja umanjiti Torresove dobre partije u zadnje vrijeme, ali još uvijek smatram da što se tiče nekih stvari, nemože ni približno zamijeniti TItu moje mišljenje. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47145 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336526078' post='47010'] Ja nisam siguran da će on ostati u Chelseaju i iduće sezone. [/quote] Ja jesam. Nece Roman tih 50 milijuna funti bacit u vjetar, bas sada kad je, ajmo rec, otcepio i poceo zabijat, kolko tolko Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47157 [quote name='bbj26' timestamp='1336570061' post='47145'] Ja jesam. [b]Nece Roman tih 50 milijuna funti bacit u vjetar[/b], bas sada kad je, ajmo rec, otcepio i poceo zabijat, kolko tolko [/quote] Bas zato se i bojim da ce ga prodati.Jer zeli dovesti nekog rasnog strijelca (Cavani,Falcao) i tako sto prije zaboraviti Torresa Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47162 Nece ga Roman prodati,bar jos sezonu.Pa dovodio je igrace koji su igrali sa njim bilo u klubu(Meirales),bilo u reprezentaciji(Mata) samo da bi on proigrao.Nadam se da ce na leto doci igrac koji ce znati da mu da upotrebljivu loptu. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47275 Ako Torres ostane a Tito ode nebi rekao da nam se ne pise dobro... istina i Bog da cemo u tom slucaju izgubit jednu igracinu kakvu vise nikad necemo imat, ali...!!!! nemojte zaboravit da nam sljedece sezone dolaze marin, de bruyne, tu je nas Mata, dobit cemo vrlo sigurno jos jedno krilo ili ofenzivnog igraca i vjerujem da cemo dobit jos jednog dobrog srednjeg veznog tipa Modric.... tako da se Torres vise nece trebat vracat pred svoj gol po loptu nego ce se moc posvetit ono sto mu je nekad dobro islo... suparnickom sesnestercu i zabijanju golova... tako da vjerujem da ce proradit... i da cemo ga gledat ko u starim danima... samo sve ovisi sto ce Abramovic napravit i koga ce dovest... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.