9. maj 2012.14 god. comment_47280 ma Torres se probdio otkako je RDM tu, ovo je drugi čovjek, odličan je, po meni se on i Drole odlično upotpunjuju i mislim da niti jednog ne treba prodavat, obojca su u odličnoj formi otkako je RDM došao i nevidim razlog za prodaju ijednog, pa samim time ni dovođeje novih napadača, u njima imamo odlične igrače i veliko isustvo, dok s druge strane u Luakuu i Bamfordu imamo vrlo perspektivne mlade igrače , željne igre, mislim da je nama napad sasvim dobro popunjen.... ako baš treba može tu i Danny uletit.... još odlaskom Kalua i Maloude te dolasima Kevina i Marina, misim da ćemo dobit na ubojitosti i da će napdači dobit više prostora, jer na ova dva gore navedena ni ne računaju da če nešto napravit, i na kraju se ispostavi točnim .... Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47283 Ako ode Drogba neko sigurno dolazi, na ovakvom Torresu da se ostane pff ne hvala, a i pod upitnikom je da li on ostaje, mozda neko ponudi 20tak mil i moze se nazvati dobrim transferom Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47298 [quote name='Vinko' timestamp='1336585906' post='47280'] ma Torres se probdio otkako je RDM tu, ovo je drugi čovjek, odličan je, po meni se on i Drole odlično upotpunjuju i mislim da niti jednog ne treba prodavat, obojca su u odličnoj formi otkako je RDM došao i nevidim razlog za prodaju ijednog, pa samim time ni dovođeje novih napadača, u njima imamo odlične igrače i veliko isustvo, dok s druge strane u Luakuu i Bamfordu imamo vrlo perspektivne mlade igrače , željne igre, mislim da je nama napad sasvim dobro popunjen.... ako baš treba može tu i Danny uletit.... još odlaskom Kalua i Maloude te dolasima Kevina i Marina, misim da ćemo dobit na ubojitosti i da će napdači dobit više prostora, jer na ova dva gore navedena ni ne računaju da če nešto napravit, i na kraju se ispostavi točnim .... [/quote] konacno neko da dobro i racionalno razmislja... slazem se u potpunosti... napad nam je dobro popunjen i ne trebamo trosit novce na njega nego na vezu i krila... samo mi je zao sto vise ljudi ne shvaca da napadac ne moze bit ucinkovit ako nema iza sebe igrace koji mu omogucuju ubojitost... Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47300 [quote name='Elao' timestamp='1336586075' post='47283'] Ako ode Drogba neko sigurno dolazi, na ovakvom Torresu da se ostane pff ne hvala, a i pod upitnikom je da li on ostaje, mozda neko ponudi 20tak mil i moze se nazvati dobrim transferom [/quote] 20 M ne hvala Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47311 [quote name='Elao' timestamp='1336586075' post='47283'] Ako ode Drogba neko sigurno dolazi, na ovakvom Torresu da se ostane pff ne hvala, a i pod upitnikom je da li on ostaje, mozda neko ponudi 20tak mil i moze se nazvati dobrim transferom [/quote] konačno da se mogu složit s nekim što se tiče ovoga a ovih 20 milki, ma mislim da ipak može više, pa samo ime Torresovo vrijedi tolko i još na to dodaš formu Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47319 Ma prodat ga sad, imao je dosta vremena a nije se nikako iskazao( 5 golova u u zadnjoh 5 utakmica ne znaci da se vratio, to su tek naznake povratka u formu). Bilo b pre glupo i rizicno sacuvati ga i igrati sa njim kao sa glavnim spicom naredne sezone. Ako ga ne prodamo sad necemo nista na njemu zaraditi jer vise i nije toliko mlad. 28 godina nije malo, dat ga za 30 mil nekome i dovest Falcaoa ili Cavanija(moze i neko drugi). Lukaku na posudu,dovest Bu za 15 mil iz Newcastala i rijesen problem sa napadacima u narednih 5 godina. Naravo Drogbu zadrzati, za par godina kad se Drogba penzionise vratit Lukakua sa posudbe. To bi bilo idealno. Ne vidim Torresa u plavom dresu naredne sezone. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47329 [quote name='chelseafan97' timestamp='1336588242' post='47319'] Ma prodat ga sad, imao je dosta vremena a nije se nikako iskazao( 5 golova u u zadnjoh 5 utakmica ne znaci da se vratio, to su tek naznake povratka u formu). Bilo b pre glupo i rizicno sacuvati ga i igrati sa njim kao sa glavnim spicom naredne sezone. Ako ga ne prodamo sad necemo nista na njemu zaraditi jer vise i nije toliko mlad. 28 godina nije malo, dat ga za 30 mil nekome i dovest Falcaoa ili Cavanija(moze i neko drugi). Lukaku na posudu,dovest Bu za 15 mil iz Newcastala i rijesen problem sa napadacima u narednih 5 godina. Naravo Drogbu zadrzati,[b] za par godina kad se Drogba penzionise[/b] vratit Lukakua sa posudbe. To bi bilo idealno. Ne vidim Torresa u plavom dresu naredne sezone. [/quote] Za par godina??? Boga ti znas li ti koliko on (Drogba) ima godina?? Zar ti mislis da on i dalje moze biti prvi spic? Ako ti Torres sa 28 nije vise toliko mlad, sta je onda Drogba u ovim godinama? I jos kazes da je idealno da ga ostave jos par godina.. Ja mislim da on (Torres) zaluzuje sansu da igra sa boljim igracima. Nadam se da ce ih imati sljedece sezone.. Ja ga vidim i naredne sezone u plavom dresu... Zasluzuje sposobne suigrace.. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47356 Nedamo Torresa... Sljedece sezone kad ce iza sebe imat ovaj trojac: De Bruyne---------Mata---------Hulk zabijat ce ko lud... ako ga ostave... i ako cemo stvarno imat ovu liniju iza njega... Torres ce zabit 20+ golova... carelus sejvaj ovo... ako se ispostavi da sam u pravu kupujes mi vilu... Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47363 [quote name='ADiS' timestamp='1336591444' post='47329'] Za par godina??? Boga ti znas li ti koliko on (Drogba) ima godina?? Zar ti mislis da on i dalje moze biti prvi spic? Ako ti Torres sa 28 nije vise toliko mlad, sta je onda Drogba u ovim godinama? I jos kazes da je idealno da ga ostave jos par godina.. Ja mislim da on (Torres) zaluzuje sansu da igra sa boljim igracima. Nadam se da ce ih imati sljedece sezone.. Ja ga vidim i naredne sezone u plavom dresu... Zasluzuje sposobne suigrace.. [/quote] Potpis Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47390 [quote name='ADiS' timestamp='1336591444' post='47329'] Za par godina??? Boga ti znas li ti koliko on (Drogba) ima godina?? Zar ti mislis da on i dalje moze biti prvi spic? Ako ti Torres sa 28 nije vise toliko mlad, sta je onda Drogba u ovim godinama? I jos kazes da je idealno da ga ostave jos par godina.. Ja mislim da on (Torres) zaluzuje sansu da igra sa boljim igracima. Nadam se da ce ih imati sljedece sezone.. Ja ga vidim i naredne sezone u plavom dresu... Zasluzuje sposobne suigrace..[/quote] Ja sam rekao da se Torres za koju godinu nece moci uopste prodati i da ga je bolje zaraditi nesto na njemu dok je to moguce( jedno 20-30 mil).. Kao drugo dragi ADISE, znas li ti citati, ja sam napisao da treba dovesti negog vrhunskog igrac spica tipa Falcao ( koji bi bio glavni napadac) injemu pridodati Bu iz Newcastala . Po cemu si molim te zakljucio da ja ocekujem da ce kroz par godina Drogba biti glavni napadac za 2 ili 3 godine? Imacemo dva vrhunska igraca u napadu i jednog odlicnog dzokera, koji ce i u 36-oj godini jos uvijek moci igrati. A zasad Drogba jos uvijek moze igrati glavnog spica, pouzdaniji je od Torresa. I kad Lukaku sazrije , prava divota. Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47448 [quote name='stifmeister' timestamp='1336600965' post='47399'] Posao bi bio prodat Torresa i kupit Falcaa ovo ljeto [/quote] To bi bilo više od posla! Torres će možda i proigrati, ali nikad se taj čovjek neće vratiti u formu u kojoj je igrao u Atletico Madridu i Liverpoolu - nikad više. To je tako kod tih igrača, eno ti Kake. Dovoljan primjer. A Falcao je trenutno pa možda i najbolji egzekutor na svijetu. Koliko bi nam značilo. Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47451 [quote name='stifmeister' timestamp='1336600965' post='47399'] Posao bi bio prodat Torresa i kupit Falcaa ovo ljeto [/quote] To bi bila mozda i jedina prava odluka. Ja sam jos prije par mjeseci napisao da bi bila dobra trampa Falcao <-> Torres. Torres je legenda Atl.Madrida ali da li bi Madridjani pustili Falcaa?? Torres kod nas zasluzuje sansu da se dokaze ako nista. Pokazao je zelju i trud.. Prijavi
10. maj 2012.14 god. Autor comment_47481 Pokazuje uvjek zelju i trud ali nema onoga sto svi mu ocekujemo Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47498 Mislim da Drogba i Torres nisu dovoljni za napad za sljedecu sezonu.To je pokazala i ova sezone.Njih dvojica su postigli ukupno mozda nekih 20-25 golova al' nam treba napadac koji ce sam da postigne toliko golova. Evo pogledajte konkurente u EL: City-Aguero 22 gola United-Rooney 26 Arsenal-Persie 30 i sa nesto manje Adebayor 16,Dzeko 13,Demba 13,Balotelli 13. Zadrzati Drogbu i Torresa ali dovesti i jednog rasnog strijelca. Cavani/Falcao prvi napadac Torres drugi napadac Drogba/Lukaku treci napadac Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47501 Cavani je drvo ko Džeko, ne bi se on snašao u Engleskoj previše. Falcao je puno bolji izbor. E kad bi se ti moj El Nino poželio vratiti doma, mi bi ovo lako riješili uz ramjenu plus novčana kompenzacija Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47506 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336658535' post='47501'] Cavani je drvo ko Džeko, ne bi se on snašao u Engleskoj previše. Falcao je puno bolji izbor. E kad bi se ti moj El Nino poželio vratiti doma, mi bi ovo lako riješili uz ramjenu plus novčana kompenzacija [/quote] Ma nema to veze.. Zavisi sve od kluba.. Vidio si lpoola i torresa i chelsea i torresa.. Ista liga drugi klub :/ Njima glavni igrac bio nama karina izgleda.. Ne treba nista sudit dok ne vidimo Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47515 Pa oni su Falcaa uzeli za 40 milja, zašto mislite da bi im uopće palo na pamet prodati ga ispod nekih 80-ak ? Zaboravite, ja sam više za nekog igrača koji bi se rotirao sa Torresom i koštao manje (tu bi nam Džekson legao ko budali pleska za 20-25 miliona) + da pokrpamo sve ostale rupe gdje nam treba biti prioritet. Dakle, krilni igrači i sredina terena. Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47578 [quote name='Wisey' timestamp='1336661614' post='47515'] Pa oni su Falcaa uzeli za 40 milja, zašto mislite da bi im uopće palo na pamet prodati ga ispod nekih 80-ak ? Zaboravite, j[b]a sam više za nekog igrača koji bi se rotirao sa Torresom i koštao manje[/b] (tu bi nam Džekson legao ko budali pleska za 20-25 miliona) + da pokrpamo sve ostale rupe gdje nam treba biti prioritet. Dakle, krilni igrači i sredina terena. [/quote] Po tome bi nam Demba Ba pravo leg'o il' Schurrle Prijavi
10. maj 2012.14 god. comment_47639 Torres igra bolje u zadnjih mjesec dana, to je sigurno, cak je igrao solidno i kada nije postizao golove. Sakupio je dosta asistenecija i u svakom slucaju nije bio toliko los ali daleko je to od pravog Torresa. Veliki rizik bi bio njegov ostanak u prvom redu jer je mala sansa da opet bude onaj stari, nama treba ubica u napadu, zato je i Fernando doveden. Imao je dovoljno vremena, godinu ipo nije se ukopio u ovaj tim. Hoce li dobiti sansu i naredne sezone veliko je pitanje. Pokazalo se da je mnogo korisnije stavljati Drogbu u velikim mecevima to je sigurno. Drogba je u 34-oj igra bolje od njega. Mislim da se vise isplati prodati ga( dok se jos moze zaraditi na njemu) zaraditi od 20-30 mil, dolazi FFP a Chelsea sigurno nece iskorictiti 200 000 mil za predstojeci prelazni rok. Napominjem da on ima ogromnu platu. Sad mnogi klubovi traze spica mozemo mi njega dobro prodati. U svakom slucaju necu biti razocaran niti iznenadjen njegovim ostankom, mozda bas EP bude prekretnica za njega. Nemojte lupati to za Falcaovu prodaju, jucer su iz Atletika rekli da vjerovatno ide ako ne osiguraju LP. Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47666 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336730956' post='47661'] O kakvom FFP-u pričaš??? Od tog nema ništa [/quote] Ne bih bio tako siguran... Sve u svemu, ostaje da se vidi.... Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47667 Ma kakav FFP. Toga nece biti jos dugo. Ne mozes ti preko noci sasjeci nesto sto se decenijama radi, nema sanse. Ustvari, mozes. Samo sto ce sve onda otici u majcinu. Bas citam kako postoji prijetnja da Ronaldo i Kaka postanu vlasnistvo banke od koje Real dize kredite, ako ih ne nastavi redovno placati. A LS bez nas, Uniteda, Reala, Farcelone, Milana, Intera i ostalih srusila bi UEFA-u na koljena. Samo jedna godina bez ovih timova i sve ode u paramparcad. Trebace godina i godina da se FFP uvede. Ne moze nista preko noci. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.