Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Najlakse je bit general poslije bitke, trebao je ovaj, trebao onaj..
CInjenica je da je Torres nedavno odbio pucati penal zbog manjka samopouzdanja i bolje je da ga ni ovdje nije pucao. Pobijedili smo sto je najbitnije, al samo zamislite da je bas Torres promasio penal u finalu Lige prvaka koji odlucuje pobjednika, to bi njega vise od ijednog naseg igraca doslovno unistilo. I ovako ima problema i jos nije poslozio kockice u glavi, a nakon takvog crnog scenarija nikad ne bi ni uspio. Zna RDM sta radi.
[quote name='Brane' timestamp='1337775181' post='51699']
CInjenica je da je Torres [b]nedavno[/b] odbio pucati penal zbog manjka samopouzdanja i bolje je da ga ni ovdje nije pucao. Pobijedili smo sto je najbitnije, al samo zamislite da je bas Torres promasio penal u finalu Lige prvaka koji odlucuje pobjednika, to bi njega vise od ijednog naseg igraca doslovno unistilo. I ovako ima problema i jos nije poslozio kockice u glavi, a nakon takvog crnog scenarija nikad ne bi ni uspio. Zna RDM sta radi.
[/quote]
I Mata je "nedavno" promasio 2 penala protiv Birminghama pa je opet sutao .
A Torres koji je odbio pucati penal i ovaj sada Torres su nebo i zemlja .
[quote name='Blues_95' timestamp='1337775413' post='51701']
I Mata je "nedavno" promasio 2 penala protiv Birminghama pa je opet sutao .
A Torres koji je odbio pucati penal i ovaj sada Torres su nebo i zemlja .
[/quote]

Da, ali Mata nikad nije odbio pucati penal jer ga je bilo strah.
Mozda je bolji danas, ali mu ja i dalje ne bi dao da puca penal u finalu. Ima sljedecu sezonu, nek pokaze da vjeruje u sebe vise nego u ista drugo na svijetu i radi mene nek sve ispucaje loptu umjesto Čecha ako mu bude zelja, nek puca slobdnjake i penale do mile volje onda.

[quote name='Wisey' timestamp='1337776435' post='51709']
Vala ako ćemo iskreno, u onakvoj situaciji prije bih dao dr. Carneiro da puca nego njemu.
[/quote]

Same here.
lako je reći poslije utakmice koga bi poslali da puca penal, to je lutrija nema tu previše "znanja", jednostavno tko ima više sreće pobjeđuje nema tu previše filozofije.
Bilo bi lijepo da je pucao al sta da je promasio? Opet bi mu ono zamopouzdanje oslo i jebavo bi nas godinu.. Ovako bolje i za njeg i za nas. Osvojili smo uglavnom!
Fino je to što je želio šutati, to znači da mu je samopouzdanje opet prisutno. Ali neka, bolje što nije šutao, za svaki slučaj. On i ionako nikad ih ne šuuta, tako da..

Torres prva špica od sljedeće sezone, Sturridge i Lukaku zamjene i ne treba nam ništa više... Bojite se da li oni mogu držati napad, a ja kažem naravno da mogu. Uz HUlka i Hazarda/Mouru ili nekoga 10-og ali takvog kvaliteta, ja bi zabijao glove, a ne oni koji su izjemno talentovani.

I da, tek sad treba očekivati pravog Torresa, sad je glavni napadač, baš kao što je bio u Madridu i Liverpoolu, a znamo kakav je tamo bio..

Torres, jbg samo pokaži šta znaš. Ništa više ;) :P
Nekako imam osjecaj da ce Roman kupiti nekog napadaca svjetske klase,pogotovo sto Drogba ode,samim tim Torres ide u drugi plan il' nedaj Boze prodaja.
Volio bih da ostane sljedece sezone i da bude prvi napadac i da se rotira se Lukakuom.
Ali kakva nam je politika kluba siguran sam da ce Lukaku na posudbu,Hulk ce doci(aBd) to znaci da Danny ide na poziciju CF.
Ma ostaje Torres, i Drogba potvrdio
[url="http://www.hrsport.net/vijesti/440733/nogomet-engleska/drogba-fernando-torres-je-buducnost-chelseaja/"]http://www.hrsport.n...nost-chelseaja/[/url]

A promjenom igračkog kadra ove godine mogla bi se promijeniti i igra, odnosno možda bi se počeo igrati napadački nogomet koji Torresu bolje odgovara i gdje bi se bolje snašao, a kostur za takvu vrstu imamo.

:D
[img]http://1.bp.blogspot.com/-l3_aJ0AcvEs/T7s9BKXaV6I/AAAAAAAABA8/gycjt0QGtXU/s1600/unhappy+torres+copy.jpg[/img]
[quote name='Brane' timestamp='1337775181' post='51699']
CInjenica je da je Torres nedavno odbio pucati penal zbog manjka samopouzdanja i bolje je da ga ni ovdje nije pucao. Pobijedili smo sto je najbitnije, al samo zamislite da je bas Torres promasio penal u finalu Lige prvaka koji odlucuje pobjednika, [b]to bi njega vise od ijednog naseg igraca doslovno unistilo.[/b] I ovako ima problema i jos nije poslozio kockice u glavi, a nakon takvog crnog scenarija nikad ne bi ni uspio. Zna RDM sta radi.
[/quote]

Ma ako ga dosad nista nije unistilo ne bi ni to.. hehe
Poslije finala u Moskvi i kradje protiv Barce nasi igraci su se uvijek vracali snazniji...

Sto se tice penala, da li je trebao da puca ili ne, nije ni bitno to treba da zna i Torres. Sljedece godine ce biti prvi napadac jer nije dzaba na njega potroseno 50 miliona i da ga se rijesimo.. On ima kvaliteta, a nama pored njegove spremnosti i kvaliteta, treba kvaliteta i u igracima koji igraju iza njega...
Jel zna ko dal je Torres pozvan za repku, za euro? :D
[quote name='diablo_bih' timestamp='1337862597' post='51989']
Koliko sam cuo jeste :D
[/quote]

Da, pozvan je. Pitanje je samo koliko ce igrati, al se nadam bar da ce nastupe koje mu izbornik bude dao iskoristit na najbolji moguci nacin i jos se napumpat samopouzdanja da opravda mjesto prvog napadaca Chelseaja u sljedecoj sezoni.
Kada nema Ville , on Fernando Llorente i Soldado ce biti jedine prave spice . Nadam se da ce nas Nando imati sapazenu ulogu na EURU :
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1467-torres-presretan-sam-u-chelseaju.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1467-torres-presretan-sam-u-chelseaju.html[/url]

Svjestan je i on sam da je mnogo duzan ovo klubu .

Vjerujem da ce sljedece sezone biti bolji , mnogo bolji .
Sviđa mi se to sto zna da se od njeg ocekuje puuno vise i da je, sto je jos vaznije, odlucan u naumu da nam to i ponudi. Ove sezone ga stvarno nije islo, iako je imao zavidan broj asistencija, no nadam da ce u sljedecoj sezoni povecati i svoj golgeterski konto. Bit ce prvi napadac, imat ce puno vise prilika i nadam se s pojacanim veznim redom iza sebe ce pocet opet trpati!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.