Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1334768683' post='41721']
Jaran mi odigro na kladari da Nando daje go, uzimamo i da će biti penal. Kaže dobitak oko 2 i nešto hiljade eura. :D Inače navijač Reala. :P
[/quote]

I dobil? :D
[quote name='Semir' timestamp='1335444136' post='43487']

I dobil? :D
[/quote]
To je bilo za prvu tekmu nažalost. :( Al je zato jedan s lik s kojim sam gledo uzeo određenu lovu. Dva različita strijelca za Barcu, penal i crveni. Sve pogodio. :D
Mislim da nisam jedini kojem je , dok je isao 1v1 s golmanom , kroz glavu prosla utakmica sa Manchesterom i onaj nevjerovatan promasaj .
Sad mi njega trebamo prodat da ne pokvari dojam iz polufinala :D
Iako, prije njegovog gola sam klecao pred TVom i vikao na njeg: Jesi gledao Drogbu kako igra, jesi gledao kako se on trga!? Sta se ti povlacis tu po terenu!?,... stvarno je bio ko krepana macka, opsada nasega gola a on se lagano vraca sa centra, da smo primili gol skrpao bi zadnje pare i isao ga gađat necim u London..
I onda, izbi neko loptu, ja se vec pripremio na novi napad Uefalone kad se stvori onaj sto se nece da vraca :D smekerski povuce, prođe golmana i zabi na prazan gol ( sto me je u najmanju ruku zacudilo ), e tek onda je delirij nastao, stari me skoro izmlatio al vrijedilo je, bravo Nando, isplatio si ulozene pare :D
[quote name='bbj26' timestamp='1335553729' post='43912']
Sad mi njega trebamo prodat da ne pokvari dojam iz polufinala :D
Iako, prije njegovog gola sam klecao pred TVom i vikao na njeg: Jesi gledao Drogbu kako igra, jesi gledao kako se on trga!? Sta se ti povlacis tu po terenu!?,... stvarno je bio ko krepana macka, opsada nasega gola a on se lagano vraca sa centra, da smo primili gol skrpao bi zadnje pare i isao ga gađat necim u London..
I onda, izbi neko loptu, ja se vec pripremio na novi napad Uefalone kad se stvori onaj sto se nece da vraca :D smekerski povuce, prođe golmana i zabi na prazan gol ( sto me je u najmanju ruku zacudilo ), e tek onda je delirij nastao, stari me skoro izmlatio al vrijedilo je, bravo Nando, isplatio si ulozene pare :D
[/quote]

ma tako i ja...

ono ispucavaju naši na Torresa, on nemože uštopat, kaže mi stari "Drogba je svaku loptu uštopao..."
onda je i izgubio mislim da 2 lopte kad je pokušavao pretrčati protivnike, kažem ja starom "Ovaj Torres je katastrofa" a on zabije onda...iako moram priznat, već sam u glavi zamišljao one scenarije iz tekme protiv manche

da se razumijemo, nije Torke sad "onaj stari" kad je postigao gol, on to mora dokazati u sljedećim tekmama
  • Autor
[quote name='chelseathebest' timestamp='1335557396' post='43949']

da se razumijemo, nije Torke sad "onaj stari" kad je postigao gol, on to mora dokazati u sljedećim tekmama
[/quote]

naravno da nije, al sto se mene tice, ne mora vise zabijat do finala fa cupa i lige sampiona :D
  • Autor
FACT:Torres scored his goal against barcelona on 24-4-12 and exactly 364 days before on 23-4-11 he scored his first goal for chelsea.
Kaže komentator: Evo Torres je konačno dočekaoda u Chelseaju na svom kontu ima više golova nego žutih kartona. Ovo je njegov 12 go a do sada je zaradio 10 kartona kada je igrao za Chelsea. :)
Da li ga je konačno krenulo?
Jedno je sigurno treba nam pravi Torres u finišu sezone
  • Autor
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/485728_353665468025708_309369765788612_1029968_106684283_n.jpg[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=jtFhpqOgZCY

http://www.youtube.com/watch?v=dkXLWjoa15k
Kako se samo dobro kretao, definitivno najbolja utakmica o dolaska na Stamford.
Nisam vjerovao da ću ovo reći( bar u skorije vrijeme) ovi bi mogle biti naznake da se " Stri Torres" ipak vraća i da nije zaboravio igrati fudbal...
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335709569' post='44349']
Kako se samo dobro kretao, definitivno najbolja utakmica o dolaska na Stamford.
Nisam vjerovao da ću ovo reći( bar u skorije vrijeme) ovi bi mogle biti naznake da se " Stri Torres" ipak vraća i da nije zaboravio igrati fudbal...
[/quote]
Forma je prolazna, klasa je zauvijek. Nije on nikada zaboravio igrati, samo ga nije htjelo :)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1335709800' post='44359']
Forma je prolazna, klasa je zauvijek. Nije on nikada zaboravio igrati, samo ga nije htjelo :)
[/quote]
Ma znam to sam rekao više u šali, s obzirom da je forma godinu ipo dana bila katastrofalna ali evi čini se da je ponovo tu.
Koliko mu je onaj go protiv barse uticao na samopouzdanje, jedno je sigurno Torke je opet živ. :)
Možda baš on bude heroj u finišu sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.