Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Bacika' timestamp='1330864436' post='32137']
Ne mogu da vjerujem da neko od vas krivi Toresa za jucerasnji poraz....covjek je igrao 10-tak minuta...ekipa nam je u k..... Sto ne pisete kako je igrao Drogba koji se s loptom nije sastavio 90 min, nema zelje ni volje niti se trudi uopce...isto tako pricajte kako je igrao Lampard, Cole, ramires i svi ostali koji su jucer igrali, osim Ceha koji je jedini odigrao na nivou...jeste li vidjeli zelje i volje kod vecine nasih igraca...nista...smijesno...treba otjerati igrace a ne trenera...danas je trener poslao najbolji moguci tim i eto sta su napravili...jedino jos da Boas obuce dres i pocne igrati nogomet...Drogba, Malouda, Kalou, Lampard, Cole, Mikel, sve OUT.....i onda mozemo racunati na neku bolju igru s novim igracima..nama svaki put trener kriv, a ne igraci...igraci ne igraju, trener igra...sad je vrijeme da izleti ova generacija koja je dala svoje za CHE i svaka im cast za to, ali vrijeme im je isteklo...ako Roman bude samo pametan da podrzi Boasa i da proda lagano ove stare igrace i dovede par novih Hazar, Hulk, ubaci Kakutu, McEchrana, Lukaua itd....

I usput, Torres je kriv i sto je Sturidge promasio dvije 100% sanse kod rezultata 0-0...
[/quote]
tocno to........
[quote name='Bacika' timestamp='1330864436' post='32137']
Ne mogu da vjerujem da neko od vas krivi Toresa za jucerasnji poraz....covjek je igrao 10-tak minuta...ekipa nam je u k..... Sto ne pisete kako je igrao Drogba koji se s loptom nije sastavio 90 min, nema zelje ni volje niti se trudi uopce...isto tako pricajte kako je igrao Lampard, Cole, ramires i svi ostali koji su jucer igrali, osim Ceha koji je jedini odigrao na nivou...jeste li vidjeli zelje i volje kod vecine nasih igraca...nista...smijesno...treba otjerati igrace a ne trenera...danas je trener poslao najbolji moguci tim i eto sta su napravili...jedino jos da Boas obuce dres i pocne igrati nogomet...Drogba, Malouda, Kalou, Lampard, Cole, Mikel, sve OUT.....i onda mozemo racunati na neku bolju igru s novim igracima..nama svaki put trener kriv, a ne igraci...igraci ne igraju, trener igra...sad je vrijeme da izleti ova generacija koja je dala svoje za CHE i svaka im cast za to, ali vrijeme im je isteklo...ako Roman bude samo pametan da [b]podrzi Boasa [/b]i da proda lagano ove stare igrace i dovede par novih Hazar, Hulk, ubaci Kakutu, McEchrana, Lukaua itd....

I usput, Torres je kriv i sto je Sturidge promasio dvije 100% sanse kod rezultata 0-0...
[/quote]

Lijepo ga je podrzao , OTKAZOM !!!
Ferando je legenda moj omiljeni fudbaler...steta sto igra sa pacijentima valjda ce roman da se otvori ovog leta!!!
[quote name='The_KING' timestamp='1330965660' post='32671']
Ferando je legenda moj omiljeni fudbaler...steta sto igra sa pacijentima valjda ce roman da se otvori ovog leta!!!
[/quote]
Šteta. Sjeda mu na račun svake sedmice 180 hiljada funti, zajebava se s loptom i drka kurac... Ma baš mi ga je žao.
Ne razumijem zasto Mata nije pustio da Torres puca penal.....na njemu je svakako bio a i Mata je vec dao gol...ovo mu je vec drugi zaredom promaseni penal...nije pouzdan sa bijele tacke...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331070728' post='33053']
jel on kriv sto Mata ne zna dati gol iz penela i sto Danny fula gol sa 2 m ?
[/quote]
Jest...

Da je ranije napravljen penal mata bi drugacije mislio i drugacije pucao.. I da je 2 centimetra visu loptu poslao usla bi u gol od staridza

:lol:

Salim se..
Al kad je lik u prilici opuca vrlo lose a i dosta slabih lopti je poslao kad je bio napad.. Uvijek u igraca birminghama ide lopta.. I jos po koji glup potez je napravio dok je imao loptu kod sebe npr mikelu je trebao dodati da je lik opcua.. ( al nije jer zamisli da mikel postigne pogodak prije njega? Skontao je on )
Po meni, jako dobar danas protiv Birminghama..izborio penal, servirao Sturridgu loptu na crtu a ovaj je masi :blink: Samo nek on ubuduce igra kao danas u 2. poluvremenu, ne trebaju mu golovi nikako :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331070849' post='33056']
mislis za onaj u prvom pol. kada je sutao pored gola ?
[/quote]

nisam gledao cijelu tekmu, ali od torkea sam vidio 1 loš pokušaj iz vrlo dobre šanse (mislim u drugom pol.) i dosta traljavih poteza
Danny je promašio puno veću šansu, a Mata penal.Neznam što bi napravili da je on promašio to što Danny. :rolleyes:
[quote name='diablo_bih' timestamp='1331070999' post='33062']
Za tu sansu nidje veze desi se svima, sjajno se zagradio, i iz okreta sut sa lijevom nogom (desnjak je).
[/quote]

ne pričamo o istom :D

nije bio nikakav okret, mislim da se nekako lopta odbila i torres je odjednom imao prazninu pred golmanu ali je traljavo pucao
[quote name='diablo_bih' timestamp='1331070999' post='33062']
Za tu sansu nidje veze desi se svima, sjajno se zagradio, i iz okreta sut sa lijevom nogom (desnjak je).
[/quote]
ON dobija 180k sedmicno pa trebo bi qrcom znat opucat a ne lijevom nogom.. :) Ne krivim ga jebes ga kad vidim sta je sturridge masio.
[quote name='jakovf' timestamp='1331071090' post='33065']
Danny je promašio puno veću šansu, a Mata penal.Neznam što bi napravili da je on promašio to što Danny. :rolleyes:
[/quote]

jebiga, stupanj tolerancije za dannya je puno puno veći :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.