7. mart 2012.14 god. comment_33550 Nisam naglo, moje se mišljenje promijenilo i prelomilo od kraja januara. Strpljivo sam čekao taj mjesec kad je Didi otišao sa repkom, a Nando počinjao sve i jednu tekmu. Jednostavno, formirao mišljenje na osnovu godine dana provedene u klubu. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33567 Nek je sa srećom Ja ostajem i dalje na istom, pa vidjet ćemo. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33590 E moj Nando. Whisper otisao sa foruma prije par mjeseci, sada se vratio a ti ga jos uvijek nisi zabio... Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33609 Ma pricate vi sta hocete..da ne postigne GOl jos god... dana ja ga obozavam,proradice Fernado!!! Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33610 [quote name='Adis988' timestamp='1331164597' post='33590'] E moj Nando. Whisper otisao sa foruma prije par mjeseci, sada se vratio a ti ga jos uvijek nisi zabio... [/quote] Whisper ce i u penziju a ovaj nece zabit'. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33612 Jebote Messi sinoć dao golova koliko je Nando za Čelsi ukupno. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33620 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331195855' post='33619'] [b]jebo vas mesi i barselona ! [/b] [/quote] Reci im. Nekad imam osjecaj da sam dosao na forum Barcelone Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33629 http://chelseabalkan.com/index.php/item/844-torres-odbio-izvesti-penal-protiv-birminghama.html ako je ovo istina,Torrke jesi ispao PsY Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33632 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331199713' post='33629'] [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/844-torres-odbio-izvesti-penal-protiv-birminghama.html"]http://chelseabalkan...irminghama.html[/url] ako je ovo istina,Torrke jesi ispao PsY [/quote] To je jednostavan dokaz da se boji i da mu je samopouzdanje 0 iako sam 100% uvjeren da bi pogodio . Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33633 [quote name='exampLe' timestamp='1331202373' post='33632'] To je jednostavan dokaz da se boji i da mu je samopouzdanje 0 iako sam 100% uvjeren da bi pogodio . [/quote] Ništa nije sigurno kod njega. Fulao je on i 150% čiste situacije Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33634 To pokazuje koliki je Mata gospodin, ponudi uhljupu a ovaj odbije zbog svog samopouzdanja kojeg i nema vise uopste. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33642 Čitam na jednom portalu ovu vijest kako je odbio šutati penal, kad dole u komentarima " ima sreće što mu je dobra mala, zato ga Terry još drži u ekipi"... edit: A evo i ovo, do sad najjače što se tiče njega.. http://www.youtube.com/watch?v=a7suRU95Pp4&feature=player_embedded Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33650 [quote name='how yes no' timestamp='1331205663' post='33642'] Čitam na jednom portalu ovu vijest kako je odbio šutati penal, kad dole u komentarima " ima sreće što mu je dobra mala, zato ga Terry još drži u ekipi"... edit: A evo i ovo, do sad najjače što se tiče njega.. [media]http://www.youtube.com/watch?v=a7suRU95Pp4&feature=player_embedded[/media] [/quote] ahahahhahhahahahhahhahahahhahahaha, ja ne mogu doc sebi Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33654 Messi u jednoj utakmici dao koliko Torres za jednu sezonu . BRAVO TORKE ! Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33695 [quote name='Kalouda' timestamp='1331193265' post='33612'] Jebote Messi sinoć dao golova koliko je Nando za Čelsi ukupno. [/quote] mrzim barcelonu i hobite, ali što jes jes Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33706 Aj ti Nando u fine tri p***e materine...Nitko više nema strpljenja za njega, pa ne bi da čekamo da kokoš izlegne zlatno jaje. Čovjeku se nešto odalamilo u glavi i više nije ni drugorazredni napadač. Chelsea ne može živjeti od njegove stare Liverpoolske slave...Nadam se da će što prije, ALI ŠTO PRIJE otići iz kluba. [i]PROŠLO je pet mjeseci otkako Fernando Torres, vrijedan 50 milijuna funti, nije postigao pogodak za Chelsea, a imao je jako dobru priliku u utorak.[/i] [i]U ponovljenoj utakmici engleskog FA Cupa Chelsea je, na čelu s novim (privremenim) trenerom Robertom Di Matteom gostovao kod Birminghama, te slavio s 2:0. Pogotke su postigli Juan Mata i Raul Meireles, a Torres je "odbio" biti strijelac.[/i] [i]Naime, Španjolac je izborio jedanaesterac u 70. minuti utakmice pri vodstvu 2-0, ali ga je, nakon što ga je Mata pitao, odbio izvesti.[/i] [i]"Pitao sam Fernanda želi li izvesti jedanaesterac s obzirom da ga je on izborio. Međutim, rekao je da ne želi jer nije pri vrhu liste onih koji izvode penale", otkrio je Torresov kolega iz reprezentacije.[/i] [i]"Fernando je moj prijatelj i ja mu samo želim dobro. Ne znam zašto je odbio pucati", zaključio je priču Mata.[/i] [i]Recimo i da je Juan Mata promašio taj jedanaesterac za 3:0. Torres se tako približio brojci od 24 sata bez postignutog pogotka. Za taj "pothvat" mu treba još samo devet minuta.[/i] Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33718 i onda vi kažete da je loš mapadač... pa čovjek obara rekorde Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33724 [quote name='Vinko' timestamp='1331219748' post='33718'] i onda vi kažete da je loš mapadač... pa čovjek obara rekorde [/quote] Obara rekorde k'o i Dinamo u LP Torres je napadač koji se boji gola. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33725 [quote name='Vinko' timestamp='1331219748' post='33718'] i onda vi kažete da je loš mapadač... pa čovjek obara rekorde [/quote] Samo kad ga ovih iz Guinesove knjiga rekorda primjete, al će bit tek onda rušenja i zapisavnja u povijesne knjige Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33735 [quote name='Caeruleus' timestamp='1331218444' post='33706'] Aj ti Nando u fine tri p***e materine...Nitko više nema strpljenja za njega, pa ne bi da čekamo da kokoš izlegne zlatno jaje. Čovjeku se nešto odalamilo u glavi i više nije ni drugorazredni napadač. Chelsea ne može živjeti od njegove stare Liverpoolske slave...Nadam se da će što prije, ALI ŠTO PRIJE otići iz kluba. [i]PROŠLO je pet mjeseci otkako Fernando Torres, vrijedan 50 milijuna funti, nije postigao pogodak za Chelsea, a imao je jako dobru priliku u utorak.[/i] [i]U ponovljenoj utakmici engleskog FA Cupa Chelsea je, na čelu s novim (privremenim) trenerom Robertom Di Matteom gostovao kod Birminghama, te slavio s 2:0. Pogotke su postigli Juan Mata i Raul Meireles, a Torres je "odbio" biti strijelac.[/i] [i]Naime, Španjolac je izborio jedanaesterac u 70. minuti utakmice pri vodstvu 2-0, ali ga je, nakon što ga je Mata pitao, odbio izvesti.[/i] [i]"Pitao sam Fernanda želi li izvesti jedanaesterac s obzirom da ga je on izborio. Međutim, rekao je da ne želi jer nije pri vrhu liste onih koji izvode penale", otkrio je Torresov kolega iz reprezentacije.[/i] [i]"Fernando je moj prijatelj i ja mu samo želim dobro. Ne znam zašto je odbio pucati", zaključio je priču Mata.[/i] [i]Recimo i da je Juan Mata promašio taj jedanaesterac za 3:0. Torres se tako približio brojci od 24 sata bez postignutog pogotka. Za taj "pothvat" mu treba još samo devet minuta.[/i] [/quote] index napokon nešto dobro napiše [url="http://www.index.hr/sport/clanak/pet-mjeseci-posta-i-jos-mu-nije-dosta-torres-odbio-pucati-penal-protiv-birminghama/603195.aspx"]"Pet mjeseci posta i još mu nije dosta[/url]" Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33795 Jbga ljudi, mi moramo bit svjesni da cemo ga gledat duze vrijeme u Chelseaju pa ce zato i igrat relativno redovito, jer nece se Roman lako odrec ulozenih 50 mil..da on njega moze prodat bilo bi najlakse, al evo, ko ce ga kupit sad?! Prijavi
8. mart 2012.14 god. Autor comment_33867 [media]http://www.youtube.com/watch?v=xjWqGB3dUik[/media] ne znam vise sta da kazem, nisam pametan, pogledajte samo navijace al u jednu ruku je i zalivije sto su i navijaci Birminghama prozivali Torresa Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33923 [quote name='Tinmar' timestamp='1331220085' post='33724'] Obara rekorde k'o i Dinamo u LP Torres je napadač koji se boji gola. [/quote] ma naš Dinamo to su specijalci , ošli u LP da dignu cjene igračima i da ih se proda, a ovi spustili cjene za 50% posto , pravo LP zimsko sniženje [quote name='stifmeister' timestamp='1331220094' post='33725'] Samo kad ga ovih iz Guinesove knjiga rekorda primjete, al će bit tek onda rušenja i zapisavnja u povijesne knjige [/quote] pa ćak ni Guinesovi ljudi koji bolježe rekorde nisu zabilježili tolki broj koji če se uračunat pod "Fernando Torres vjerovali ili ne nije zabio...................................................minuta pogodak za Chelsea" Ja mislim da je on na ljeto OUT ako bude sreće pa Malaga još bude zainteresirana pa da ga uvalimo za neke pare pa da za to piknemo pravog napadača, zante onaj tip napdača koji zapravo daje golove. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.