Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Rekao sam na temi o tekmi. Torres ko Torres, znači puno se trudi, trči gore-dole, tamo-vamo, ali nema šuteva i golva.

Svako ima svoje mišljenje, ali meni je bio vrlo dobar večeras. Da nije izgubio par lopti, bio bi odličan.
Ma nemam ništa protiv momka, ali sam za to da napusti klub na ljeto. Mi igramo s 10 igrača, jer je jedanaesta figura koja ne zabija. Odigra on dobro, sve to stoji, ali nama treba igrač u vrhu napada koji će zabijati :) pa makar traljavo ko Gomez iz Bayerna. Samo da zabija, da popravi učinkovitost tima.
Kada dodu pravi vezni igraci i prava krila (aBd) i pocnu mu slati prave upotrebljive lopte kao sto je on to veceras uradio za Sturridgea i kada ne bude morao da se vraca skoro do centra da bi se malo sastao sa loptom bice i golova..
[quote name='mata10' timestamp='1331076930' post='33152']Kada dodu pravi vezni igraci i prava krila (aBd) i pocnu mu slati prave upotrebljive lopte kao sto je on to veceras uradio za Sturridgea i kada ne bude morao da se vraca skoro do centra da bi se malo sastao sa loptom bice i golova..[/quote]

Dobio je on dosta ovakvih lopta ko Danny, samo ih je ispromašivao.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331114446' post='33204']
Kladim se da ako pocne protiv Stoke-a da će zabiti ;)
[/quote]

Bolje se ne kladi, što je sigurno, sigurno je. ;)
Nemam nista protiv Torresa, ali cinjenica je da je on dobio dovoljno lopti u posljednjih 20+ utakmica da zabije makar 5 golova. Na Old Traffordu dobije loptu, zaobidje golmana i promasi citav gol. Protiv Norwicha u gostima, sjecate se da je sa 5m osutao pored stative, onda protiv Blackburna u gostima prebacio je gol sa nekih 5m takodje itd. Dakle, imao je sansi da zabije, a nije. Sada ga ti promasaji bole, sto je normalno. Boli mene sve zivo gledajuci ga ovakvog... Samopouzdanje mu je palo. Ma ustvari, on i nema samopouzdanja. I ako on ne proradi do kraja sezone, a sanse su 99% da nece, treba ga prodati na ljeto i kupiti golgetera. Da imamo RVP-a kod nas, ko zna... Mozda bismo se borili i za titulu. Da ne ispadne samo da je Torres kriv sto smo mi tu gdje smo, kriv je citav tim... Samo kazem da generalno ove sezone nemamo golgetera i to nam stvara ogroman problem.

Na ljeto dovesti brata Radamela i to je to.
E Dubro dosadan si više sa tumblrom...

Zna li neko koliko je kvota da će Torres dati gol protiv Stoke-a?
[quote name='Zxenox' timestamp='1331129941' post='33290']E Dubro dosadan si više sa tumblrom... Zna li neko koliko je kvota da će Torres dati gol protiv Stoke-a?[/quote]

To ja lijepe slike stavljam ako netko hoće da mu avatar od njih napravim :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331129966' post='33292']

To ja lijepe slike stavljam ako netko hoće da mu avatar od njih napravim :D
[/quote]

Haj za mene (ko jaranu :P ), nešto napravi od ove slike.. ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331113339' post='33202']
Pa jesi ti gledo kako je Bane ubaci :D
[/quote]

Ajd Bane i Mata i možda Cole, al ostali? :D
primer.
Možeš ti da se trudiš da jebeš ribu kako hoćeš, ali ako ne zabijaš dobro(ili uopšte kao u Torketovom slučaju), kad tad ćeš da popiješ korpu.
Ukratko:
- Gledam sinoć tekmu, Torres ima dvije lopte u prvom poluvremenu da ih primi i tras u gol, al naravno ništa od toga. Plaćen je 50 milja zato što je takve poluprilike zabijao i jer je rješavao utakmice, a sada ni zicere ne može da pogodi.

Toliko.
[quote name='Wisey' timestamp='1331161316' post='33540']Ukratko: - Gledam sinoć tekmu, Torres ima dvije lopte u prvom poluvremenu da ih primi i tras u gol, al naravno ništa od toga. Plaćen je 50 milja zato što je takve poluprilike zabijao i jer je rješavao utakmice, a sada ni zicere ne može da pogodi. Toliko.[/quote]

Ne sikira mene to, već što ti naglo promjeni mišljenje u vezi njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.