Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

jel istina ovo da je rekao Jose da ako Torres bar jedan gol zabije na svjetskom da ce ostati u Chelsiu, i ovaj cuo i zabio

Admin Nogometnih gluposti je u pravu:

Chelsea je poslao ponudu Atleticu za Costu. 40 miliona eura plus Fernando Torres.

Iz Atletica je stigao odgovor, prihvatamo i 35, samo ne šaljite Torresa

• 3 sedmice kasnije...

Torres could join Atletico in coming days. Atletico have spent several days in London negotiating his possible return.

Chelsea asks about 16 million Euros for Fernando Torres transfer, a figure that Atletico are trying to reduce.

Izvor: Eurosport

RECITE MI DA JE ISTINA

Ajde Romane nemoj da sitnicaris sada kada imas opciju. Daj ga i za 5 miliona samo da ide odavde. Mada King se vraca, Lukakuova buducnost odjednom dobila obrt, Costa stigao. 

Kontam da Mourinho ima tajni plan kako se resiti EL Nina.

Chelsea asks about 16 million Euros for Fernando Torres transfer, a figure that #Atletico are trying to reduce. Discussions for Torres have also involved defender Miranda, but#Atletico insist #CFC will have to pay his release clause. (Eurosport)

Atletico Madrid officials and those in Torres' inner circle have denied reports linking him to a return to Spain. (Mundo Deportivo)

http://www.youtube.com/watch?v=DvR0VuOp6qw

Ma ništa neće biti od toga...

http://bit.ly/1nuRA1y

Nego što vi mislite o četiri centarfora za sljedeću sezonu?

Ok sve mi se čini da će Drogba doći umiroviti se, ali pitanje je hoće li igrati? Lukaku će grijati klupicu a Costa - Torres bi trebali biti standardni napadači iako prednost dajem na početku sezone Torresu zato što je "oldfag" u ekipi.

Ako se to dogodi možemo odmah preimenovati klub u Torres FC, jebo li ih on sve u šupak.

ug.gif

A čuj care nije on toliko loš igrač koliko je loš centarfor. Doprinosi ekipi to je neminovno, ali eto... problem je s njime što ne radi ono što svi očekuju od njega tko će ga znati. Čak mislim da može biti ok ove godine zato što je za njega "pressure off".

Ma ljudi, imamo sad 3 puta boljeg napadača nego što je Torres, ako Bog da neće se on naigrati ove sezone. Nismo valjda tolike kurčevite sreće pa da i Costa bude flop pa nas iskusnjara Torres bude morat vadit iz govana.

Ali ako imate 4 napadača u ekipi kako je moguće da će i jedan od njih napredovati? Mislim netko hoće svakako ali dok će kod barem druga dva biti kontra efekt + šteta je novaca.

Diego Costa je doveden da bude prvi napadač, Torres je imao šansu da se izbori za poziciju prvog napadača onda kada je otišao Drogba to mu je bila šansa ali on to nije iskoristio, da Mourinho misli Torresa koristiti kao prvog napadača sljedeće sezone vjerovatno bi neko od dvojca Eto/Ba ostao u klubu a Costa bi bio na pripremama sa Atleticom.

Pa ljudi bi nam se smijali kada bi sljedeće sezone Costa bio rezerva Torresu..

Naravno svima po zasluzi, ne treba ni Costi biti osigurano mjesto prvog špica ako neko od ostalih napadača (uključujući i Torresa) zaslužio svojim igrama to mjesto..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.