Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sto se mene tice vise bih volio da Torres zasluzi prvo mjesto, mozda izgleda nemoguce al pricam o zeljama :D e onda jebo i ove pare koje su date za Costu. Jos jednom da napomenem, samo pricam o zeljama :D

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

I dalje nisam ništa od vas čuo po pitanju ostanka Lukaku-a i dolaska Drogbe?

Ako bi Torres napustio klub onda se meni baš sviđa ta opcija da Lukaku ostane i dođe Drogba.

Mislim da bi trojac Costa-Lukaku-Drogba bili u stanju iznijeti kompletnu sezonu na najbolji mogući način.

Ako bi se desilo da u klubu ostanu i Lukaku i Torres+Costa+Drogba onda bi to već bilo "gušenje" i već u januaru bi imali slučaj "Mata".

Mirror:

Atletico Madrid are locked in a transfer battle with ASMonaco to sign Chelsea striker Fernando Torres.

Atletico will not give up on Torres after missing out on Negredo, but will face serious competition from the mega-rich Monaco.

Pa ako ga prodamo Monaku mogli bismo čak i da zaradimo... :D Šalim se, NOSITE GA SAMO

Hahahah a skontaj scenu da mu je Valdes skinuo, i odigra brzo i Messi zabije pa jebote mislim da bi ga Drogba golim rukama lišio života ...

Ako Drogba zaista potpiše, Lukaku ostane kao što se nagađa, a Costa bude prvi izbor u napadu onda će ovaj smrad pjegavi otići NAJKASNIJE do zime, a vjerujem i ovog ljeta ako se nađe kakav luckast klub tipa Monaco ili Zenit.

Ako Drogba zaista potpiše, Lukaku ostane kao što se nagađa, a Costa bude prvi izbor u napadu onda će ovaj smrad pjegavi otići NAJKASNIJE do zime, a vjerujem i ovog ljeta ako se nađe kakav luckast klub tipa Monaco ili Zenit.

Konacno ce uraditi ono sto niko nije imao muda pre Mourinha da uradi to je da dovede 2-3 napadaca koji su bolji od Torresa svi i na papiru i na terenu sto nije uvek bio slucaj.Na kraju kad ne bude igrao sam ce on traziti da ode.

Sad ce Torres da pokaze sta zna.

Nek odma pođe cijepat drva.

Ludo je ovo, jedan dan pišu da su zagrijani za njeg i Monaco i Atletico, pa jedan dan da od tog nema ništa; drže nas na vatri, a i ovako smo izgorili čekajući ga da proigra.

• Autor

kajat ces ces se ti zbog ovakvog obracanja prema torresu

zapamti on je nas el nino, chelsea´s number nine

Ne rauzmijem te ljude

Prelazak Toresa u Atletico Madrid je realna opcija, otisao im je Costa i Vila a doveli su samo Mandzukica, tako da se ja nadam da ce Atletico Madrid dovrsiti ovaj transfer.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.