21. juli 2014.12 god. comment_181674 Sto se mene tice vise bih volio da Torres zasluzi prvo mjesto, mozda izgleda nemoguce al pricam o zeljama :D e onda jebo i ove pare koje su date za Costu. Jos jednom da napomenem, samo pricam o zeljama :D Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181694 http://www.chelseabalkan.com/201407213415/vijesti/transferi/torres-ne-zeli-u-atletico-jer-u-chelseaju-zaraduje-puno-vise.html Dabogda s njima letio. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181699 Sada bi ga prodali aaa? A kada je pretrčao 40 metara i zabio protiv Barselone bio je dobar? Plastični navijači . Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181719 I dalje nisam ništa od vas čuo po pitanju ostanka Lukaku-a i dolaska Drogbe? Ako bi Torres napustio klub onda se meni baš sviđa ta opcija da Lukaku ostane i dođe Drogba. Mislim da bi trojac Costa-Lukaku-Drogba bili u stanju iznijeti kompletnu sezonu na najbolji mogući način. Ako bi se desilo da u klubu ostanu i Lukaku i Torres+Costa+Drogba onda bi to već bilo "gušenje" i već u januaru bi imali slučaj "Mata". Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181723 O tome ja pričam ali Torres će ostati i ove i sljedeće sezone. Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181757 Mirror: Atletico Madrid are locked in a transfer battle with ASMonaco to sign Chelsea striker Fernando Torres. Atletico will not give up on Torres after missing out on Negredo, but will face serious competition from the mega-rich Monaco. Pa ako ga prodamo Monaku mogli bismo čak i da zaradimo... :D Šalim se, NOSITE GA SAMO Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181765 Penzionisati #9 kada ode ova legenda. Da on nije dao gol Barseloni, mozda bi oni nama uvalili iz sledeceg napada!!! Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181767 Hahahah a skontaj scenu da mu je Valdes skinuo, i odigra brzo i Messi zabije pa jebote mislim da bi ga Drogba golim rukama lišio života ... Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181793 Ne bi ga oni nama dali da se jos 2 dana igralo, ali opet onaj je gol nekako velicanstven pa makar i bio nevazan. Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181857 A 'ebo mater ima nešto u njemu , drag mi je ali vrijeme je da napokon ide . Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_182012 Ako Drogba zaista potpiše, Lukaku ostane kao što se nagađa, a Costa bude prvi izbor u napadu onda će ovaj smrad pjegavi otići NAJKASNIJE do zime, a vjerujem i ovog ljeta ako se nađe kakav luckast klub tipa Monaco ili Zenit. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_182013 Ako Drogba zaista potpiše, Lukaku ostane kao što se nagađa, a Costa bude prvi izbor u napadu onda će ovaj smrad pjegavi otići NAJKASNIJE do zime, a vjerujem i ovog ljeta ako se nađe kakav luckast klub tipa Monaco ili Zenit. Konacno ce uraditi ono sto niko nije imao muda pre Mourinha da uradi to je da dovede 2-3 napadaca koji su bolji od Torresa svi i na papiru i na terenu sto nije uvek bio slucaj.Na kraju kad ne bude igrao sam ce on traziti da ode. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182032 Sad ce Torres da pokaze sta zna. Nek odma pođe cijepat drva. Ludo je ovo, jedan dan pišu da su zagrijani za njeg i Monaco i Atletico, pa jedan dan da od tog nema ništa; drže nas na vatri, a i ovako smo izgorili čekajući ga da proigra. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182036 Unistice konkurenciju nadolazece sezone. Ne dajte im Torresa. Prijavi
25. juli 2014.12 god. Autor comment_182048 Ako Drogba zaista potpiše, Lukaku ostane kao što se nagađa, a Costa bude prvi izbor u napadu onda će ovaj smrad pjegavi otići NAJKASNIJE do zime, a vjerujem i ovog ljeta ako se nađe kakav luckast klub tipa Monaco ili Zenit. kajat ces ces se ti zbog ovakvog obracanja prema torresu zapamti on je nas el nino, chelsea´s number nine Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182062 http://www.insidespanishfootball.com/117972/atletico-madrid-fans-chant-for-fernando-torres-at-mario-mandzukics-presentation/ Navnodno su navijači Atletika skandirali Toresovo ime pre predstavljanja Mandžukića. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182070 Prelazak Toresa u Atletico Madrid je realna opcija, otisao im je Costa i Vila a doveli su samo Mandzukica, tako da se ja nadam da ce Atletico Madrid dovrsiti ovaj transfer. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.