3. august 2014.12 god. comment_182891 ako on bude prodat ostaće samo Costa i Drogba, što je nemoguće jednostavno Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182904 Već počinjem mislit da ovo namjerno radi,majke mi. Oplaka! Najbolje receno. Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182907 Legenda. Odbio je ponude mnogo bogatijih klubova samo zato sto je njegovo srce plavo.IT'S ONLY ONE NANDO. 405 utakmica 301 gol. Vjerni plavac, datum : 3.8.2022 god vrijeme: 23:58 Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182910 ako on bude prodat ostaće samo Costa i Drogba, što je nemoguće jednostavno Koliko ja znam prijelazni rok još uvijek traje. Ako se sve obavi na vrijeme (proda Torres), onda se može dovesti još jedno ime u napadu. Ne mora to bit neki skup igrač, ali da sam ja Mourinho za treći izbor bih doveo njega... ...ili bih povukao nekog klinca iz akademije. Kako god nitko od njih ne može biti lošiji od Torresa. Dapače. Slimani je jedan odličan napadač, tko to ne vidi slijep je. Lik gine na terenu i zna s loptom za razliku od Torresa koji je pogubio sve konce u igri koje jedan špic napadač treba imati. Pa čak bi i Bamford bio bolji. Problem Torresa je što ga podržavaju navijači, kako god da igra + vezan je ugovorom koji mu jamči basnoslovna primanja, a ne mora nigdje ići dok mu isti ne istekne. Znači sva je odluka na parazitu, a pošto je on parazit on će i dalje iskorištavati situaciju u kojoj se nalazi. E sada je samo na potezu jedan čovjek JOSE MOURINHO. Mene stvarno zanima koliko taj mag ima muda. Di Matteo je Maloudu poslao u drugi tim. Mi znamo šta je taj Malouda i koliko je nama taj čovjek valjao. Jedan od trojice igrača koji nas je nosio do troduple krune 2009-10 sezone (Community Shield, Premier League i FA Cup). I takav je poslan u drugi tim zbog svi znamo čega. Što jedan Torres ne bi mogao biti poslan u drugi tim? Koga više briga za prodaju dresova, što je prodavao - prodavao je. Sumnjam da on i dalje tako prodaje dresove ko prve dvije sezone u Chelseaju. A i plaća mu je bansoslovna, sigurno se to na taj način ne može nadoknaditi sve ono što Chelsea financijski daje Torresu. Drugi tim i bok. Samo je do Mourinha, bez obzira što navijači podržavaju Torresa. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182913 Ako ga planira uskoro prodati i ako mu pokušava čudnim izjavama podići cijenu teško je očekivati da če ga prebaciti u drugi tim. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182920 Ako ga planira uskoro prodati i ako mu pokušava čudnim izjavama podići cijenu teško je očekivati da če ga prebaciti u drugi tim. Jel vi stvarno vjerujete u tu priču o podizanju cijene? Kakve izjave, kakvi bakrači i kakvo podizanje cijene ccc. Pa da ga svaki menadžer svijeta pohvali kao Mourinho i na taj način mu pokušava ''podignuti'' cijenu ,sve je to džaba kada on promašuje zicere na ovim pripremama i sam sebe bruka. Bolje da je cijele pripreme presjedio na klupi, a da je Mou rekao ''Veliko Nanda čuvamo za prvenstvo, ne smijemo s takvom igračinom riskirati na pripremnim utakmicama''. E to bi bilo podizanje cijene, a ovo što Mou priča pa ga ubaci na kraju u igru i Nando pokaže svima kakva je panjina - to nije podizanje cijene. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182931 Vidiječeš da če ga Jose uspjeti prodati, samo to mora biti uskoro jer veče ima 30 godina. Teža je misija njega prodati nego Luiza za 50 mil ali kada bi imao jednu ok polusezonu a u Chelsea bi došao još jedan napadać to bi za Torresa mogao biti kraj. Njega je nenoralno teško prodati što zbog igara što zbog astronomske plate koja mu svake sedmice leže na račun. Ja veoma žarko želim njegov odlazak ali sam realan i znam da je to u ovome trenutnku teško očekivati jer niko nije lud da ponudi toliku platu i tolike novce za njega. Isto kao što je prebacivanje u drugi tim po meni takodje nerealna opcija. To je zadnja stvar koju treba uraditi ukoliko ga se baš ne bude moglo riješititi ali to nije neophodno kada je on i delje toliki brend, Jbg u fudbalu nije važna samo igračka strana. Uređeno 4. august 2014.12 god., autor izmjene: chelseafan97 Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182953 Torres: ''Šefe, nikako mi nije jasno zašto mi navijači pjevaju 'He scores when he wants' kad ga više ni vlastitoj ženi u postelji ne mogu zabiti?'' Mourinho: ''Ni meni moj dragi Nando nikako nije jasno zašto je Bog bio tako okrutan prema meni pa me s tobom spoji''. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182956 He scores when he wants He didn't wanted to, obviously. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182986 Kod Murinja se nikad ne zna. Rješavao se on i mnogo većih zvijezda. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183010 Čech + Terry + Lampard + Drogba = ukupno 307 stranica na forumu Torres = sam 304 stranice Prijavi
5. august 2014.12 god. Autor comment_183037 lijepo si to izracunao alitako je to kad ja otvorim neku temu Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183044 Čech + Terry + Lampard + Drogba = ukupno 307 stranica na forumu Torres = sam 304 stranice Tamo gdje stvari funkcioniraju dobro (Terry, Lampard, Drogba, Čech) nema puno rasprave. Samo tamo gdje su problemi (Torres) što je i logično. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183102 TalkSport: Ove nedelje su čelnici Volfsburga pregovarali oko Toresa sa Čelsijem. Tores ima ponudu od Volfsburga. Sada je sve na njemu. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183125 Brate ja ti ono drugarski savjetujem da odes u Wolsburg, znas li ti kako se u Njemackoj zivi , ima da ti bude ko bubregu u loju. Vjeruj mi i ja bi odma potpiso za Volsburg Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183202 Sreća pa nisam gledao preseason tačno mislim da bi pola kuće polomio kad gledam ovako iz isječaka šta je mašio sve Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183395 Opa Torke dao gol na treningu, izgleda da je ovo njegova sezona. :> msm da mu je ovo prvi ove sezone, a drugi(i poslednji) ce mu biti u poslednjem kolu PL kad vec trofej bude u nasim rukama. ;) Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183396 Čech + Terry + Lampard + Drogba = ukupno 307 stranica na forumuTorres = sam 304 stranice Od toga u 300 stranica smo mu jebali mater.. Prijavi
10. august 2014.12 god. comment_183399 Naredne sezone će biti treći napadač, a AS tvrdi da bi mogao biti čak PETI - nakon Schurrlea i Salaha. Smijeh. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.