31. juli 2014.12 god. comment_182613 Sky: Murinjo kaže da Tores neće biti prodat ovog leta. Mučki provokatoru. A i da je istina, samo mu nabija cijenu :D Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182669 Pogodio si za Lukakua, pogodi i za ovog molim teeeeeeeeeeee https://twitter.com/DiMarzio/status/494970180024676353 Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182676 E moj Murinjo odreknes se jednog od najboljih mladih igraca a ovog parazita drzis. Tacno je Mou prolupo u Realu , svu su mu pamet popili tamo. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182678 Bad start... Pročitaj Joseovu izjavu zašto nas je onaj mali ljigo napustio a zatim pogledaj koliko je Jose novca zaeradio u 2 prelazna roka ako idalje budeš mislio isto... Torresa koji želi ostati je vrlo teško otjerati jer niko ne može ispuniti njegove finansijeske uslove a i od Luxa se puno više zaradilo. Sada smo tačno u plusu da možemo dovesti Pogbu, bar mi se tako čini. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182680 Pa nismo mi u bankrotu pa da se izvlacimo tako sto prodajemo svoje talente , sto su ga koji kurac dovodili iz Anderlehta, samo da bi ga zamlacivali Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182691 Doveden ja za 20 i prodan za dosta više novca, nemam ambiciju da nastavljam ovu raspravu. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182692 Doveden ja za 20 Za polovinu te cifre zapravo, ostalo su bili nekakvi bonusi i klauzule koje sumnjam da su aktivirane, s obzirom da ni gol nije dao u plavom dresu. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182711 De ba ljudi ohladite, izgleda da neki ne kontaju za sta je ovaj forum uopste namjenjen?? Na svakom drugom postu izbije svadja il nepotrebna rasprava. Obojica ste plavci sto je najbitnije, a iako ovaj lik novi daje glupe izjave, jednostavno ga sa 2 recenice naucis sta je ispravno, a nj izjava na jedno udje na drugo izadje. Uostalom nije bitno sto si ti tu toliko duze od njega, jedino sto imas od tog je neku dozu postovanja sto ja kontam da treba imat prema starijim clanovima, i sto radim. A sto se ostalog tice isti si kao i ja, kao i on i kao bilo ko drugi. Cuj ja sam tu duze, pa sta? Prijavi
1. august 2014.12 god. Autor comment_182717 ovu temu mozete komotno staviti pod sticky nikad ovaj nece chelsea napustiti Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182719 Na svakom drugom postu izbije svadja il nepotrebna rasprava. Obojica ste plavci sto je najbitnije, a iako ovaj lik novi daje glupe izjave, jednostavno ga sa 2 recenice naucis sta je ispravno, a nj izjava na jedno udje na drugo izadje. Novi haha , tu si dva dana i kazes za mene da sam novi :P Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182724 Novi haha , tu si dva dana i kazes za mene da sam novi :P 4 dana ivanovicu, cak 4 :D Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182726 Da si procitao dalje vidio bi da za mene to nista ne predstavlja. A time sto sam te nazvao novi, nisam rekao da sam ja tu starosjedilac ;) Ako promijenis nick, mozda te i nickom nazovem. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182736 Mislio sam da treba respektirati ništa više od toga, ne smatram se važnijim isto kao što on nije važniji jer je stariji od mene. Dzan nekada je bolje šutiti. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182821 Jbt kad pročitam ove komentare Murinja za Toresa dodje mi da sednem stavim glavu u krilo i plačem :(( Nisam jedan od onih koji kuka za pojedinim igračima,klub mi je uvek bio na prvom mestu,ali ovakvim izjavama u korist Toresa bacaju se govna i kamenje na sav trud,požrtvovanje,hrabrost,junaštvo koje su pokazali di Mateo,Zola,Vajz,Teri,Drogba,Čeh i ostali igrači decenijama pre njih koji su zadužili ovaj klub i koji verovatno nikad nisu i nikad neće uživati takav tretman. Veliki udarac za mene,prvi put kao navijača,nisam ni sanjao da ću tako nešto doživeti pod Murinjom. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182822 Jbt kad pročitam ove komentare Murinja za Toresa dodje mi da sednem stavim glavu u krilo i plačem :(( Nisam jedan od onih koji kuka za pojedinim igračima,klub mi je uvek bio na prvom mestu,ali ovakvim izjavama u korist Toresa bacaju se govna i kamenje na sav trud,požrtvovanje,hrabrost,junaštvo koje su pokazali di Mateo,Zola,Vajz,Teri,Drogba,Čeh i ostali igrači decenijama pre njih koji su zadužili ovaj klub i koji verovatno nikad nisu i nikad neće uživati takav tretman. Veliki udarac za mene,prvi put kao navijača,nisam ni sanjao da ću tako nešto doživeti pod Murinjom. Moraš i Mourinha shvatiti. On je najveći manipulator u fudbalskom svijetu i na ovaj način mu diže cijenu, u to sam siguran. Znaš ono: Hvali ženski rod gdje stigneš, iako ne valja kurcu, jer je valja dobro udati. Prijavi
2. august 2014.12 god. comment_182825 dzabe sve to čitam danas da nema kupaca za Toresa po toj ceni koju Čelzi traži,što znači da klub može da ga uvali negde samo ako to želi pored toga,jedan od pouzdanih izvora tvrdi da će Tores najverovatnije napustiti klub te da navijači ne bi trebali da se zavaravaju sa Murinjovim izjavama koji navodno ne može očima da ga vidi ponovo sve ide u prilog tome da dotično ZLO uživa poseban status od trenutka kad je prešao prag ovog kluba i biće tako sve dok se ne rastanemo i dok su igrači zbog kojih sam doživeo najlepše trentuke uz Čelzi bačeni kao istrošene krpe ovaj mamlaz ima da napusti klub kao gospodin i to je nešto zbog čega Murinjo i cela uprava na čelu sa Romanom mogu da ga duvaju Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182853 Mora to biti tako, bilo bi jako dobro da odigra sada ovu polusezonu dobro da bi ga se moglo prodati. Njega je trebalo prodati još u prvoj godini ugovora ili drugoj kada još nije bio u godinama, sada ima 29. igra loše i normalno je da niko ne želi kupiti. Da je Jose tada bi u klubu odlešrašao bi Torres, tada ga je Roman držao u nadi da če proigrati za to je primejer finale LP kada ga je ovaj tješio, sada je situacija drugačija, treba šutiti i trpiti. Ako ništa imamo tri velika imena u napadu. Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182855 Meni se najviše prisere kada vidim naše navijače na SB-u kako mu pjevaju i podržavaju ga. Pa čovječe daj mu do znanja da nije poželjan, da odjebe iz ovog kluba. Morat ćemo se organizirat mi balkanci da odemo tamo, da mu jebemo mater pred svima. Evo znam da bi mu diablo i reLo zajedno sa mnom jebali mater. Nadam se da bi još netko podržao ovu inicijativu. Što nas je više - to ćemo se bolje čuti. Treba toj pičketini parazitskoj dati do znanja kako stvari stoje, kada oni mutavi englezi već to nisu u stanju. Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182857 Eh ctb da si bio u sloveniji, sjeb'o bi se koliko ljudi vole trollesa :D Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182866 Torres u Partizanu ne bi prezivio duze od jedne polu sezone :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.