Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Covece,on i Mata u istom trenutku prvaci Evrope i sveta sa reprezentacijom i osvajaci Lige Sampiona i Lige Evrope.

Sta covek vise od karijere moze da pozeli?

+ Torres je najbolji strijelac svjetskog prvenstva i jedini čovjek u povjesti koji je zabio u 7 različitih natjecanja u 1 sezoni (community shield, premier liga, liga prvaka, europa liga, FA kup, Capital One kup, svjetsko prvenstvo klubova)

To je naš Torres :D

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ma ovaj covjek je legenda, citavo takmicenje je bio fantastican, ja mislim da je u svakoj fazi
zabio po 1 ili 2 ekstremno vazna gola (od osmine do finala 6 golova)

Cak je izasao podatak da je Fernando 3. najbolji strijelac u Europi iza Ronalda i Lewandowskog
6 golova u Europa Ligi i 3 gola u Ligi Prvaka = 9 golova u EUROPI OVE SEZONE.
To znaci da je Torres zabio vise golova i od Lea Messija, koji je zabio 8 ove sezone.

22 gola ukupno za Torresa, sto nije lose, s' obzirom koliko ga kritikuju, ali od njega se ocekivalo 35-40 golova, pa nije ni cudno.

Jedina losa stvar kod Torresa ove sezone jeste Premier Liga, gdje zabio samo 7 golova.
Razlog tome je mozda i cinjenica da Chelsea nije dominantan u prvenstvu ove sezone, iako smo na 3. poziciji,
misljenja sam da igramo jako lose u prvenstvu i da mozemo biti sretni sto drzimo 3 poziciju.

Ako Chelsea bude dominantniji u Premier Ligi sljedece sezone, ako bude igrao brzi, konkretniji fudbal (bez vracanja lopte do Mikela, a ovaj dole do Čeha),
ako Torres bude dobivao lopte u prostor, gdje bi dosla do izrazaja njegova brzina i snaga (kao sinoc u finalu), mogli bi smo vidjeti starog Torresa i Chelsea na vrhu tabele.

Torres je trebao toliko golova u PL-u imati. Minimalno 20  za jednog jakog napadaca u jakom klubu. U ostalim takmicenjima zabio je koliko-toliko dovoljno.

Da je cifra u PL 20 a ne 7 bili bi na konju.

Doslo je vrijeme da onako iskreno i iz srca pohvalim Torresa...sinoc bio sjajan pokazao borbu i zelju kao rijetko do sad i zato mu cestitam.Stvarno me je svaku utakmicu dovodio do bijesa ali sinoc sam ljubio ekran kada je dao gol jbg. nisam se mogao suzdrzat..

Ako Chelsea bude dominantniji u Premier Ligi sljedece sezone, ako bude igrao brzi, konkretniji fudbal (bez vracanja lopte do Mikela, a ovaj dole do Čeha),
ako Torres bude dobivao lopte u prostor, gdje bi dosla do izrazaja njegova brzina i snaga (kao sinoc u finalu), mogli bi smo vidjeti starog Torresa i Chelsea na vrhu tabele.

Reakcija kod gola jučer bila je izvanredna. Ali isto tako je iznimka za Torresa, neuobičajeno je za njega da se uspio bar jednom uspješno zagraditi i iz toga nešto napraviti.

Nemojmo opet istu grešku raditi, hvala mu za sve, ali on ne bi trebao imati budućnost u ovom klubu.

AH jebiga on je sam rekao nakon utakmice kako zeli ostati u ovom lijepom klubu

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YFi1PB2V3Mk

"Potpisao sam 5 godina i nadam se ostati makar to vrijeme u Celziju"

E sad mi ga malo i zao, tj ako ga otjeramo. Jebem vam sve i medije.

Ah kako je tek meni ja bih sve dao da ostane u CFC bar jos iducu sezonu.Da vidimo kako ce funkcionirati pod "pravim" menadjerom SPECIAL ONE jer on zna dici igraca i njegov moral na specifican nacin

"Potpisao sam 5 godina i nadam se ostati makar to vrijeme u Celziju"

E sad mi ga malo i zao, tj ako ga otjeramo. Jebem vam sve i medije.

Nada se gospodin zbog plate, to je štetočina. Za onakvu igru 175 000 na sedmicu.

Nada se gospodin zbog plate, to je štetočina. Za onakvu igru 175 000 na sedmicu.

Zbog toga se mi njega necemo moci ni rijesiti ovih 5 godina.( tacnije manje, koliko je jos ostalo)

Niko mu nece ponuditi toliku platu a vjerujem da on nece htjet manju. Jedino da nas Monaco spasi.

Torres je trebao toliko golova u PL-u imati. Minimalno 20  za jednog jakog napadaca u jakom klubu. U ostalim takmicenjima zabio je koliko-toliko dovoljno.

Da je cifra u PL 20 a ne 7 bili bi na konju.

Da ne bese one Drogbine lude 2009/2010 godine,mi ne bi videli sta znaci da napadac da 20 golova u sezoni u PL. :D 

Kad budemo kupili napadaca koji ce razbijati u PL i davati 20 golova ,znacemo da nesto nije u redu...

Mogla bi sljedeće sezone fina rotacija biti, ko nekad sa Didiem i Eidurom. 
A zamislite da dođe Jose i napravi od Torresa igrača pravog za nas, bila bi to priča kao iz bajke. I onda odradi ovaj ugovor do kraja kako spada. Sanjam jbg...

Mogla bi sljedeće sezone fina rotacija biti, ko nekad sa Didiem i Eidurom. 
A zamislite da dođe Jose i napravi od Torresa igrača pravog za nas, bila bi to priča kao iz bajke. I onda odradi ovaj ugovor do kraja kako spada. Sanjam jbg...

I ne htjedne produziti ode negdje drugo.Tad bi mu tek jebao mater :chemu:

Kakvi dani za Torresove obozavatelje i obozavateljke... 

Torres vs Messi vs Ronaldo.

1)Torres
Champions league=1
Europa League=1
Continental cup=2
World Cup=1
Total=5 trophies

2)Messi
Champions League=2
Europa League=0
Continental cup=0
World cup=0
Total=2 trophies.

3)Ronaldo
Champions League=1
Europa League=0
Continental cup=0
World cup=0
Total=1 trophy

Kontam da su sada na vrhu sveta :D 

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/233263/Decak-koji-je-ukrao-sou-Banetu-zbunio-Platinija-i-dosao-po-medalju-Celsija

Kada sam video klinca i ja sam pomislio da je neciji sin,kada mali navijac Liverpula :D mali car se usunjao zbog Torresa :D

Ne znam da li je neko primjetio , sada kad je reziser pokazivao navijace Atletico Madrida , vidio sam kod par navijaca sal  Fernanda Torresa . :)

Ne znam da li je neko primjetio , sada kad je reziser pokazivao navijace Atletico Madrida , vidio sam kod par navijaca sal  Fernanda Torresa . :)

90% znak da se vraća u Atletico. Ali tko zna još, pričekajmo ljeto.

• Autor
Ne mora znaciti, to je njihova legenda, jos ga vole
Torres se vraca polako, bit ce on iduce sezone ubojica, moramo ga sad sacuvati, jer igraci poput njega su najtrazenija roba evropskih klubova

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ne mora znaciti, to je njihova legenda, jos ga vole
Torres se vraca polako, bit ce on iduce sezone ubojica, moramo ga sad sacuvati, jer igraci poput njega su najtrazenija roba evropskih klubova

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Znam da se sprdas pa cemo preskocit' ovo.. :D

Ma kakav crni znak vracanja u Atletiko ? Nema nista od toga . 

Samo mi cudno , iako je otisao nakon toliko godina , da navijaci i dalje nose njegove salove na utakmice . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.