Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ah dobro paizite kako ga nebi guratli u prvu momcad kad je placen bolesno mnogo,zato je tako kako je.Jedva cekam sutrasnje FINALEEEEE

Na svjetskom nas je sjebao a ne očekujem ni sutra nista bolju partiju od NAPADAČA koji ne dadne gol 4-5 mjeseci u ligi.

Poštujem tvoje mišljenje, ali nemoj pretjerati i pokušati nas praviti budalama jer pojedinac ne može biti pametniji od grupe u ovom slučaju.

Svi smo mi željeli da Torres proigra ali jednostavno ga neće. Nije više to to, nije to taj igrac.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

torres nikad neče proigrat u chelseu, jednostavno zajebala ga psiha i sad nema šanse da bude opet onaj stari, zato je i za njega i nas najbolje da ode na kraju godine, u nekoj novoj sredini možda ga i krene...

Kako imam filing da će danas i u zadnjoj ligaškoj tekmi eksplodirat i da će ga ova luda uprava zadržat. A onda od sljedeće sezone slijedi ponovo njegovo silovanje nas navijača Chelsea.

Kako imam filing da će danas i u zadnjoj ligaškoj tekmi eksplodirat i da će ga ova luda uprava zadržat. A onda od sljedeće sezone slijedi ponovo njegovo silovanje nas navijača Chelsea.

Nadam se da si u pravu jer bih i ja to zelio,msm bitno mi je za danas a nitko nezna sto nosi dan a sto noc

Bravo Torres! Da si ovakav uvijek bio u Celziju gdje bi mi bili.

Kakva primanja, kakvi briblinzi. Tako izgleda jedan WC igrac.

A ne ti ces opet po starom ko uvijek.

Čudan je ovaj forum, evo već par dana čitam doslovno pljuvanje po torresu. Ništa nisam htio odgovarati, kontam sam će Torres odgovoriti. I eto stvarno odgovori.

Pa ja isto to ne razumijem ali eto takvi su ljudi,no dobro svatko ima svoje misljenje i ja ga postujem.JAO kad bi zabio protiv EVERTONA i da osiguramo to trece mjesto bez play offa

Ja se nadam da ce on ostati u klubu i svima je danas pokazao kako jos uvijek zna i umije igrati i zbilja fantasticno izdrzati ovakvu utakmicu pod OGROMNIM pritiskom

mora se reci da je vecerasnja partija bila jedna od boljih odigranih utakmica od Toresa,cijeli mec se trudio a realizacija kod gola majstorska.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.