Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Nikada nisam navijao za liverpool i nikada i necu.Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece swzone ce biti bolje

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

evo pokusavam se obratiti ovom gigantu iznad mene,. al ne znam sta da kazem, sta god da pokusam, nemam sta za reci

odustani spaha. ja sam bio tekst napisao i gledam na kraju i izbrisao sam ga. nek misli šta hoće. šta ću mu  ja što ne gleda utakmice :D

Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece swzone ce biti bolje

Slažem se s tobom. Stvarno je predobro odigrao EL.

Također mislim da nam je općenito jedan od najboljih igrača ove sezone, možda među 4 najbolja.

Ko to neće priznat ili je retardiran, ili je hejter. Trećeg nema.

Također mislim da nam je općenito jedan od najboljih igrača ove sezone, možda među 4 najbolja.

ja sam retardiran a hejter sam postao iz već poznatih razloga. kao i većina na ovome forumu, mislim da ih ima više od ovih kao ti i ovaj tores lover chelsea TB. 

Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece swzone ce biti bolje

Istina.Zbilja se nadam kako ce zabiti gol u finalu.Jer cijeli tim zapravo zadnjih par utakmica igraju toliko da igraju i samo cekaju kraj sezone sti se da vidjeti i po samoj igri.

• Autor

ma po kakvoj igri? tu i tamo malo potrci, prodje 1-2 igraca i to je sve, vise smeta neg sto uradi dobro za tim, pa ljudi moji on je placen 50 miliona, a ne 15, on mora da se bukvalno igra sa protivnickim odbranama, a on masi cista golove

I soli nam pamet.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Još je i nepismen. Takvima ne možeš dokazat.

U životu sam upoznao samo jednog suvislog diskutanta koji baš ne poštuje pravopis i gramatiku pri pisanju a to je naš Vinkec :D

Juan Mata on Torres:" I would like to be like him in a way. As a professional, as a player and as a person. Growing up an idol."

Torres: "Juan is the last guy to arrive, his locker is a mess, he's lazy but then in training & in matches he's the best.
He's amazing."

Nikada nisam navijao za liverpool i nikada i necu.Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece sezone ce biti bolje

Pa naravno da će biti bolje...kad će napustiti klub ;)

Nezz zasto,ali sumnjam u to,jer ga igraci u klubu dosta vole i dosta cijene te su svijesni kako mu treba vremena da se vrati u formu da da se ne treba toliko zuriti u odlukama.Znam da ce opet biti onih koji ce odmah prokomentirat ovo ali nezz zasto se toliko trude to je moje misljene i tocka ako mi se svidja svidja mi se  :-@

Ma treba mu vremena, stvarno. 2 sezone su malo da proigra, još pogotovo kad se uzme u obzir kako svi u klubu rade protiv njega, čak su doveli Hazarda, Matu i Oscara samo da Torres ne bude glavni igrač.. Jadan Fernando, šta mu rade... 
Ma ajde odpepaj u skokovima sa retardiranom pričom, koja sranja pišeš majko mila... 

Nezz zasto,ali sumnjam u to,jer ga igraci u klubu dosta vole i dosta cijene te su svijesni kako mu treba vremena da se vrati u formu da da se ne treba toliko zuriti u odlukama.Znam da ce opet biti onih koji ce odmah prokomentirat ovo ali nezz zasto se toliko trude to je moje misljene i tocka ako mi se svidja svidja mi se  :-@

http://www.youtube.com/watch?v=wHJUemCfuhs

Kao što reče na 1:37, haj ti malo u pičku materinu ha?

Yes kak uzivam u djecjim komentarima,sti ste svi ozbiljni za ne povjerovat.Only one Fernando says Juan

Yes kak uzivam u djecjim komentarima,sti ste svi ozbiljni za ne povjerovat.Only one Fernando says Juan

Kad ti budeš objektivan neće bit takvih komantara. Ljudi jednostavno pogubili živce, jbga.

To se ti u svoja četiri zida i dalje nadaj da će igrač koji je posredno i neposredno srozao klub proigrati, biti uspješan i voljen ako ne misliš dobiti takve komentare. Voliš ga i to je ok ali ne očekuj to od drugih, otvori malo oči ipak.

Majstore, nije ti ovo neki mali klub koji si može priuštit čekanje jednog igrača 3 sezone da proigra, koliko god dobar on prije bio. Ovo ti je Chelsea koji u srijedu ima priliku osvojiti drugo uzastopno europsko natjecanje e ;)

Ah dobro paizite kako ga nebi guratli u prvu momcad kad je placen bolesno mnogo,zato je tako kako je.Jedva cekam sutrasnje FINALEEEEE

Klasično razmišljanje jednog Torresovca:

3X41Emh.png

FUCK LOGIC!

Zato mi i jednim dijelom jesmo tu di jesmo a Barcelona, Real i Manchester kilometrima ispred nas. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.