13. maj 2013.13 god. comment_122106 još jedan bivši navijač liverpoola došaoI soli nam pamet.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122148 Nikada nisam navijao za liverpool i nikada i necu.Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece swzone ce biti bolje Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Prijavi
13. maj 2013.13 god. Autor comment_122163 evo pokusavam se obratiti ovom gigantu iznad mene,. al ne znam sta da kazem, sta god da pokusam, nemam sta za reci Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122166 evo pokusavam se obratiti ovom gigantu iznad mene,. al ne znam sta da kazem, sta god da pokusam, nemam sta za reci odustani spaha. ja sam bio tekst napisao i gledam na kraju i izbrisao sam ga. nek misli šta hoće. šta ću mu ja što ne gleda utakmice :D Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122170 Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece swzone ce biti bolje Slažem se s tobom. Stvarno je predobro odigrao EL. Također mislim da nam je općenito jedan od najboljih igrača ove sezone, možda među 4 najbolja. Ko to neće priznat ili je retardiran, ili je hejter. Trećeg nema. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122175 Slažem se s tobom. Stvarno je predobro odigrao EL. Također mislim da nam je općenito jedan od najboljih igrača ove sezone, možda među 4 najbolja. Ko to neće priznat ili je retardiran, ili je hejter. Trećeg nema. ja sam retardiran a hejter sam postao iz već poznatih razloga. kao i većina na ovome forumu, mislim da ih ima više od ovih kao ti i ovaj tores lover chelsea TB. Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122177 Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece swzone ce biti bolje Slažem se s tobom. Stvarno je predobro odigrao EL.Također mislim da nam je općenito jedan od najboljih igrača ove sezone, možda među 4 najbolja.Ko to neće priznat ili je retardiran, ili je hejter. Trećeg nema.Istina.Zbilja se nadam kako ce zabiti gol u finalu.Jer cijeli tim zapravo zadnjih par utakmica igraju toliko da igraju i samo cekaju kraj sezone sti se da vidjeti i po samoj igri.Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122178 u srijedu pobjednicki gol/ovi ili hatrick za titulu ELige :D/ Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122180 CTB hahaha, mislio sam los potez sarkazma, ali ipak se uhvatise ova dvojica :D CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
13. maj 2013.13 god. Autor comment_122200 ma po kakvoj igri? tu i tamo malo potrci, prodje 1-2 igraca i to je sve, vise smeta neg sto uradi dobro za tim, pa ljudi moji on je placen 50 miliona, a ne 15, on mora da se bukvalno igra sa protivnickim odbranama, a on masi cista golove Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122209 I soli nam pamet. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Još je i nepismen. Takvima ne možeš dokazat. U životu sam upoznao samo jednog suvislog diskutanta koji baš ne poštuje pravopis i gramatiku pri pisanju a to je naš Vinkec :D Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122252 Juan Mata on Torres:" I would like to be like him in a way. As a professional, as a player and as a person. Growing up an idol." Torres: "Juan is the last guy to arrive, his locker is a mess, he's lazy but then in training & in matches he's the best. He's amazing." Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122258 Nikada nisam navijao za liverpool i nikada i necu.Neznam kakve sad to veze ima Torres mi je dobar igrac a kad neejde onda nejde ali zato naj igrac EL sljedece sezone ce biti bolje Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Pa naravno da će biti bolje...kad će napustiti klub ;) Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122301 Nezz zasto,ali sumnjam u to,jer ga igraci u klubu dosta vole i dosta cijene te su svijesni kako mu treba vremena da se vrati u formu da da se ne treba toliko zuriti u odlukama.Znam da ce opet biti onih koji ce odmah prokomentirat ovo ali nezz zasto se toliko trude to je moje misljene i tocka ako mi se svidja svidja mi se :-@ Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122303 Ma treba mu vremena, stvarno. 2 sezone su malo da proigra, još pogotovo kad se uzme u obzir kako svi u klubu rade protiv njega, čak su doveli Hazarda, Matu i Oscara samo da Torres ne bude glavni igrač.. Jadan Fernando, šta mu rade... Ma ajde odpepaj u skokovima sa retardiranom pričom, koja sranja pišeš majko mila... Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122305 Nezz zasto,ali sumnjam u to,jer ga igraci u klubu dosta vole i dosta cijene te su svijesni kako mu treba vremena da se vrati u formu da da se ne treba toliko zuriti u odlukama.Znam da ce opet biti onih koji ce odmah prokomentirat ovo ali nezz zasto se toliko trude to je moje misljene i tocka ako mi se svidja svidja mi se :-@ http://www.youtube.com/watch?v=wHJUemCfuhs Kao što reče na 1:37, haj ti malo u pičku materinu ha? Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122313 Yes kak uzivam u djecjim komentarima,sti ste svi ozbiljni za ne povjerovat.Only one Fernando says Juan Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122323 Yes kak uzivam u djecjim komentarima,sti ste svi ozbiljni za ne povjerovat.Only one Fernando says Juan Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2 Kad ti budeš objektivan neće bit takvih komantara. Ljudi jednostavno pogubili živce, jbga. To se ti u svoja četiri zida i dalje nadaj da će igrač koji je posredno i neposredno srozao klub proigrati, biti uspješan i voljen ako ne misliš dobiti takve komentare. Voliš ga i to je ok ali ne očekuj to od drugih, otvori malo oči ipak. Majstore, nije ti ovo neki mali klub koji si može priuštit čekanje jednog igrača 3 sezone da proigra, koliko god dobar on prije bio. Ovo ti je Chelsea koji u srijedu ima priliku osvojiti drugo uzastopno europsko natjecanje e ;) Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122402 Ah dobro paizite kako ga nebi guratli u prvu momcad kad je placen bolesno mnogo,zato je tako kako je.Jedva cekam sutrasnje FINALEEEEE Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122407 Klasično razmišljanje jednog Torresovca: FUCK LOGIC! Zato mi i jednim dijelom jesmo tu di jesmo a Barcelona, Real i Manchester kilometrima ispred nas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.