Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

iTIRm7uZnlD1c.gif

bogati gledaj ovo

svatko se danas smatra nogometašem

fuj smeće, marš iz kluba

Presla preko noge pa sta sad ? Ovo treba da bude smijesno ? 
Ako jeste onda ocigledno nikada u zivotu nisi igrao fudbala . 

Meni je drag Torres , sta drag predrag igrac , ali bi bio veoma sretan kada bi otisao iz kluba . Covjeka ne ide pa ne ide . Mozda mu je neko sihre bacio ili sta ja znam . Bilo bi najbolje za obe strane da ide iz kluba . 

Meni je drag Torres , sta drag predrag igrac , ali bi bio veoma sretan kada bi otisao iz kluba . Covjeka ne ide pa ne ide . Mozda mu je neko sihre bacio ili sta ja znam . Bilo bi najbolje za obe strane da ide iz kluba . 

haha jasno da se može svakom dogoditi (iako ne baš da pukneš u smjeru auta na najviši red na tribinama...), ali ovo smeće jednostavno treba ismijavati

šta ćemo ga opravdavati i za onaj sramotan promašaj protiv Uniteda?

možemo isto reći da mu je lopta prešla preko noge, ali to nije ispravno reći za njega

jedino je ispravno reći da je smeće totalno i da je izgubio svaku vezu s nogometom

i btw, da se dotaknem tih njegovih famoznih 20 golova

kao prvo, dogovor s Branetom je bio da ih zabije do 1.1.2013., a on je to uspio ni više ni manje nego 4 mjeseci kasnije

nadalje, pogledajmo kakvi su to golovi bili

(ovo su podaci preuzeti sa drugog foruma, nisam ih ja radio)

Goals against top 7 teams in England-One

Goals against mid-table teams (8-13)-Zero

Goals against bottom table (15-20)- Seven

Goals against domestic sides below Premier League-Four

Goals against top European sides (CL)-One (and that's being generous to Shakhtar)

Goals against other European sides-Seven

Against Shakhtar, Juventus, and top of the table through mid-table teams in the Premier League, Torres has played 29 games and scored 2 goals.

pa šta je ovo ljudi moji? ovo je dno dna

zar smo spali na to da njegove partije nazivamo dobrima zato što je bio "borben"? to što je izgubio masu lopti, to nije bitno

pa stavi Feruza u igru, vidjet ćeš 3 puta veću borbu, a bogami i više golova

kakva bolest je ovaj Trolles, čini se neizlječiva za Chelsea...

Nije problem samo u nedostatku golova

toliko mi je muka više od njega da nemam snage bilo šta da komentarišem,eto nek ćuti i nek smrdi pa ako nam se posreći da ga udari halejeva kometa biće dobro

Chiba ae idi napi se :D

Neki su izgleda zaboravili kolika je Tores stetocina. [-(

Pa zar trebamo svaki jebeni dan palamudit o Torresu i njegovom sranju od igre ?
Vec smo zakljucili da je panjina i nema potrebe svaki dan istu pricu vrtit'.

Meni on potpuno ne smeta, ni sad, a neće ni sljedeće sezone, ako bi ostao. Jer kad tata Mou preuzme kormilo, neće igrati niko ko ne zasluzuje, vec obrnuto.   Njemu ako ne bude islo, sigurno da nece ni igrati..

Ja bih više volio da on napusti klub, zbog njega samoga.  Koliko god mi se nervirali, to je nista naspram onoga kako je njemu.  Mislite da on nebi volio ponovo bit strah i trepet i da se on cijelo ovo vrijeme ne trudi?? Ja ne mislim tako tj. siguran sam da nije tako, ali psiha je čudo. Njemu je u glavi problem i sve dok bude u istoj sredini, nema tu napretka (bar ja plaho ne vjerujem u to). Tako da nebi me iznenadilo, da sutra u novom klubu, zaigra kako je i ranije znao. Fudbal ko zna igrat, zna ga vječno igrat (a on je itekako znao, te i sad zna naići po koja njegova dobra tekma), te definitivno nebi iznenadio njegov povratak među "žive" ( u kojem klubu, ostaje nam da vidimo).

Predobar je, meni veoma drag, nikad nista nije lose bilo u vezi njega, da je kad sta napravio, rekao nesto loše. Baš suprotno.

A jbg, toliko sam želio (i dalje želim), da žari i pali u plavom dresu...

Prešla preko noge? Da mu mater jebem, igra sa najokruglijom loptom na svijetu na jebenom biljarskom stolu od terena, plaćen je ko jebeni Bil Gejts, nema pravo da mu pođe lopta preko noge. Ja igram na jebenoj grbavici od terena, u jednom korneru tratinčice rastu, u drugome krtice održavaju godišnji kolegij, sa loptom od jebenih 50 kuna pa mi ni na treningu nije pošla toliko preko noge da je u autu završila. 

Prešla preko noge? Da mu mater jebem, igra sa najokruglijom loptom na svijetu na jebenom biljarskom stolu od terena, plaćen je ko jebeni Bil Gejts, nema pravo da mu pođe lopta preko noge. Ja igram na jebenoj grbavici od terena, u jednom korneru tratinčice rastu, u drugome krtice održavaju godišnji kolegij, sa loptom od jebenih 50 kuna pa mi ni na treningu nije pošla toliko preko noge da je u autu završila. 

Sve je to uredu i upravu si . Uslovi su gotovo pa idealni  ali jbg desi se i najboljima ( u ovom slucaju najtraljavijima ) . 
Koliko god u toj situaciji nije imao "srece" u ovoj je imao : 
http://www.youtube.com/watch?v=M98tj5AlGqg

U velikom broju slucajeva eurogolovi su sretni golovi . Malo tu ima znanja , ako me razumijes sta ti hocu reci . 

Njemu je u glavi problem i sve dok bude u istoj sredini, nema tu napretka (bar ja plaho ne vjerujem u to). Tako da nebi me iznenadilo, da sutra u novom klubu, zaigra kako je i ranije znao. Fudbal ko zna igrat, zna ga vječno igrat (a on je itekako znao, te i sad zna naići po koja njegova dobra tekma), te definitivno nebi iznenadio njegov povratak među "žive" ( u kojem klubu, ostaje nam da vidimo).

Sigurno. :-j

Kad šuti kod prljavog udarca Ferdinanda, "pička je" "joj da je neko drugi" "drogba bi ga pojeo" ... Sad kad malo privlači pažnju vidimo komentare. Čudna smo mi mraka

BJhRhyXCUAA3tco.jpg

Kako voli komplicirat, strahota. Svaki put kad ima loptu izabere lošije riješenje, prije će pokušat proći kroz protivnika nego dodat jednom Hazardu.

Uspio je u zadnjih 10-tak minuta izgubiti barem 5 puta loptu (mada sam siguran da je i više bilo). Al nije ni on kriv, mimo toga što je loš još se i umorio, pa sam idiot poput FSW-a ne bi napravio najlogičniju izmjenu na svijetu Torres - Ba i gurnuo Dembu koji je jak na lopti da je drži u posjedu, ako se već išao braniti.

Da je malo pametniji u zadnjih 7-8 minuta kad mu je čini mi se Mata dao loptu mogao je barem opasno priprijetit, al ne on se ide namještat na desnu, a to se vidilo iz aviona, pa i ja bi ga blokiro,  a di neće jedan profesionalac

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.