8. maj 2013.13 god. comment_120845 Šta smo mi Bogu skrivili pa te moramo trpit? Žalosno je što on mora igrat u finalu EL... Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120865 I jel vi stvarno mislite da će Torres ostati i iduće sezone u CFC? Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120870 I jel vi stvarno mislite da će Torres ostati i iduće sezone u CFC? Da... Nece ovaj otici barem jos jednu sezonu. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120877 Moram priznat da je danas cak i dobro odigrao. Ali da je Benitez morao napravit izmjenu Torres-Ba oko 60. minute, morao je. Vidlo se da pred kraj više nije imao snage. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120881 Dobro odigrao ili ne, nije zabio gol u Premu mjesecima. Kakav je to napadač? Ne bi mi igrao u županijskoj ligi. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121461 Šta smo mi Bogu skrivili pa te moramo trpit? Žalosno je što on mora igrat u finalu EL... Stvarno neznam kako on jos igra i to prvi sastav.Svaki normalan covjek bi ga vec davno poslao na klupu ili u drugi klub.Torres nas je unistio ove sezone Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121485 Stvarno neznam kako on jos igra i to prvi sastav.Svaki normalan covjek bi ga vec davno poslao na klupu ili u drugi klub.Torres nas je unistio ove sezone Mora malo odmoriti Dembu. Odigrao ceo mec protiv Man. Utd. i posle samo 3,4 dana opet urakmica i ne moze Demba uvek. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121585 Uz Hazarda je bio najbolji igrač u tekmama EL, u čemu je problem onda što će igrati finale? On i zaslužuje da igra. Prijavi
11. maj 2013.13 god. Autor comment_121717 ovaj se igrac ubio za klupe, koliko samo zivosti unese u igru kad udjeSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121968 Pozdrav svima ja sam novi na forumu i prije svega zbilja odlican forum pogotovo mi se svidjaju non stop vijesti uz nas klub. Ja mislim kako je TORRES fantastican napadac i vidi se da decko se trudi i pokusava a to sto se on mora vracati cak do centra po loptu je neka druga stvar.Pogledajte sto ima za rec jedan jedini Didier Drogba http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZMCEeNcSyU zelim mu svu srecu u Finalu EL :-bd Stvarno je zasluzio zabiti gol u finalu ipak je on najzasluzniji sto se nalazimo ovdje Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121974 Pozdrav svima ja sam novi na forumu i prije svega zbilja odlican forum pogotovo mi se svidjaju non stop vijesti uz nas klub. Ja mislim kako je TORRES fantastican napadac i vidi se da decko se trudi i pokusava a to sto se on mora vracati cak do centra po loptu je neka druga stvar.Pogledajte sto ima za rec jedan jedini Didier Drogba http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZMCEeNcSyU zelim mu svu srecu u Finalu EL :-bd Stvarno je zasluzio zabiti gol u finalu ipak je on najzasluzniji sto se nalazimo ovdje cfc c9t. molim te nemoj početi odma sa glupostima. odgledaj neku tekmu u proteklih bar 2 sezone. ali imaš pravo u jednome. a to je da je on zaslužan za to gdje se sada nalazimo, barem djelomično a ostatak je njegov mentor FSW. hvala na razumijevanju Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121976 Pozdrav svima ja sam novi na forumu i prije svega zbilja odlican forum pogotovo mi se svidjaju non stop vijesti uz nas klub. Ja mislim kako je TORRES fantastican napadac i vidi se da decko se trudi i pokusava a to sto se on mora vracati cak do centra po loptu je neka druga stvar.Pogledajte sto ima za rec jedan jedini Didier Drogba http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZMCEeNcSyU zelim mu svu srecu u Finalu EL :-bd Stvarno je zasluzio zabiti gol u finalu ipak je on najzasluzniji sto se nalazimo ovdje Tako je 100% i nikako drugacije ;) Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121978 Pozdrav svima ja sam novi na forumu i prije svega zbilja odlican forum pogotovo mi se svidjaju non stop vijesti uz nas klub. Ja mislim kako je TORRES fantastican napadac i vidi se da decko se trudi i pokusava a to sto se on mora vracati cak do centra po loptu je neka druga stvar.Pogledajte sto ima za rec jedan jedini Didier Drogba http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZMCEeNcSyU zelim mu svu srecu u Finalu EL :-bd Stvarno je zasluzio zabiti gol u finalu ipak je on najzasluzniji sto se nalazimo ovdje Dobrodošao na forum. Slažem se s tobom. Fernando je fantastičan, samo mu treba podrška da se vrati u formu. KTBFFH! Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121979 Pozdrav svima ja sam novi na forumu i prije svega zbilja odlican forum pogotovo mi se svidjaju non stop vijesti uz nas klub. Ja mislim kako je TORRES fantastican napadac i vidi se da decko se trudi i pokusava a to sto se on mora vracati cak do centra po loptu je neka druga stvar.Pogledajte sto ima za rec jedan jedini Didier Drogba http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZMCEeNcSyU zelim mu svu srecu u Finalu EL :-bd Stvarno je zasluzio zabiti gol u finalu ipak je on najzasluzniji sto se nalazimo ovdje Blago nama ako nam je on buducnost . Prije bih rekao Eden Hazard . Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121981 J cfc c9t. molim te nemoj početi odma sa glupostima. odgledaj neku tekmu u proteklih bar 2 sezone. ali imaš pravo u jednome. a to je da je on zaslužan za to gdje se sada nalazimo, barem djelomično a ostatak je njegov mentor FSW. hvala na razumijevanju Jbg On je meni odlican i usudio bih se reci malo bolji i od dembe.Kada je usao protiv AV igra je dobila na brzini ž,a tako je bilo i u djelu sa MC u FA kupu jednostavno je jako brz i ima dobar driblig uz odlican pass http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QYNlt2T_nFA Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121984 Ma Torres je se trudio skoro uvijek al kad nece nece. Inace Cae bog si hahaha Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121985 Kralju ne možeš svaliti sve na vezni red. Ne možeš jebeno nikako. Imao je prazan gol protiv Uniteda, fulao je. Imao je protiv Corinthiansa šansu možda čak i bolju od ove protiv Uniteda, fulao je. Imao je 1231237628 šansi i fulao je. Zabija se u igrače, ne može nikog živog preći. Vezni red njemu ne želi davati lopte jer je lopata. Pa uzmi samo svoju situaciju kad se podijelite 5 na 5, ono iz zajebancije... 2 puta promaši zicer treći put sigurno nećeš dobiti loptu, suigrači će se dodavati i šutati s pola terena al ti loptu nećeš dobiti. A on nije promašio 2 već 150 zicera. Više mu niko ne vjeruje, a i u pravu su, Mata je zabio 19, Lampard 18 golova, Hazard 14... On 21, a igrao je barem duplo više vremena od Lamparda. To nije do sreće i veznog reda, to je do neznanja. Lik jednostavno ne zna i ne kontam kako to niko ne želi da shvati? Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121995 Jbg igrati nogomet se nezaboravlja a on ga je vraski dobro znao dok je bio znate vec gdje,a zasto ne postize golove to stvar njegovog morala i samopouzdanja koje je jako slabo i njemu treba trener koji ce ga ohrabriti i dati mu samopouzdanje koje mu fali ne okrivljujem ja vezni red,ali se neslazem kako mu oni nece dodati loptu jer primjerie Mata koristi svaku priliku i dodaje Torresu loptu njemu se lopte trebaju dodavati u for i na glavu pogledajte samo sto radi u repki gdje je proglasen za najboljeg igraca EU Prvenstva prosle godine tamo ima odlicnog Iniestu i Juana Matu s kojim se razumije,a ovdje je Mata sam jer Hazard dosta slabo ide na assistencije jerise voli sam zavrsiti zapoceto.Ne treba ga prodavati vec kako je Drogba rekao treba igrati s dva napadaca jer kao sto sam rekao torres je sjajan i brz dribler kojem nije problem preci igraca u punom trku i dodati loptu sjetite se utakmice s Tottenhamom gdje je dobio B+ i imao sjajan dribling i assistenciju kod gola Ramiresa.Jednostavno ga hraniti loptama i doci ce sve na svoje u EL zabija golove jer se njemu dodaje lopta u for a to jako dobro rade Luiz i Mata i Frankie koji mu je dodao prekrasnu loptu protv rubina u gostima Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121996 Mislim da treba prodati Hazarda, jer Nando ne može doći do izražaja nikako. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122003 Jbg igrati nogomet se nezaboravlja a on ga je vraski dobro znao dok je bio znate vec gdje,a zasto ne postize golove to stvar njegovog morala i samopouzdanja koje je jako slabo i njemu treba trener koji ce ga ohrabriti i dati mu samopouzdanje koje mu fali ne okrivljujem ja vezni red,ali se neslazem kako mu oni nece dodati loptu jer primjerie Mata koristi svaku priliku i dodaje Torresu loptu njemu se lopte trebaju dodavati u for i na glavu pogledajte samo sto radi u repki gdje je proglasen za najboljeg igraca EU Prvenstva prosle godine tamo ima odlicnog Iniestu i Juana Matu s kojim se razumije,a ovdje je Mata sam jer Hazard dosta slabo ide na assistencije jerise voli sam zavrsiti zapoceto.Ne treba ga prodavati vec kako je Drogba rekao treba igrati s dva napadaca jer kao sto sam rekao torres je sjajan i brz dribler kojem nije problem preci igraca u punom trku i dodati loptu sjetite se utakmice s Tottenhamom gdje je dobio B+ i imao sjajan dribling i assistenciju kod gola Ramiresa.Jednostavno ga hraniti loptama i doci ce sve na svoje u EL zabija golove jer se njemu dodaje lopta u for a to jako dobro rade Luiz i Mata i Frankie koji mu je dodao prekrasnu loptu protv rubina u gostima Ti mora da se šališ? Ovo što si napisao ne bi uspio ni najbolji pisac naučnofantastičnih knjiga. Kad si napisao da Hazard ne voli asistirati i da ide sam do kraja, tu sam već shvatio s kim se raspravljam. Govorimo o 2 najbolja asistenta Premiershipa, a da ne spominjem sva takmičenja gdje je situacija ovakva: Dakle, 20 i 26 asistencija... 46 asistencija ukupno... Samo njih dvojica. Da je pravi napadač sad bi imao 46 golova na kontu. Al pošto je kanta od igrača, ima 21. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122009 Hazard jako,jako retko suta, i to mi je veoma zao,jer ima samo takvu pracku. On je dribler i on to radi, ne mozes mu zameriti,moze i zna,ali da je sebican,to nije nikako. Torres neka vrati masku,malo bolji je bio pod njom. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122014 Jbg igrati nogomet se nezaboravlja a on ga je vraski dobro znao dok je bio znate vec gdje,a zasto ne postize golove to stvar njegovog morala i samopouzdanja koje je jako slabo i njemu treba trener koji ce ga ohrabriti i dati mu samopouzdanje koje mu fali ne okrivljujem ja vezni red,ali se neslazem kako mu oni nece dodati loptu jer primjerie Mata koristi svaku priliku i dodaje Torresu loptu njemu se lopte trebaju dodavati u for i na glavu pogledajte samo sto radi u repki gdje je proglasen za najboljeg igraca EU Prvenstva prosle godine tamo ima odlicnog Iniestu i Juana Matu s kojim se razumije,a ovdje je Mata sam jer Hazard dosta slabo ide na assistencije jerise voli sam zavrsiti zapoceto.Ne treba ga prodavati vec kako je Drogba rekao treba igrati s dva napadaca jer kao sto sam rekao torres je sjajan i brz dribler kojem nije problem preci igraca u punom trku i dodati loptu sjetite se utakmice s Tottenhamom gdje je dobio B+ i imao sjajan dribling i assistenciju kod gola Ramiresa.Jednostavno ga hraniti loptama i doci ce sve na svoje u EL zabija golove jer se njemu dodaje lopta u for a to jako dobro rade Luiz i Mata i Frankie koji mu je dodao prekrasnu loptu protv rubina u gostima molim te pogledaj: http://www.youtube.com/watch?v=cYdCdGv94dM http://www.youtube.com/watch?v=59u38Tdne9Y http://www.youtube.com/watch?v=4ClFjNnrhBU http://www.youtube.com/watch?v=ovqrKmc_Wes to ti je samo za včrs. hvala Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122027 jesi baš morao ovo objavit, samo mi se plače dok gledam ovo, to je 5-6 golova moglo bit umjesto promašaja Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122037 jesi baš morao ovo objavit, samo mi se plače dok gledam ovo, to je 5-6 golova moglo bit umjesto promašaja a jbg el nino. da malom pokažem neke stvari i da shvati. izvini što sam te povrijedio :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.