Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Moram priznat da je danas cak i dobro odigrao. Ali da je Benitez morao napravit izmjenu Torres-Ba oko 60. minute, morao je. Vidlo se da pred kraj više nije imao snage.

Šta smo mi Bogu skrivili pa te moramo trpit? 
Žalosno je što on mora igrat u finalu EL... 

Stvarno neznam kako on jos igra i to prvi sastav.Svaki normalan covjek bi ga vec davno poslao na klupu ili u drugi klub.Torres nas je unistio ove sezone

Stvarno neznam kako on jos igra i to prvi sastav.Svaki normalan covjek bi ga vec davno poslao na klupu ili u drugi klub.Torres nas je unistio ove sezone

Mora malo odmoriti Dembu. Odigrao ceo mec protiv Man. Utd. i posle samo 3,4 dana opet urakmica i ne moze Demba uvek.

Pozdrav svima ja sam novi na forumu i prije svega zbilja odlican forum pogotovo mi se svidjaju non stop vijesti uz nas klub.

Ja mislim kako je TORRES fantastican napadac i vidi se da decko se trudi i pokusava a to sto se on mora vracati cak do centra po loptu je neka druga stvar.Pogledajte sto ima za rec jedan jedini Didier Drogba

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oZMCEeNcSyU

zelim mu svu srecu u Finalu EL :-bd  Stvarno je zasluzio zabiti gol u finalu ipak je on najzasluzniji sto se nalazimo ovdje

Pozdrav svima ja sam novi na forumu i prije svega zbilja odlican forum pogotovo mi se svidjaju non stop vijesti uz nas klub.

Ja mislim kako je TORRES fantastican napadac i vidi se da decko se trudi i pokusava a to sto se on mora vracati cak do centra po loptu je neka druga stvar.Pogledajte sto ima za rec jedan jedini Didier Drogba

zelim mu svu srecu u Finalu EL :-bd  Stvarno je zasluzio zabiti gol u finalu ipak je on najzasluzniji sto se nalazimo ovdje

cfc c9t. molim te nemoj početi odma sa glupostima. odgledaj neku tekmu  u proteklih bar 2 sezone. ali imaš pravo u jednome. a to je da je on zaslužan za to gdje se sada nalazimo, barem djelomično a ostatak je njegov mentor FSW. hvala na razumijevanju

Tako je 100% i nikako drugacije ;)

Dobrodošao na forum. Slažem se s tobom. Fernando je fantastičan, samo mu treba podrška da se vrati u formu. KTBFFH!

Blago nama ako nam je on buducnost . 
Prije bih rekao Eden Hazard . 

J

cfc c9t. molim te nemoj početi odma sa glupostima. odgledaj neku tekmu  u proteklih bar 2 sezone. ali imaš pravo u jednome. a to je da je on zaslužan za to gdje se sada nalazimo, barem djelomično a ostatak je njegov mentor FSW. hvala na razumijevanju

Jbg On je meni odlican i usudio bih se reci malo bolji i od dembe.Kada je usao protiv AV igra je dobila na brzini ž,a tako je bilo i u djelu sa MC u FA kupu jednostavno je jako brz i ima dobar driblig uz odlican pass 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QYNlt2T_nFA

Kralju ne možeš svaliti sve na vezni red. Ne možeš jebeno nikako. Imao je prazan gol protiv Uniteda, fulao je. Imao je protiv Corinthiansa šansu možda čak i bolju od ove protiv Uniteda, fulao je. Imao je 1231237628 šansi i fulao je. Zabija se u igrače, ne može nikog živog preći.

Vezni red njemu ne želi davati lopte jer je lopata. Pa uzmi samo svoju situaciju kad se podijelite 5 na 5, ono iz zajebancije... 2 puta promaši zicer treći put sigurno nećeš dobiti loptu, suigrači će se dodavati i šutati s pola terena al ti loptu nećeš dobiti. A on nije promašio 2 već 150 zicera. Više mu niko ne vjeruje, a i u pravu su, Mata je zabio 19, Lampard 18 golova, Hazard 14... On 21, a igrao je barem duplo više vremena od Lamparda. To nije do sreće i veznog reda, to je do neznanja. Lik jednostavno ne zna i ne kontam kako to niko ne želi da shvati?

Jbg igrati nogomet se nezaboravlja a on ga je vraski dobro znao dok je bio znate vec gdje,a zasto ne postize golove to stvar njegovog morala i samopouzdanja koje je jako slabo i njemu treba trener koji ce ga ohrabriti i dati mu samopouzdanje koje mu fali ne okrivljujem ja vezni red,ali se neslazem kako mu oni nece dodati loptu jer primjerie Mata koristi svaku priliku i dodaje Torresu loptu njemu se lopte trebaju dodavati u for i na glavu pogledajte samo sto radi u repki gdje je proglasen za najboljeg igraca EU Prvenstva prosle godine tamo ima odlicnog Iniestu i Juana Matu s kojim se razumije,a ovdje je Mata sam jer Hazard dosta slabo ide na assistencije jerise voli sam zavrsiti zapoceto.Ne treba ga prodavati vec kako je Drogba rekao treba igrati s dva napadaca jer kao sto sam rekao torres je sjajan i brz dribler kojem nije problem preci igraca u punom trku i dodati loptu sjetite se utakmice s Tottenhamom gdje je dobio B+ i imao sjajan dribling i assistenciju kod gola Ramiresa.Jednostavno ga hraniti loptama i doci ce sve na svoje u EL zabija golove jer se njemu dodaje lopta u for a to jako dobro rade Luiz i Mata i Frankie koji mu je dodao prekrasnu loptu protv rubina u gostima

Jbg igrati nogomet se nezaboravlja a on ga je vraski dobro znao dok je bio znate vec gdje,a zasto ne postize golove to stvar njegovog morala i samopouzdanja koje je jako slabo i njemu treba trener koji ce ga ohrabriti i dati mu samopouzdanje koje mu fali ne okrivljujem ja vezni red,ali se neslazem kako mu oni nece dodati loptu jer primjerie Mata koristi svaku priliku i dodaje Torresu loptu njemu se lopte trebaju dodavati u for i na glavu pogledajte samo sto radi u repki gdje je proglasen za najboljeg igraca EU Prvenstva prosle godine tamo ima odlicnog Iniestu i Juana Matu s kojim se razumije,a ovdje je Mata sam jer Hazard dosta slabo ide na assistencije jerise voli sam zavrsiti zapoceto.Ne treba ga prodavati vec kako je Drogba rekao treba igrati s dva napadaca jer kao sto sam rekao torres je sjajan i brz dribler kojem nije problem preci igraca u punom trku i dodati loptu sjetite se utakmice s Tottenhamom gdje je dobio B+ i imao sjajan dribling i assistenciju kod gola Ramiresa.Jednostavno ga hraniti loptama i doci ce sve na svoje u EL zabija golove jer se njemu dodaje lopta u for a to jako dobro rade Luiz i Mata i Frankie koji mu je dodao prekrasnu loptu protv rubina u gostima

Ti mora da se šališ? Ovo što si napisao ne bi uspio ni najbolji pisac naučnofantastičnih knjiga.

Kad si napisao da Hazard ne voli asistirati i da ide sam do kraja, tu sam već shvatio s kim se raspravljam.

Ic2w2s1.png

Govorimo o 2 najbolja asistenta Premiershipa, a da ne spominjem sva takmičenja gdje je situacija ovakva:

t1zwcWj.png

Dakle, 20 i 26 asistencija... 46 asistencija ukupno... Samo njih dvojica. Da je pravi napadač sad bi imao 46 golova na kontu. Al pošto je kanta od igrača, ima 21.

Hazard jako,jako retko suta, i to mi je veoma zao,jer ima samo takvu pracku. On je dribler i on to radi, ne mozes mu zameriti,moze i zna,ali da je sebican,to nije nikako. Torres neka vrati masku,malo bolji je bio pod njom.

molim te pogledaj: http://www.youtube.com/watch?v=cYdCdGv94dM        http://www.youtube.com/watch?v=59u38Tdne9Y            http://www.youtube.com/watch?v=4ClFjNnrhBU              http://www.youtube.com/watch?v=ovqrKmc_Wes                  to ti je samo za včrs. hvala

jesi baš morao ovo objavit, samo mi se plače dok gledam ovo, to je 5-6 golova moglo bit umjesto promašaja

a jbg el nino. da malom pokažem neke stvari i da shvati. izvini što sam te povrijedio :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.