24. april 2013.13 god. comment_118205 Torres eyes Chelsea stay skysports ma nabijem ga na q nek se nosi što dalje, a mi ćemo dovesti pravog igrača Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118225 šta ovaj gluposti priča. šta će ostat. ma marš iz londona!!! Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118256 DŽERARD PRIZNAO: Plakao sam za Toresom! Kapiten Liverpula kaže da je ceo klub žalio zato što je Španac otišao u ČelsiStiven i Fernando kada su zajedno igrali u Liverpulu LIVERPUL - Kapiten Liverpula Stiven Džerard priznao da je plakao kada je Fernando Tores napustio klub s Enfilda i prešao u Čelsi.Španski napadač ne prikazuje partije u Čelsiju koje su se od njega očekivale i praktično nije isti igrač kao u Liverpulu."Kada je otišao, nije samo otišao. On je tog dana otišao do svake osobe u klubu, svakog pojedinca kojeg je mogao da zatekne u Liverpulu. Išao je kod fizioterapeuta, kod medicinskog osoblja, kod ljudi koji nam peru opremu, kod ekonoma... I zahvalio im se na svemu... Svakom pojedinačno", rekao je Džerard i dodao:"Nije me sramota da kažem da sam plakao tog dana, ne samo ja, 'pola' ekipe je plakalo.On je divna osoba. Pomaže humanitarno ugroženima, pomaže porodicama, običnim ljudima. Veoma je dirljivo sve što radi. Šteta što ga mnogi optužuju, a niko ne vidi tu stranu njegove ličnosti".Džerard će možda morati na operaciju levog ramena po završetku sezone. On je ove sezone igrao sve mečeve od početka do kraja. Džerard je igrao sa povređenim ramenom "priličnu dugo". Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118272 Svatko tko prica i vjeruje da ce torres proraditi uzalud se nada.Ceka ga se 2 sezone i nista od njega.odigrao je 10 puta vise losih utakmica nego dobrih.I onda kada odigra 1-2 dobre utakmice svi pricaju vratio se.smijesno.Šta je sve usro nemoze se vise nikako iskupit.Svi koji gledaju chelsea-eve utakmice znaju da je tako.To nije pad u formi,to je sada drugi igrac a ne onaj koji je bio u liverpoolu.Previse ga se forsira(vjerujem da je Abramović kriv).Cak je i drogba jedno vrijeme sjedio na klupi zbog njega a sada i demba koji je bolji od njega.Nije da ga mrzim ali taj covjek jednostavno mora napustiti ovaj klub! Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118304 Duša prodana! Napustio Liverpool i sve mu se vratilo. Nažalost preko leđa našeg Chelseaja. A sad je najveći problem što ne želi da ide. Da bar ima imalo poštovanja i stida, pa da se sam ponudi da ide na ljeto. Jok, on bi još dvije godine nas uništavao. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118324 Al' mu se vratilo,covek postao prvak Evrope u Celsiju ,a pre toga jedan jedini trofej u klupskoj karijeri nije osvojio. :P Salim se,mada nisam i daleko od istine.Liverpul je kao klub propao jos vise a njegovi navijaci su gledali Toresa kako ispunjava ,verujem,svoju zivotnu zelju vezanu za karijeru. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118354 fiorentina zainteresirana. odma ga prodat i dat im još 10 milja Prijavi
25. april 2013.13 god. Autor comment_118446 on ima najmanje briga u klubu, prima visoku platu, ima osigurano prvo mjesto u timu, ostanak je sasvim neupitan njegovo je samo da se pojavi na terenu, da ispadne dobro na slikama Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118500 Veceras solidan . Ali onakvu priliku i Jasmin Smriko pretvori u pogodak a ti ne mozes e vala stvarno . Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118504 Dobro sto promasuje, ali kako ima hladnokrvnu facu , pa vidis da ga boli kurac za sve ! Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118511 ma šta solidan, ako je ovo bilo solidno ja sam Marija jebo te haha Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118515 potpuno iskljucen iz utakmice onakvu prilku nemoze da pretvori u gol. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118516 Nista novo od Torresa.... Covek je ljudina, jako skroman, povucen, humanitarac, i sa te strane mi je jako drag. Ali zaboravio je kako se igra fudbal, i vreme je da se pomiri s tim. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118517 Večeras jadnik loptu nije uspio uštopati. I kad bi uspio pa kojim slučajem pokušao dodati, otkotrljala bi se 5-6 metara ispred do nogu protivničkog igrača. Izbaci ga neko od naših naprijed, on loptu zaboravio. I ona stativa, ono je morao biti gol, zicer čisti. Sreća pa je svirao Ramiresu ofsajd, inače bi ponovo bio trolovan. Večeras apsolutno grozan, ono je stvarno ned'o Bog nikome. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118526 Mamu ti jebem sto nisi dao gol da dobijem na kladionici jooooooj koji si ti kreten mame mi :S Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118528 Ja bi dao jos 10 milja eura nekom klubu da ga samo odvedu :D Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118544 Mamu ti jebem sto nisi dao gol da dobijem na kladionici jooooooj koji si ti kreten mame mi :S ma i ti si nasao igracinu na koga ces stavljat pare :D Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118572 Mamu ti jebem sto nisi dao gol da dobijem na kladionici jooooooj koji si ti kreten mame mi :S On je baš znao da si ti igrao kladionicu... Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118576 Mamu ti jebem sto nisi dao gol da dobijem na kladionici jooooooj koji si ti kreten mame mi :S Ja sam ga dva puta odigrao, na Euru dobio, protiv Rubina opet dobio. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118608 Ma od njega ne treba ocekivati nista jer tada nemoze nikoga razocarat...meni je uvijek bio drag igrac jos od kada je igrao u Atletico Madridu i Liverpoolu ali jednostavno vise to nije isti igrac. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118688 http://www.youtube.com/watch?v=cHHe0HWprnc&feature=player_detailpage Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118732 e moj Torke ja mislim da ces ti jos jednom razmisliti da li ces ispuniti ugovor koji te veze do 2016te, jer kad se vrati Lukaku i kad (najvjerovatnije) dodje Falcao vrlo brzo ces skontat da si tek 3 ili 4 napadac u timu. :-O i onda ces reci zdraaooooooo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.