12. februar 2015.11 god. comment_202892 kakva sila dan te ne jebo sa 20 godina samo.. ima tako fino odmjerene reakcije, istrčavanja, skokove, klizeće startove da i ne spominjem.. tako je miran i sve je sigurniji sa svakom odigranom utakmicom kao što smo i pretpostavljali.. ja sve gledam kad će neki kiks napraviti, al ništa, mali tare redom, ne jebe živu silu.. želim da to samo potraje i da napreduje, i lako moguće sudeći po dosadašnjim nastupima zumare, da smo dobili novu stoperčinu za narednih ohoho godina.. sve predispozicije za to ima..pa vidjet ćemo https://www.youtube.com/watch?v=LFn8GgXrRUw Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202898 Speedy Zouma Kurt Zouma's top speed against Everton was clocked at 34.13km/h making him the fastest man on the pitch ^:)^ Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202903 Mislim da ćemo sada imati situaciju da će u ligi Zouma biti starter kada igramo kod kuće a da će Cahill počinjati u gostima. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_203027 Ooo zumaraaaa ti nepobediv si :DBas me zanima hoce li ga gurnuti Jose protiv Parisa u ove dvije utakmice, bio bi to ogroman znak povjerenja u momka. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_203029 Trea ga gurnut sad je uhvatio zaletOooo zumara ti nedribljiv si Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203100 Ako ćemo biti realni i objektivni on i Varane su dva NAJBOLJA STOPERA/BRANIČA na cijelome svijetu u kategoriji mladih igrača. Znači boljih od njih dvojice nema niti će biti. Drago mi je da je Zouma uz Varanea najbolji. Jer jedan je od najboljih mladih obrambenih igrača na svijetu, ako ne i najbolji. I drago mi je zbog toga. Ali baš ono. I još je naš. Treba mu dati šansu da bude nezamjenjiv dio prvih 11 u Chelseaju. NIGATELO! Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203430 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LFn8GgXrRUw naš biser Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203432 Cahill će vjerovatno igrati umjesto Kurta, jer je gostovanje u pitanju, mada ne vidim zašto tako da se radi. Zouma je dvije sezone ili 3 igrao protiv PSG-a. No dobro, nevjerovatno dobar je sad, a ne možemo ni zamislit kakva će to stoperćna bit za 5-6 godina, kada ga Mou izbrusi. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205985 hahaahha Vidi Luisa jebo ga telefon nek dodje vamo da pomogne da izvuku Kanea Zumi iz dzepa. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_206013 Mislim ipak da mu je Eriksen bio u džepu, ali ajde, manje bitno :D Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206028 hahaahha Vidi Luisa jebo ga telefon nek dodje vamo da pomogne da izvuku Kanea Zumi iz dzepa. A Cuadrado u fazonu: "a de je pečat?" Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206098 Kako je ovo simpatičan lik, ko beba izgleda u faci, a mrcina teška :D http://www.dailymotion.com/video/x2ifpbe_zouma-i-gave-everything_sport Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206121 Uparit ga sa Varaneom bilo bi kao Albino lavu, kojih ima samo nekoliko na svijetu, dovesti Albino ženku. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206136 Kakvo je ovo pojacanje jebo te, bas me zanima da li ce on startovati protiv PSG-a ili Cahill. Ipak njemu dajem prednost zbog mnogo bolje forme. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206139 Jest u boljoj formi, al ipak izgleda da ce se mou i u uzvratu pozvat na iskustvo. A mozda ga i gurne u vatru, opet je domaci teren i publika, mada mi se zou cini veoma miran, stalozen i siguran tako da bi mogao bez vecih problema igrati u prvoj. Odlicno pojacanje!! Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206143 Kakav majstor sa baby facom.Nigatelo nas.Pokazao da se moze vec racunati na njega bez imalo dvojbe i straha da svoj posao nece odraditi dobro.Takodjer pokazao da moze igrati i DM po potrebi sto me takodjer jako veseli.Imao je najmanje 10 presjecenih lopti.Kakva borbenost.Prije bih rekao da je stavio Eriksena u dzep nego Kane-a jer je fakticki igrao markera na Dancu.A tek mu 20 godina.Sve pohvale. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206154 Jose says Kurt Zouma's future is not in midfield but if he hadn't played there at Wembley then the team would have been in trouble. Jose says he doesn't like to ask players to do jobs they are not ready to do, especially in finals, but Zouma was ready. Znači u budućnosti možemo da ga očekujemo u sredini nekad, pošto je slično nešto izjavio za Luiza. :D Samo neka igra. LIKE AKO VOLITE NIGGATELLA. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206277 Nigatelo ima predispozicije da postane jedan od omiljenih igraca Chelsea. Ruku na srce zasluzio je zalaganjem, radom, pozrtvovanoscu ali i izjava verujem da je kupio dobar deo navijaca. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206337 Nadoknadio izostanak Matica na najbolji moguci nacin. Danas su ga lomili, ali je uspeo da izdrzi svih 100 min. svaka cast. drugo pol. je odigrao losije od prvog jer je u drugom morao da trci i za Fabregasa koji se od 50. min. vukao ko slina po terenu. Bravo momcino!!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.