Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

kakva sila dan te ne jebo sa 20 godina samo..

ima tako fino odmjerene reakcije, istrčavanja, skokove, klizeće startove da i ne spominjem..

tako je miran i sve je sigurniji sa svakom odigranom utakmicom kao što smo i pretpostavljali..

ja sve gledam kad će neki kiks napraviti, al ništa, mali tare redom, ne jebe živu silu..

želim da to samo potraje i da napreduje, i lako moguće sudeći po dosadašnjim nastupima zumare, da smo dobili novu stoperčinu za narednih ohoho godina..

sve predispozicije za to ima..pa vidjet ćemo

https://www.youtube.com/watch?v=LFn8GgXrRUw

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ooo zumaraaaa ti nepobediv si :D

Bas me zanima hoce li ga gurnuti Jose protiv Parisa u ove dvije utakmice, bio bi to ogroman znak povjerenja u momka.

Ako ćemo biti realni i objektivni on i Varane su dva NAJBOLJA STOPERA/BRANIČA na cijelome svijetu u kategoriji mladih igrača. Znači boljih od njih dvojice nema niti će biti. Drago mi je da je Zouma uz Varanea najbolji. Jer jedan je od najboljih mladih obrambenih igrača na svijetu, ako ne i najbolji. I drago mi je zbog toga. Ali baš ono. I još je naš. Treba mu dati šansu da bude nezamjenjiv dio prvih 11 u Chelseaju. NIGATELO!

Cahill će vjerovatno igrati umjesto Kurta, jer je gostovanje u pitanju, mada ne vidim zašto tako da se radi. Zouma je dvije sezone ili 3 igrao protiv PSG-a. No dobro, nevjerovatno dobar je sad, a ne možemo ni zamislit kakva će to stoperćna bit za 5-6 godina, kada ga Mou izbrusi.

• 2 sedmice kasnije...

hahaahha

B_CnU1oVEAAjt1p.jpg

Vidi Luisa jebo ga telefon nek dodje vamo da pomogne da izvuku Kanea Zumi iz dzepa.

A Cuadrado u fazonu: "a de je pečat?"

Kakvo je ovo pojacanje jebo te, bas me zanima da li ce on startovati protiv PSG-a ili Cahill. Ipak njemu dajem prednost zbog mnogo bolje forme.

Jest u boljoj formi, al ipak izgleda da ce se mou i u uzvratu pozvat na iskustvo. A mozda ga i gurne u vatru, opet je domaci teren i publika, mada mi se zou cini veoma miran, stalozen i siguran tako da bi mogao bez vecih problema igrati u prvoj. Odlicno pojacanje!!

Kakav majstor sa baby facom.Nigatelo nas.Pokazao da se moze vec racunati na njega bez imalo dvojbe i straha da svoj posao nece odraditi dobro.Takodjer pokazao da moze igrati i DM po potrebi sto me takodjer jako veseli.Imao je najmanje 10 presjecenih lopti.Kakva borbenost.Prije bih rekao da je stavio Eriksena u dzep nego Kane-a jer je fakticki igrao markera na Dancu.A tek mu 20 godina.Sve pohvale.

Jose says Kurt Zouma's future is not in midfield but if he hadn't played there at Wembley then the team would have been in trouble. Jose says he doesn't like to ask players to do jobs they are not ready to do, especially in finals, but Zouma was ready.

Znači u budućnosti možemo da ga očekujemo u sredini nekad, pošto je slično nešto izjavio za Luiza. :D Samo neka igra.

LIKE AKO VOLITE NIGGATELLA.

Nigatelo ima predispozicije da postane jedan od omiljenih igraca Chelsea. 

Ruku na srce zasluzio je zalaganjem, radom, pozrtvovanoscu ali i izjava verujem da je kupio dobar deo navijaca. 

Nadoknadio izostanak Matica na najbolji moguci nacin. Danas su ga lomili, ali je uspeo da izdrzi svih 100 min. svaka cast.

drugo pol. je odigrao losije od prvog jer je u drugom morao da trci i za Fabregasa koji se od 50. min. vukao ko slina po terenu.

Bravo momcino!!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.