Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocjena sezone : 6.0

Sasvim solidno za prvu sezonu, dogodine ocekujem mnogo vise od njega.

• 2 sedmice kasnije...

Da je se mogao birati period njegove povrede vjerovatno bi izabrali ovaj period tako da nije neka tragedija, ove sezone smo u Zoumi dobili igrača za budućnost, temelj je postavljen, i više nego dobro je odradio svoje zadatke. Mislim da i sam Zouma može biti zadovoljan svojom prvom sezonom u klubu i kada je minutaža u pitanju, sljedeće sezone on će biti igrač koji ima jednu sezonu u Chelseaju više neće biti novajlija od kojeg ne znamo šta očekivati, proći će kroz još jedne pripreme, tako da sljedeće sezone od njega očekujem još bolje partije.

Al bas su svi zadovoljni njegovim igrama.Mislim da se i sam Murinjo iznenadio jer je na pocetku sezone razmisljao da ga da na posudbu jer je pravio veliki broj individualnih gresaka u predsezoni.Malo je i Cahilova losa forma pridonjela njegovom igranju, u suprotnom on bi vec igrao u nekom klubu iz Championshipa.

Al bas su svi zadovoljni njegovim igrama.Mislim da se i sam Murinjo iznenadio jer je na pocetku sezone razmisljao da ga da na posudbu jer je pravio veliki broj individualnih gresaka u predsezoni.Malo je i Cahilova losa forma pridonjela njegovom igranju, u suprotnom on bi vec igrao u nekom klubu iz Championshipa.

Cahillova loša forma je samo omogućila Zoumi da dobije pristojnu priliku za igru, ali onda je sve bilo na Zoumi, i on je odradio odličan posao. Da je Zouma kojim slučajem malo zabrljao i da je bio loš vjerujem da bi Mourinho vratio Ivanovića na štopera i to je to. Tako da smatram da Cahillova forma nije faktor koji je odlučivao o ostanku ili odlasku na pozajmicu Zoume, jer mi da smo poslali na posudbu Zoumu ne bi ni imali trećeg štopera.

• 2 sedmice kasnije...

u jakoj konkurenciji dodao bih  :D

šalu na stranu,premašio sva očekivanja,mene iskreno oduševio

mislim da je trebao da odigrao koji minut više al ajde

interesantno da je u najtežim utakmicama pružio fantastične partije,liverpul,stiti pa i totenhem a to su odlike samo velikih igrača  ^:)^

Malo je minuta dobio, premalo. Pogotovo uzevsi u obzir kvalitetnih predstava koje je pruzao. Ispunjavao zadatke svaki put kad je sef postavio nesto novo

Odlican igrac za dugo godina, jos mu samo partnera nac i nastavlja se stoperska tradicija plavih

Ovaj igrač me najviše pozitivno iznenadio ove sezone. Pokazao je da ima kvalitet, da može ogovoriti na više zadataka i uloga koje mu Jose dodijeli i mislim da bi već u sledećoj sezoni mogao da se nada većoj minutaži.

Igrao je kada je Cahil bio u kurcu.Cim je ovaj drugi vratio formu,Zumara se vratio na klupu.Mada i ja mislim da je trebao i morao vise igrati ali dovoljno je sto je pokazao da se na njega moze racunati,kako Murinju tako i navijacima.Dobili smo igracinu.

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Ovaj covek mora da bude starter protiv Svonzija,onog Kejhila treba zakucati na klupu duplo je slabiji igrac od Zume u svakom aspektu igre brzina,skok,citanje igre,tehnicki potkovaniji stoper.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.