Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

zouma_1628040a.jpg

Kurt Zouma

Datum rodjenja:27. Oktobar 1994

Mjesto rodjenja: Lyon, Francuska

Pozicija. Stoper

Klub St. Etienne

Kaze da je odbio City 2012 godine zbog toga sto je htio nastaviti napredovati u St Etiennu.

Poznat je po brzini, snazi i odlicnoj skok igri(ili duelima u zraku). Ima osjecaj za duge lopte.

Mnogo je kritikovan zbog loseg pozicioniranja.

Moze odigrati i na desnom beku.

When you hear that a big club like Chelsea, with Jose Mourinho as manager is following you, you take it into account. It makes you happy, as it means you're on the right path to the top. I'm relaxed about these stories however. For now, I'm focused on the U20 World Cup.” Zouma speaking with L'Equip

Kurt Zouma: Was not dribbled past on a single occasion in his 18 Ligue 1 appearances this season.

http://www.youtube.com/watch?v=T-t42RQCFPo

http://www.youtube.com/watch?v=oHX3KzGG7kw&feature=player_embedded

• Odgovori 914
  • Pregledi 71,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zvjerka, Francuzi će imati nenormalnu zadnju liniju sa njim, Mangalom i Varaneom.

Svakako da bi pod Joseom napredovao. Mislim da čak ima snage i da se izbori za prvi sastav. Al opet pitanje je koliko je konkretan interes. Cijena od 10 milja je ok.

Ne bih imao nista protiv dovodjenja ovog momka,samo mislim da bi prvo trebalo da damo sansu nasim mladicima,tipa Omeruo,Kalas... pa tek onda razmisljati o Zoumi.Inace,mislim da ce biti dobar igrac,u to nema sumnje,i isplati se boriti za njega.

Ako je suditi po FMu treba ga dovesti odmah :D, ja ga na manageru odkako postoji u igri dovodim u Chelsea :) On i Varane najaci stoperski dvojac kroz par godina.

• 6 mjeseci kasnije...

Ma ne želim ga, kad će naÅ¡i mladi dobit priliku, kada će Ake igrati? Kadaće Kalas igrati? Omeruo? 
A da ne pričamo o dečkima sa posudbi, jedino što treba je Shaw zbog skorašnjeg odlaska Cole, pa će doći PVA i Shaw, a u drugom smjeru poslati Bertranda, isto treba i prodat napad, priključit Luksa, Feruza/Bamforda i možda jednog napadača dovest...
Ako se dovodi sada top napadač, kada će onda Luks igrati? Nikad! A može postati top napadač, treba mu samo dati priliku cijelu sezonu

Kurt Zouma’s agent has claimed that “it’s a three-horse race” between Inter, Chelsea and Monaco for the St-Etienne defender.
Chelsea are tracking £12m-rated teenage tearaway Kurt Zouma to boost their defence.

Ako on doÄ‘e Å¡ta će biti sa Omeruo-om? 

Nista donosice vodu.

Kvalitetan igrac ali nam je nepotreban,vise sam za to da mladji igraci dobiju priliku za igru.Dobro smo pokriveni na poziciji stopera i s iskusnim i mladjim igracima.

Ako on doÄ‘e Å¡ta će biti sa Omeruo-om? 

kakav bre omeruuououo, zouma je jedno 3248923984 puta talentovaniji i ima više potencijala, ako uspemo da ga dovedemo biće idealan potez, možda čak ima više potencijala i od varanea

kakav bre omeruuououo, zouma je jedno 3248923984 puta talentovaniji i ima više potencijala, ako uspemo da ga dovedemo biće idealan potez, možda čak ima više potencijala i od varanea

Omeruo je već naš igrač i nije dobio pravu šansu da bi mogao zaključiti ko je od njih dvojice talentovaniji.
Ako se ne varam Omeruo je neizostavna karira svoje reprezentacija i to već sada sa svojih 20 godina.

• Autor

Kurt Zouma: 'A departure this summer? That's up for my club and my reps to decide. For me it's clear, I want a change.'"

'Chelsea is a club I have loved since I was little, plus blue is my favourite colour. I will go where the wind takes me!'

Kurt Zouma also confirms to @lequipe that he has had conversations with José Mourinho in the past month.

Kurt Zouma: 'If you told me I could go to Chelsea, I would go straight away! Especially after my chats with the manager.'"

Joj Mourinho sta im radissssssss.

Protiv njegova dolaska. Pa gdje ćemo s tolikim stoperima. Imamo Davida Luiza, Cahilla, Chalobahu, Akea, Kalasa. Ma dajte ljudi šta vam. Terryja ne računam, u godinama je.

Chalobah je valjda zadnji vezni vise nego stoper
Ake i Kalaš teško da su bolji od njega

Jbg vjerovatno ni ake ni Kalaš nisu pokazali dovoljno u ovo pola godine pod murinjom, možda se razvijz nikad se nezna

Protiv njegova dolaska. Pa gdje ćemo s tolikim stoperima. Imamo Davida Luiza, Cahilla, Chalobahu, Akea, Kalasa. Ma dajte ljudi šta vam. Terryja ne računam, u godinama je.

zuma će za par godina biti duplo bolji od svih ovih navedenih

Evo kako naš cenjeni forumas weed poznatiji kao weednesday opisuje potencijalno pojačanje Čelzija :

weed - "pratim zumu redovno u francuskoj kad god imam vremena, ili kad navatam strim, sa 18 godina je takav lider na terenu i autoritet, kao da igra vec 10ak godina, iskusan, borben, brz, tehnicar dobar, pokriva i zadnjeg veznog, u skoku jak, buldozer"

a evo i šta misli o njegovom prelasku u redove plavih lavova :

weed -"zato kad sam video da je izjavio da je veoma veoma blizu prelaska u celsi covece kad nisam svrsio od srece, bice mi jedan od drazih transfera ako se ostvari uz azara"

ekskluzivni intervju samo za chelsebalkan forum,podforum transferi i glasine

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.