24. juni 2013.13 god. comment_131255 Kurt Zouma Datum rodjenja:27. Oktobar 1994 Mjesto rodjenja: Lyon, Francuska Pozicija. Stoper Klub St. Etienne Kaze da je odbio City 2012 godine zbog toga sto je htio nastaviti napredovati u St Etiennu. Poznat je po brzini, snazi i odlicnoj skok igri(ili duelima u zraku). Ima osjecaj za duge lopte. Mnogo je kritikovan zbog loseg pozicioniranja. Moze odigrati i na desnom beku. When you hear that a big club like Chelsea, with Jose Mourinho as manager is following you, you take it into account. It makes you happy, as it means you're on the right path to the top. I'm relaxed about these stories however. For now, I'm focused on the U20 World Cup.†Zouma speaking with L'Equip Kurt Zouma: Was not dribbled past on a single occasion in his 18 Ligue 1 appearances this season. http://www.youtube.com/watch?v=T-t42RQCFPo http://www.youtube.com/watch?v=oHX3KzGG7kw&feature=player_embedded Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131256 Cudno je sto sam zadnjih sezona na FMu dovodio igrace, i neki su i dosli stvarno u Chelsea... Ove sezone sam doveo i ovog malog, vidjet cemo hoce li bas doci :P Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131257 Zvjerka, Francuzi će imati nenormalnu zadnju liniju sa njim, Mangalom i Varaneom. Svakako da bi pod Joseom napredovao. Mislim da Äak ima snage i da se izbori za prvi sastav. Al opet pitanje je koliko je konkretan interes. Cijena od 10 milja je ok. Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131258 Ne bih imao nista protiv dovodjenja ovog momka,samo mislim da bi prvo trebalo da damo sansu nasim mladicima,tipa Omeruo,Kalas... pa tek onda razmisljati o Zoumi.Inace,mislim da ce biti dobar igrac,u to nema sumnje,i isplati se boriti za njega. Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131262 Ja sam radije za to da nasi momci, konkretno Ake, dobije sansu. Pokazao je u minuloj sezoni da je zasluzuje. Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131566 Ako je suditi po FMu treba ga dovesti odmah :D, ja ga na manageru odkako postoji u igri dovodim u Chelsea :) On i Varane najaci stoperski dvojac kroz par godina. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156492 RMC: Chelsea have entered into negotiations with Saint Etienne for the transfer of Kurt Zouma. Dobra vest, vrlo pouzdan izvor i veoma dobar igrac, mlad, perspektivan, jak, uporan, pozrtvovan, i otprilike ima veci skok od kengura. ;) Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156506 RMC: Chelsea have entered into negotiations with Saint Etienne for the transfer of Kurt Zouma. Dobra vest, vrlo pouzdan izvor i veoma dobar igrac, mlad, perspektivan, jak, uporan, pozrtvovan, i otprilike ima veci skok od kengura. ;) Prejako :D Idemoooo Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156744 http://sportsport.ba/ino_fudbal/zouma-medju-velikanima-odabrao-jednog/121761 Odmah bi ga, nista manji talenat od fantasticnog Varanea. Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156754 Ma ne želim ga, kad će naÅ¡i mladi dobit priliku, kada će Ake igrati? Kadaće Kalas igrati? Omeruo? A da ne priÄamo o deÄkima sa posudbi, jedino Å¡to treba je Shaw zbog skoraÅ¡njeg odlaska Cole, pa će doći PVA i Shaw, a u drugom smjeru poslati Bertranda, isto treba i prodat napad, prikljuÄit Luksa, Feruza/Bamforda i možda jednog napadaÄa dovest... Ako se dovodi sada top napadaÄ, kada će onda Luks igrati? Nikad! A može postati top napadaÄ, treba mu samo dati priliku cijelu sezonu Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157253 http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/01/11/4537229/- Zouma interested in Chelsea move - agent Aj sad nek dodje neko i kaže neÅ¡to za Goal.com odma da ga kaznim Uređeno 11. januar 2014.12 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157262 Kurt Zouma’s agent has claimed that “it’s a three-horse race†between Inter, Chelsea and Monaco for the St-Etienne defender. http://asia.eurosport.com/football/serie-a/2011-2012/zouma-inter-chelsea-or-monaco_sto4083821/story.shtml Chelsea are tracking £12m-rated teenage tearaway Kurt Zouma to boost their defence. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157300 Ako je imalo pametan zna se koji bi klub mora izabrati između ta 3. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157329 Ako on dođe šta će biti sa Omeruo-om? Nista donosice vodu. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157336 Kao prvi izbor nije dovoljno dobar, preskup je za back-up, a i Ake i Kalas mogu da krpe bez problema. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157351 Kvalitetan igrac ali nam je nepotreban,vise sam za to da mladji igraci dobiju priliku za igru.Dobro smo pokriveni na poziciji stopera i s iskusnim i mladjim igracima. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157356 Ako on doÄ‘e Å¡ta će biti sa Omeruo-om? kakav bre omeruuououo, zouma je jedno 3248923984 puta talentovaniji i ima viÅ¡e potencijala, ako uspemo da ga dovedemo biće idealan potez, možda Äak ima viÅ¡e potencijala i od varanea Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157383 kakav bre omeruuououo, zouma je jedno 3248923984 puta talentovaniji i ima viÅ¡e potencijala, ako uspemo da ga dovedemo biće idealan potez, možda Äak ima viÅ¡e potencijala i od varanea Omeruo je već naÅ¡ igraÄ i nije dobio pravu Å¡ansu da bi mogao zakljuÄiti ko je od njih dvojice talentovaniji. Ako se ne varam Omeruo je neizostavna karira svoje reprezentacija i to već sada sa svojih 20 godina. Prijavi
16. januar 2014.12 god. Autor comment_157923 Kurt Zouma: 'A departure this summer? That's up for my club and my reps to decide. For me it's clear, I want a change.'" 'Chelsea is a club I have loved since I was little, plus blue is my favourite colour. I will go where the wind takes me!' Kurt Zouma also confirms to @lequipe that he has had conversations with José Mourinho in the past month. Kurt Zouma: 'If you told me I could go to Chelsea, I would go straight away! Especially after my chats with the manager.'" Joj Mourinho sta im radissssssss. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157928 “A great man like Jose Mourinho phoning a small player like Kurt Zouma, it’s nice. It does not happen to you every day and it is a great sign of respect and trust." Harizma Murinja daje nam prednost u odnosu na druge klubove Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158123 Protiv njegova dolaska. Pa gdje ćemo s tolikim stoperima. Imamo Davida Luiza, Cahilla, Chalobahu, Akea, Kalasa. Ma dajte ljudi Å¡ta vam. Terryja ne raÄunam, u godinama je. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158126 Chalobah je valjda zadnji vezni vise nego stoperAke i Kalaš teško da su bolji od njegaJbg vjerovatno ni ake ni Kalaš nisu pokazali dovoljno u ovo pola godine pod murinjom, možda se razvijz nikad se nezna Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158133 Protiv njegova dolaska. Pa gdje ćemo s tolikim stoperima. Imamo Davida Luiza, Cahilla, Chalobahu, Akea, Kalasa. Ma dajte ljudi Å¡ta vam. Terryja ne raÄunam, u godinama je. zuma će za par godina biti duplo bolji od svih ovih navedenih Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158457 Evo kako naÅ¡ cenjeni forumas weed poznatiji kao weednesday opisuje potencijalno pojaÄanje ÄŒelzija : weed - "pratim zumu redovno u francuskoj kad god imam vremena, ili kad navatam strim, sa 18 godina je takav lider na terenu i autoritet, kao da igra vec 10ak godina, iskusan, borben, brz, tehnicar dobar, pokriva i zadnjeg veznog, u skoku jak, buldozer" a evo i Å¡ta misli o njegovom prelasku u redove plavih lavova : weed -"zato kad sam video da je izjavio da je veoma veoma blizu prelaska u celsi covece kad nisam svrsio od srece, bice mi jedan od drazih transfera ako se ostvari uz azara" ekskluzivni intervju samo za chelsebalkan forum,podforum transferi i glasine Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.