Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Još kad Varanea dovedemo, to će biti FAP FAP FAP, PSG će ih htjet obojicu dovest, daće nam Silvu i Luiza + 100 miliona za Zoumicu i Varanea.

Definitivno krenuti na ljeto po Rafaela, suhim zlatom ga platiti ako treba jer takav stoperski tandem će biti nenadjebiv.

Ma nemoj se dzaba nadati, nema od toga nista. Ne vjerujem da je Florentino, a pogotovo Carlo glup da onakvu stopercinu pusti, a i ako se desi nesto pod nekim ludim okolnostima da on sam silno zeli da napusti Real( u sto ne vjerujem) morat cemo ga mnogo masno platiti, moja pretpostavka 40 miliona eura minimum. To bi stvarno bilo mnogo dobro, a li po meni mnogo mnogo tesko ostvarivo.

Sto se Zoume tice, ako ovako nastavi da igra i da se razvija, uskoro jedan od najboljih stopera na svijetu po mojoj procjeni.
Postaje mi jedan od najdrazih igraca u klubu.

Kako je cuvao Aguera, odlican tajming kod klizecih, bravo.

jan3114_zouma.jpg

lionel, zoumin stariji burazer, također defanzivac (stoper), igra za sochaux...

skontaj da imamo dvije zumare mrcine kao stoperski tandem haha :D pa beton brate, mada ne znam kakav je ovaj, ne pratim sochaux

i onda komotno vratimo thorgana, i imaš u ekipi 2 hazarda i 2 zumare...evropa strepiiiiii

Evo kako naš cenjeni forumas weed poznatiji kao weednesday opisuje potencijalno pojačanje Čelzija :

weed - "pratim zumu redovno u francuskoj kad god imam vremena, ili kad navatam strim, sa 18 godina je takav lider na terenu i autoritet, kao da igra vec 10ak godina, iskusan, borben, brz, tehnicar dobar, pokriva i zadnjeg veznog, u skoku jak, buldozer"

a evo i šta misli o njegovom prelasku u redove plavih lavova :

weed -"zato kad sam video da je izjavio da je veoma veoma blizu prelaska u celsi covece kad nisam svrsio od srece, bice mi jedan od drazih transfera ako se ostvari uz azara"

ekskluzivni intervju samo za chelsebalkan forum,podforum transferi i glasine

ovih dana smo svedeci povratka/dolaska na forum svakojakih zlih jezika koji su tu samo da kude i raduju se promašajima/porazima našeg voljenog kluba te odlukama Murinja

treba se podsetiti u ovim teškim vremenima da je bilo i onih koji su uvek bili pozitivni,koji nam nedostaju,pre svega njihova energija koja nas je vodila kad je bilo najteže

the one and only WEED  ^:)^

Kakao je Lukakua pojeo, ovaj se video nije. Zoumara ce biti otkrovenje samo takvo, 

Svaka cast.. od pocetka je bio simpatican,a sada i preterano drag zbog igara. Nigatelo gazi. Mislim da jos nije napravio nijedan prekrsaj. Majstor,a nema ni 20 godina.

U boljoj formi od Cahilla, trebalo bi ga se forsirati do kraja sezone u prvoj, osim ako ne počne kiksati, ali male su šanse za to 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.