Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

srecan rodjendan Nigatelo :D 

Ako se ljuti sa Happy face, sta bi tek rekao na nadimak kod nas hahahha

nek mu je sretan i ovaj i svaki naredni dan, ne samo rođendan..i neka mu budu sretni kod nas..

ne znam zašto al baš ga nekako vidim dugoročno na bridgeu..

koliko mi je gotiva lik, pa to su čudesa..

toliko mi je drago vidjeti ga na terenu, strašno, kao nekad sjajnog bizona essiena..

držim fige tebra mladi, kidaj prokidaj sve po redu...

al što je velik, a bratele pa ko pola velebita..

ajmo zumaraaaa

Imam osjecaj da je neka dobricina :)

Niko ne bi rekao da je prošle sezone zaradio suspenziju od 10 utakmica jer je nekome polomio nogu... :D

Niko ne bi rekao da je prošle sezone zaradio suspenziju od 10 utakmica jer je nekome polomio nogu... :D

Ma slucajno je to.Ne bi nas Nigatelo nikome nazao ucinio,nema sanse.Pazi ga ovdje kako plasljivo posmatra Murinja,bas ko dijete :D

tumblr_ncz9hlaxd81sscln5o3_500.gif

Ma slucajno je to.Ne bi nas Nigatelo nikome nazao ucinio,nema sanse.Pazi ga ovdje kako plasljivo posmatra Murinja,bas ko dijete :D

A mogao bi ga u zubima nosit :D

btw. bilo bi mu bolje kada igra da nosi dres kratkih rukava i da dres ne trpa u šorc izgledao bi opasnije :D

Da se osvrnem još kratko na činjenicu da Zuma nakon par odigranih utakmica bar što se mene tiče ima prolaznu ocenu,pokazao je da se na njega možemo osloniti ako ništa drugo bar u "manjim" utakmicama. 

Fizički deluje impresivno,fino i funkcioniše u paru što sa Kejhilom što sa Terijem. Ne komplikuje,igra bez kompriomisa,to smi se svidja. Sad jbg,nema tu nekog iskustva još,vidi se da je ponekad stegnut malo i "stidljiv" ali i ne očekujem od njega sad neku inicijativu,ipak je u pitanju momak od 19 godina. 

U svakom slučaju od mladjih igrača,iako nije u pitanju neko iz akademije do sad dobio najviše minuta što je veliki plus za klub izuzetak u odnosu na raniju praksu da se oslonimo samo na gotove igrače,mada nije ni Zuma došo za neke sitne novce,treba i to podvući.

• 1 mjesec kasnije...

Evo i naš Zumara je konačno dobio značajnu minutažu u Premiershipu..

Vidilo se kako ga Terry savjetuje pred početak drugog poluvremena, i drago mi je da nije napravio ni jednu grešku, imao je čak par odličnih intervencija kada je odlično čitao igru protivnika.

Ovih 45 minuta koje je odigrao je od velikog značaja za njega.

Meni bi Zuma igrao pre Kejhila koji je nesiguran igrac,sklon je kiksevima a to se najbolje vidi kad igra za Englesku samo u Celziju igra sa takvim majstorima kao sto su Teri,Ivanovic pa se pegla...

https://www.youtube.com/watch?v=qMKgRSNz2hw

eto naše mrge u intervjuu pred utakmicu sa sportingom večeras..

kako je čovjek nekako ono, nez kako da kažem, nema tog epiteta...al ono volim ga baš baš..

ajmo gorilaaa, večeras startaš sigurno majstore, pokaži opet da se na tebe može i ozbiljno računati, i da si nam stoperčina za budućnost..

sretno crni brate, i večeras ga pratim sa izuzetnim zanimanjem kao i uvuijek uostalom...

(otraga da budeš siguran i precizan u svemu, a neki skok na naš korner i gol glavom će biti samo bonus, i to veliki)

AJMOOOOOOOOO ZUMAARAAAAAAAA

drži se zumaraaaa 

https://www.youtube.com/watch?v=nzK8kUIaS90

jbt odmah mi je ovo prošlo kroz glavu iako je ovo drogbino puno gadnije izgledalo.. 

https://www.youtube.com/watch?v=Ts-nYnmuRV8

nadajmo se da nije ništa ozbiljno, i da se vraća što prije.. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.