Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobar bio, al' opet ne ulijeva povjerenje kao Cahill. Nažalost. Al' biće igračina od njega, još je mlad.

Meni ove godine Cahill ne da ne ulijeva povjerenje vec mi ulijeva strah u kosti.

Drago mi zbog ovog momka, mislim svi znamo da igrači njegovih godina u Chelseaju obično ne mogu ni pomisliti na prvi tim, ali evo on ipak nekako gura. Dobija prilike za igru po kup takmičenjima, igrao je nešto malo i u ligi, a evo danas i bio starter. Znači ipak dobija priliku i sakuplja iskustvo..

Naravno, mi još nismo navikli na njega pa postoji doza straha kako će odigrati, to za sada odlično izgleda, ovo danas je bio pravi pozitivni šok za Cahilla koji će morati vratiti osjećaj da ima ko da ga pošalje na klupu.

Zouma je onako simpatičan igrač, ali sviđa mi se što je onako oštar, znači nema komplikovanja, ne štedi ni sebe ni protivnika, i samo mu treba nastaviti pružati prilike za igru i za dvije sezone to će biti kompletan i pouzdan štoper..

Dobar je jučer bio i neka samo nastavi tako.
Cahill je opao u formi u zadnje vrijeme.
Iskreno bilo me malo strah kako će to sa Kurtom izgledati ali sada smo sigurni. Jos je mlad ali moze dosta dobro zamijeniti Cahilla.

ne bi trebalo porediti zoumu sa desailiyem, jer je desaily supak od igraca

Desailly igračina bio. Za Zoumu bi vrh bio kada bi makar pola od stopera postao što je Marcel bio u svoje doba.

TalkChelsea.net

"Inter Milan are reportedly interested in signing Chelsea defender Kurt Zouma on loan for the remainder of the season.

According to Gazzetta dello Sport, Inter boss Roberto Mancini is ready to offer Zouma a first-team role at the San Siro for the remainder of the campaign."

10922863_10152645252233517_4226446215487

Ovi smecari bi sve dzaba, loan ili istek ugovora je jedina mogucnost da oni dovedu nekog igraca. Mislim od ovoga nema nista, ali cisto da se zna, smecari su da veci ne mogu.

Ma kakva posudba i dovođenje zamjena, Zouma treba da ostane i to je najbolje rješenje, do sada je uvijek odrađivao zadatke bez greške...

Bolje da kod nas bude treći izbor nego da ga šutnemo u Inter i nadamo se da će igrati u super kvalitetnoj italijanskoj ligi..

A ovi retardi ne znaju normalno platiti transfer, već samo posudba a ako već plačaju onda je u nekih 213 rata i nešto u naturi.

Dobro je, nije mi se učinilo da je pokidao. :D

U prvom poluvremenu, kada je loše vratio nazad loptu glavu i Sterling jurnuo ka golu, mislio sam gotovo, sad će povesti, međutim, Happy ga je stigao, usporio i konačno oduzeo loptu.

Start protiv Cityja?

natjerat će cahilla da se trgne i igra kako smo navikli od njega...a do tada neka nama zoume, zaslužuje svaku minutu koju dobije i više...

a sve ove sitnice nesigurnosti i tako to, procjene visokih lopti, to će njemu sve doći sa startevima i sa većom minutažom..

dečko može, zna i hoće..jak je ko bik, i od njega očekujem puno, kako u narednim utakmicama tako i u NAREDNIM GODINAMA ako bude sreće i zdravlja..

sretno mrcino naša mlada :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.