4. mart 2015.11 god. comment_206343 Ovaj lik je prevara od igraca, najmanje nam je 10 minuta uzeo ,od uzivanja u izvrsnom fudbalu, svojim izlezavanjem Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206353 Hvala sto si dao sve od sebe dok je Matic out. Hvala Bogu sto je to bilo samo prinudno rjesenje. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206379 Ovo što je on odradio u ove dvije posljednje utakmice bi malo koji igrač tog tipa odradio, posebno u tim godinama. Bravo Zoumara! :D Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206380 Uletio je prinudno na poziciju zadnjeg veznog, dao sve od sebe i svaka mu čast.. Ali ne mogu opisat koliko mi je čovjek drag, čim ga vidim meni odmah kez od uha do uha :D Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206401 Bravo Nigatelo :D posteno si odradio sve. U ove 2 utakmice nismo mogli vise traziti. Bravo! Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206431 a skokova nebeskih, a paseva oš kratkih oš dugih, oš po zemlji, oš po zraku, a duela, a trganja za loptom.. pa brate dragi i crni, koliko si manga... jebate led, on ne zna lagano izbiti kad je panika, to odmah leti lopta do centra u kontru,,još gledam koliko ju majstor samo lagano pikne nekad, al svejedno lopta ide ko šprih...nema, sila je sila.. žešće ga gotivim, ko brata,,, svaka čast mrgi na ovom razdoblju u kojem mjenja nemanju na dmf-u, mada ni partije prije na njegovoj prirodnoj poziciji ne zaslužuju ništa manje pohvale.. keep going crni brate :) https://www.youtube.com/watch?v=0v7mKL-yF4U Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206517 Kurt Zouma limps off at Upton Park. West Ham fans start chanting: 'You won't let him on the train'. Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206521 Kurt Zouma limps off at Upton Park. West Ham fans start chanting: 'You won't let him on the train'. :D Evo ga: Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206878 awww bući bući bućiii :D i posle samo ja spamam ? svi smo mi ponekad masko ! Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206882 Kako je Kurt Zouma sladak, ali pravo. I krupan. Ne trollam. Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207038 Lik krupan,ogroman,veliki a ima dječije lice,pravo nevinašce. Dobar je mali, u TOP5 štopera svijeta za par godina. Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207039 I meni je prošlo kroz glavu da je sladak kad sam video sliku. :O Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207077 Ma ko lutka je. Isti Donatello iz Nindža Kornjači. Boga mi eto. Nismo ga mi bez razloga prozvali Nigatello, kad sliči. Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207082 Zouma je cist primer nasoj Upravi i treneru u kome pravcu treba klub da ide. Niti je dokazan igrac, niti je placen s30 miliona, a vec igra kao da jeste. Sta ce biti kad sazri... Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207084 problem je u tome samo što ne verujem da će se slediti takav način rada,poznat je murinjo po tome da zna dati priliku mladim igračima ali mu je uvek u prvom planu na kraju krajeva trofej a do tog cilja ide uvek sa proverenim igračima ne verujem da je zuma njegov posao,to su verovatno naši pratili od ranije pa se samo kupilo po defoltu murinjo dovodi igrače kao što su fabregas,kosta,Matić,da je razmišljao dugoročno sigurno ne bi dovodio luisa koji ima 29 godina sva sreća pa su u klubu izgleda našli zajednički jezik Mou,Marina...jbem li ga ko je još zadužen za transfere jest,bilo je iznenadjenje kad smo ušli u sezonu bez još jednog top igrača na cb,tako nešto je bilo baš riskantno,pogotovo kad igramo na svim frontovima još je sam murinjo izjavio da je i on iznenadjen,da je kupljen zuma samo zbog fizičkih predispozicija,al eto desilo se šta se desilo,iskočio je u prvi plan kad niko to nije očekivao pretpostavljam da je bio plan da se dovede kakvo pojačanje u januaru ali su njegove partije u tom periodu baš i kupile javnost mnogo je veliki pritisak sad na igračima da se uzme titula,a ovakva filozofija sa klincima jednostavno ne prolazi u takvom okruženju još nešto da dodam na kraju,zuma uopšte nije bio jeftin iako se sad pokazalo da će možda biti jedan od najboljih transfera u zadnjih par godina Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207093 Veci je pritisak uzimanje titule na Mourinhu, nego na samim igracima. Zouma je pritisak finala odlicno poneo i to ce mu biti veliki plus kod sefa. A transferi mislim da idu tako sto se Mourinho nosi spisak zelja Marini, pa ona to opegla kroz finansijski plan kluba, pa se tek onda ide po igrace. Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207094 na murinja sam mislio,moja greška,pardon što se tiče transfera,na ovo što si ti napisao,verujem da je tako da se mora pridržavati FFP,što sam i napisao u njegovoj temi da mu je rečeno po dolasku u klub plus da jedno odeljenje radi samo sa igračima koji se dovode radi dalje prodaje,i tak,to Prijavi
11. mart 2015.11 god. comment_207504 Ali majke mi čim sam vidio da ulazi u igru samo mi kroz glavu prođe ona utakmica protiv Uniteda kada smo ga primili nakon njegovog ulaska i eto i danas se ponovi.. Bio je dobar večeras.. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208777 Zumara na 0:15 https://www.youtube.com/watch?v=DhXMtUHwzPM Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208871 Zverka razvaljuje kakva igracina prirodni talenat,za razliku od one telece glave Kejhila koji umesto mozga ima helijum! Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209118 dobio poziv u rep francuske svaka čast stižu pohvale sa svih,apsolutno svih strana Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209172 dobio poziv u rep francuske svaka čast stižu pohvale sa svih,apsolutno svih strana Sta vredi kad picka Bunkerinjo se opet ukenjao,da je brat ZUMA igrao protiv PSG sada bi Celzi igrao 1/4 finale LS. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209180 Sa Zoumom u igri smo i primili oba gola protiv PSG-a. Ne kažem da je kriv za golove samo kažem da on nema veze s prolaskom u 1/4 finale LP i ne nazivaj Mourinha pičkom! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.