Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ovaj lik je prevara od igraca, najmanje nam je 10 minuta uzeo ,od uzivanja u izvrsnom fudbalu, svojim izlezavanjem

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

a skokova nebeskih, a paseva oš kratkih oš dugih, oš po zemlji, oš po zraku, a duela, a trganja za loptom..

pa brate dragi i crni, koliko si manga...

jebate led, on ne zna lagano izbiti kad je panika, to odmah leti lopta do centra u kontru,,još gledam koliko ju majstor samo lagano pikne nekad, al svejedno lopta ide ko šprih...nema, sila je sila..

žešće ga gotivim, ko brata,,,

svaka čast mrgi na ovom razdoblju u kojem mjenja nemanju na dmf-u, mada ni partije prije na njegovoj prirodnoj poziciji ne zaslužuju ništa manje pohvale..

keep going crni brate :)

https://www.youtube.com/watch?v=0v7mKL-yF4U

Zouma je cist primer nasoj Upravi i treneru u kome pravcu treba klub da ide. Niti je dokazan igrac, niti je placen s30 miliona, a vec igra kao da jeste. Sta ce biti kad sazri... 

problem je u tome samo što ne verujem da će se slediti takav način rada,poznat je murinjo po tome da zna dati priliku mladim igračima ali mu je uvek u prvom planu na kraju krajeva trofej a do tog cilja ide uvek sa proverenim igračima

ne verujem da je zuma njegov posao,to su verovatno naši pratili od ranije pa se samo kupilo po defoltu

murinjo dovodi igrače kao što su fabregas,kosta,Matić,da je razmišljao dugoročno sigurno ne bi dovodio luisa koji ima 29 godina 

sva sreća pa su u klubu izgleda našli zajednički jezik Mou,Marina...jbem li ga ko je još zadužen za transfere

jest,bilo je iznenadjenje kad smo ušli u sezonu bez još jednog top igrača na cb,tako nešto je bilo baš riskantno,pogotovo kad igramo na svim frontovima 

još je sam murinjo izjavio da je i on iznenadjen,da je kupljen zuma samo zbog fizičkih predispozicija,al eto desilo se šta se desilo,iskočio je u prvi plan kad niko to nije očekivao 

pretpostavljam da je bio plan da se dovede kakvo pojačanje u januaru ali su njegove partije u tom periodu baš i kupile javnost

mnogo je veliki pritisak sad na igračima da se uzme titula,a ovakva filozofija sa klincima jednostavno ne prolazi u takvom okruženju

još nešto da dodam na kraju,zuma uopšte nije bio jeftin iako se sad pokazalo da će možda biti jedan od najboljih transfera u zadnjih par godina 

Veci je pritisak uzimanje titule na Mourinhu, nego na samim igracima. 

Zouma je pritisak finala odlicno poneo i to ce mu biti veliki plus kod sefa. 
A transferi mislim da idu tako sto se Mourinho nosi spisak zelja Marini, pa ona to opegla kroz finansijski plan kluba, pa se tek onda ide po igrace.

na murinja sam mislio,moja greška,pardon 

što se tiče transfera,na ovo što si ti napisao,verujem da je tako da se mora pridržavati FFP,što sam i napisao u njegovoj temi da mu je rečeno po dolasku u klub

plus da jedno odeljenje radi samo sa igračima koji se dovode radi dalje prodaje,i tak,to 

dobio poziv u rep francuske

svaka čast

stižu pohvale sa svih,apsolutno svih strana

Sta vredi kad picka Bunkerinjo se opet ukenjao,da je brat ZUMA igrao protiv PSG sada bi Celzi igrao 1/4 finale LS.

Sa Zoumom u igri smo i primili oba gola protiv PSG-a. Ne kažem da je kriv za golove samo kažem da on nema veze s prolaskom u 1/4 finale LP i ne nazivaj Mourinha pičkom!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.