Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Skaro možeš li pući screenshot svog posta pa mi proslijediti pošto kad god nešto objaviš ne vidim sadržaj, vidim samo tekst. Vjerovatno mi neki addon blokira.

Ispravka: evo vidim na Chromu, Firefox blokira "tracking" pa između ostalog i twitter.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Skaro možeš li pući screenshot svog posta pa mi proslijediti pošto kad god nešto objaviš ne vidim sadržaj, vidim samo tekst. Vjerovatno mi neki addon blokira.

Ispravka: evo vidim na Chromu, Firefox blokira "tracking" pa između ostalog i twitter.

Ne mogu nažalost jer ovaj forum nema opciju uploada slike nego prvo moram uploadat negdje pa linkat.. Ne znam zašto ti ne podržava twitter.
Uglavnom, Matt Law kaže da bi danas trebali saznati što će biti s ugovorima sa Willianom i Pedrom, razgovaraju s klubom jučer i danas
Uglavnom nije precizirano o čemu točno pregovaraju, prihvatio bih jedino opciju ostanka do kraja sezone, ni slučajno dalje.
Rok za produženje ugovora je do ponoći večeras

Ma nije do tebe do mene je, ne da Firefox da se na druge sajtove embeduje FB ili Twitter jer onda taj njihov kod zabilježi da si recimo bio na tom sajtu i tako te prati po internetu. Zato npr. facebook zna da si negdje gledao taj i taj model patika ili zna da navijaš za Chelsea pa će ti sljedeći put preporučivati takve reklame. Mislim nebitno, ali čisto onako, ja sam to isključio pa zato ne vidim sve to.

Da ne bude da pišem samo offtopic, želja mi je da ova tema bude aktivnija i da se riješimo većeg broja igrača, prije svega zbog plata koje imaju neki stariji igrači, a pored toga nekih igrača koji su jednostavno višak. Takođe ako će se naći tipa novi lijevi bek i štoper, ako ne onda nema smisla ni prodavati sve.

I ja se bojim da ce na kraju debil pristati na ugoovor od dvije godine. Tacno ne znam da li bih mogao izdrzati toliko jos da ga gledam. Do kraja sezone nekako mogu, a onda vozdra.
  • 1 mjesec kasnije...
Rodio bi se kada bi odjebali rudigera ili christensena, pogotovo garavog maloumnika. Barkley mi uopste ne smeta ali za fine novce bi ga dao, Jorginha isto tako mozemo lijepo utopiti
Pa ima valjda u ovim krembilima 100+ miliona
Morata i Hazard haman pokrivaju transfere Havertza, Wernera i Ziyecha
Ne znam, nije to baš lagano prodati, valjda ćemo uspjeti barem 2-3 igrača prodat.
Od stopera ne bih me čudilo da zouma ode, njega je najlakše prodati mislim. Nije ni on klasa al bilo bi sretnije rješenje christensena prodati. Vidjet će se
Očekivao sam kako ćemo nekog prodati do sada, ali teško je uvaliti ovaj škart koji imamo. Nadam se kako ćemo uspjeti, moramo se rješavati toga
Za emersona su utihnule glasine nažalost

Koliko god da uvalimo dobro je, pokazatelj da idemo u nekom pozitivnom smjeru. Eno moguće je da Bakayoko ode za Milan, nadamo se da će Inter isto tako opet zagristi za Emersona poslije Liga Evrope.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1293305835985215488?s=19
Loše je ovo, opcija koju neće iskoristiti opet a i njemu ugovor mislim još 2 god

haha, prvo gledam 35miliona otkupna a ono jebote prva ponuda :hljeb: pa ovo nema nigde, al ne možeš da im sporiš da nemaju stila

po netu kruže cifre od 5+3 miliona da smo do sad uzeli za njegove pozajmice zadnje dve sezone

Kad ga budemo prodali još ćemo biti u plusu :D
https://twitter.com/AntoVitiello/status/1293518443765997569?s=19
20 mil je loše s obzirom koliko smo ga platili, ali prihvatio bih bolje ovo, moramo se rješiti ovakvih. Bolje nego on opcija posudbe sa opcijom otkupa za 35 koja sigurno neće biti aktivirana, to je 1/1

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.