Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• 8 mjeseci kasnije...
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Opet Conte majstor sa svojim transfer metama

Ipak oprosteno ce mu sve biti osvoji li prvenstvo.

Sa 4 boda manjka, porazom od Juvea u prvom delu sezone na sred Meace i Ronaldom koji ulazi u opasnu formu vrlo, vrloo tesko.

Sa 4 boda manjka, porazom od Juvea u prvom delu sezone na sred Meace i Ronaldom koji ulazi u opasnu formu vrlo, vrloo tesko.

Ma kiksace i Juve. Pa cemo zajedno pjevati Pazza Inter Amala

Ma kiksace i Juve. Pa cemo zajedno pjevati Pazza Inter Amala

Ma ja nikako ne volim Juventus i svake se sezone nadam da ce neko da ih skine s prvog mesta i to nikako da se desi. Ne verujem da ce to biti ova sezona. Gledao sam Inter bas dosta i sto kaze Hamco Konte je x puta sam sebi pravio probleme pristupom utakmicama. Tako se ne osvaja trofej.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • Autor
Ko odlazi na ljeto?

Ocigledno ce biti kompletirana ta smjena generacija u napadu. Ako dodje Werner onda imamo sa Zyechom na te 4 napadacke pozicije dosta opcija. Pulisic, Zyech, Mount, Werner i Hudson-Odoi svi mogu igrati sve iza napadaca. Onda imamo jos Abrahama kao klasicnog centarfora, a Giroud ce biti back-up. Bascuaji naravno mora da leti.

Ovo je racunica s tim da i Pedro i Willian odlaze po isteku ugovora. Steta je da se na Willianu nije moglo sta zaraditi jer je bilo spremnih klubova da kesiraju za njega, ali nema veze ako povuce jos do kraja sezone i pomogne u plasmanu u Ligu Sampiona onda je okej.

Na sredini smo popunjeni mada ja iskreno ne bih imao nista protiv da Jorginho se proda a dodje jedan klasicni zadnji vezni. Treba nam stabilnosti i cvrstine u veznom redu kad uzmes da su ovi naprijed vecinom svi maleni i lagani.

U defanzivi ocekujem eventualno mozda odlazak jednog od 2 lijeva beka ukoliko dodje neko pojacanje tu. Volio bih dogodine da Reece preuzme od Azpija mjesto za stalno a neka Azpi uskace po potrebi kao prva zamjena za obe bocne pozicije. Sto se stopera tice licno bih volio da se dovede jedno kvalitetno pojacanje tu. Christensen moze ici onda, najslabija karika u lancu.

I na kraju mislim da ce Kepa dobiti jos jednu posljednju sansu dogodine.

Prodaja Pasalica i tako tih na vjecitim posudbama se podrazumijeva.
Materijala za otpis ima podosta.
Sve što je na pozajmici, sa izuzetkom par klinaca prodati po principu daj sta das, neke i otpustiti, makar da se platni budžet kluba rastereti.
Njima dodati Bacuaija, Emersona i Kristensena.
Vezni red je prilično natrpan a tu imamo par nepoznatih. Da li će i koliko šansi dobiti Gilmur i koliko može da pruži Loftus Cik.. Zarad njih dvojice bi se odrekao Zorzinja i Barklija ali za kes, nikako u razmenama.
Ovakav scenario, iako tesko izvodljiv bi koliko toliko popunio kasu i oslobodio dovoljno prostora za jos pojačanja.

Ovaj sad period što će se igrati je posljednja šansa za lijeve bekove i štopere da se pokažu. Na osnovu toga, a i svega dosad vidjeti koji će da lete. Mada je izvjesno da će to biti Emerson i Christensen/Zouma. Batshuayi sigurno odlazi, nadam se da će biti prodaja, a ne posudba jer stvarno ne bi više imalo smisla. Na posudbama imamo Bakayoka, Zappacostu, Mosesa, Drinkwatera kao igrače sa nekim, kakvim-takvim, renomeom koje možemo za neke ozbiljnije pare prodati nekome. Tu je naravno i hrpa igrača poput Matta Miazge, Lucasa Piazona, Kenedya, Babe Rahmana i sličnih koji ništa ne vrijede. Mislim da je krajnje vrijeme da ih se riješimo.

Osim williana i pedra koji sigurno odlaze, ako možemo unovčiti trebali bi pokušati sa barkleyjem, emerson, alonso, jorginho, christensen, bats, bakayoko, zappacosta,drinkwater.
Koliko imamo igrača bkt, vjerojatno sam zaboravio na neke. Što se može prodat od ovog trebalo bi

Ja moram priznati da mi se svidja biznis model sa posudbama koje imamo. Kad tad to moze dobro doci. Recimo sad da prodamo škart kakav imamo, može se finog novca navući, koliko-toliko.

https://twitter.com/CFCDaily/status/1270743529862713346?s=19

Nemoj me jebat, pustite ih da odu, valjda ce pedro u romu, a willian arsenal ili tottenham.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.