10. maj 2016.10 god. comment_256320 Ne znam zasto smo odbili ponudi kineza za oskara 75m.Covjek igra kao pickica. Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256328 Možda se i on nešto pitao, jer samo budala u najboljim fudbalskim godinama može tamo otići. To bi mu bio i kraj reprezentativne karijere. Prijavi
10. maj 2016.10 god. comment_256338 Zavrsio je on s reprezentacijom. Nije pozvan na Copu ove godine. Igraci poput njega, Ramiresa, Paulinha, Freda i slicni nikad ne bi ni prismrdili reprezentaciji da ovo nije najgori Brazil u zadnjih xy godina. Sjetite se samo Brazila od prije 10+ godine. Pa 90ih. Uvijek su imali vrh repku a zadnjih nekoliko godina su kanta koju Njemacka nabije nasred Rio De Janeira 6-0. Prijavi
29. juni 2016.10 god. comment_257696 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/748304224476344321 Prijavi
30. juni 2016.10 god. comment_257712 Premalo je 35M za Costu... Ako ga već prodajemo treba barem 50M ugrabit... Prijavi
4. juli 2016.10 god. comment_257851 https://twitter.com/Mourinholic/status/750031975788994562 Zvijer ostaje,ne treba nam neka panjina iz Italije. Prijavi
4. juli 2016.10 god. comment_257853 I ja sam vidio ovo, bas mi se svidja, Batshuayi, Costa i Solanke od iduce sezone :D Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257861 Na kraju, niko nas nije napustio vazan, a za sve to je zasluzan Conte. Jebo te, ne igramo LP, a opet mozemo dovoditi najbolje igrace, eh to je Chelsea. Jos ako Oscar i/ili Pedro odu, to bi bio vrh. Logicno da je Willian tu, nas najbolji igrac poslije Diega i Hazarda. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257863 Pa nismo doveli nijednog igrača iz te grupe "najboljih". O čemu vi? Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257864 Uskoro ce Kante i Koulibaly, obojica bi igrali u europi sa trenutnim klubovima. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257866 Jesu dobri, ali da spadaju u grupu najboljih, slabije.. Plus za Kantea je to jako sumnjivo. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257867 Ako Kante ne spada u skupinu najboljih def veznih na svijetu, onda ne znam :D A vala i Koulibaly je vrhunski stoper, nije thiago silva, ali nije niko thiago silva :D Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257868 Kulibali je solidan štoper koji igra u jednom od najjačih timova prosečne Serije A pa i u takvim uslovima nije odskočio kvalitetom. Kante do nedavno anonimac sa jednom dobrom sezonom iza sebe. Na prvenstvu ga nema nigde, praktično popunjava broj... Ne bih ja trčao pred rudu sa njim. Diablo ima običaj da preteruje nekada. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257869 Ma da, Diablu je Higuain rupa, ali zato su mu ovo "najbolji igrači", kako da ga čovjek onda shvati ozbiljno? Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257870 Ma da, Diablu je Higuain rupa, ali zato su mu ovo "najbolji igrači", kako da ga čovjek onda shvati ozbiljno? Higuain nije toliko loš igrač,ali se mora priznati da je Italijanska liga slabo mjerilo sposobnosti igrača. U Italiji se igra dosta spor nogomet,štoperi i bekovi su veoma spori i ostavljaju mnogo prostora igračima,siguran sam da u BPL ne bi bio ni u pola uspješan kao u Serie A. Ne bih volio nikako da dođe prvenstveno zbog godina,a onda i zbog novca koji traže za njega cigani iz Napolija.Čisti primjer je Cuadrado,u Italiji bio Messi,dođe u BPL ne zna trčati po terenu,razbije se svakih 5 metara. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257871 Ma da, Diablu je Higuain rupa, ali zato su mu ovo "najbolji igrači", kako da ga čovjek onda shvati ozbiljno? Ja sam davno prestaao s tim :D Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257872 Dobro, Kante je kita, kurcina, je li lijepo lagati sebe. Na prvenstvu je meni isto vrh, ali eto, svako ima svoje misljenje. Higuain je kita od igraca, uvijek cu to tvrditi, on moze protiv Parme igrati, protiv jacih protivnika ce uvijek chokeati, pravi Oscar. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257873 ... Ti k'o neko žensko. Nije niko rekao da je kita, kurčina i šta već, već da nije među najboljim igračima. Pa ako to kažeš za Higuaina, zašto se ne vodiš i logikom "Conte može voditi tim protiv Parme, Verone i slično". Dupli standardi moj majstore. Plus ne tripujte da je Premier liga nešto mnogo ispred italijanske, nisam vidio sto godina ništa ni od jednih ni od drugih Evropi. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257874 Dobro, Kante je kita, kurcina, je li lijepo lagati sebe. Na prvenstvu je meni isto vrh, ali eto, svako ima svoje misljenje. Higuain je kita od igraca, uvijek cu to tvrditi, on moze protiv Parme igrati, protiv jacih protivnika ce uvijek chokeati, pravi Oscar. Kao sto rekoh, majstor si u preterivanju. Niko nije napisao da je Kante, citiram: "Kita, kurcina", samo da je rano proglasavati ga vrhunskim igracem posle jedne dobre sezone. Imali smo Ramiresa, koji je isto taako eksplodirao one 2012e pa je nestao. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257877 Vidjet ce se sve, svake godine ispliva igraca takvih, prvo ste za Kanea govorili da je One season wonder, ove govorite za Mahreza, Vardya i Kantea. Nisam rekao keru to, rekao sam moze davati parmi i ostalim, jer je chokirao u velikim tekmama, osim u jednoj tekmi, u europi ga nigdje nije bilo. Igrac za malih tekmi. Prijavi
5. juli 2016.10 god. comment_257878 Napoli nije ni igrao pretjerano veliki broj nekih bog zna kakvih utakmica tako da ti je argument malko besmislen, ali dobro. Odlutasmo od teme, uglavnom smatram da su to solidni igraci, ali da nisu najbolji, za to im treba jos najmanje jedna sezona da se dokazu, jedna sezona ne govori nista. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.