Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Zavrsio je on s reprezentacijom. Nije pozvan na Copu ove godine. Igraci poput njega, Ramiresa, Paulinha, Freda i slicni nikad ne bi ni prismrdili reprezentaciji da ovo nije najgori Brazil u zadnjih xy godina. Sjetite se samo Brazila od prije 10+ godine. Pa 90ih. Uvijek su imali vrh repku a zadnjih nekoliko godina su kanta koju Njemacka nabije nasred Rio De Janeira 6-0.
  • 1 mjesec kasnije...
Kulibali je solidan štoper koji igra u jednom od najjačih timova prosečne Serije A pa i u takvim uslovima nije odskočio kvalitetom.
Kante do nedavno anonimac sa jednom dobrom sezonom iza sebe. Na prvenstvu ga nema nigde, praktično popunjava broj... Ne bih ja trčao pred rudu sa njim.
Diablo ima običaj da preteruje nekada.

Ma da, Diablu je Higuain rupa, ali zato su mu ovo "najbolji igrači", kako da ga čovjek onda shvati ozbiljno?

Higuain nije toliko loš igrač,ali se mora priznati da je Italijanska liga slabo mjerilo sposobnosti igrača.

U Italiji se igra dosta spor nogomet,štoperi i bekovi su veoma spori i ostavljaju mnogo prostora igračima,siguran sam da u BPL ne bi bio ni u pola uspješan kao u Serie A.

Ne bih volio nikako da dođe prvenstveno zbog godina,a onda i zbog novca koji traže za njega cigani iz Napolija.Čisti primjer je Cuadrado,u Italiji bio Messi,dođe u BPL ne zna trčati po terenu,razbije se svakih 5 metara.

...

Ti k'o neko žensko. Nije niko rekao da je kita, kurčina i šta već, već da nije među najboljim igračima. 

Pa ako to kažeš za Higuaina, zašto se ne vodiš i logikom "Conte može voditi tim protiv Parme, Verone i slično". Dupli standardi moj majstore. 

Plus ne tripujte da je Premier liga nešto mnogo ispred italijanske, nisam vidio sto godina ništa ni od jednih ni od drugih Evropi. 

Dobro, Kante je kita, kurcina, je li lijepo lagati sebe. Na prvenstvu je meni isto vrh, ali eto, svako ima svoje misljenje.

Higuain je kita od igraca, uvijek cu to tvrditi, on moze protiv Parme igrati, protiv jacih protivnika ce uvijek chokeati, pravi Oscar.

Kao sto rekoh, majstor si u preterivanju.

Niko nije napisao da je Kante, citiram: "Kita, kurcina", samo da je rano proglasavati ga vrhunskim igracem posle jedne dobre sezone.

Imali smo Ramiresa, koji je isto taako eksplodirao one 2012e pa je nestao.

Vidjet ce se sve, svake godine ispliva igraca takvih, prvo ste za Kanea govorili da je One season wonder, ove govorite za Mahreza, Vardya i Kantea.

Nisam rekao keru to, rekao sam moze davati parmi i ostalim, jer je chokirao u velikim tekmama, osim u jednoj tekmi, u europi ga nigdje nije bilo. Igrac za malih tekmi.

Napoli nije ni igrao pretjerano veliki broj nekih bog zna kakvih utakmica tako da ti je argument malko besmislen, ali dobro. Odlutasmo od teme, uglavnom smatram da su to solidni igraci, ali da nisu najbolji, za to im treba jos najmanje jedna sezona da se dokazu, jedna sezona ne govori nista.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.