Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Podugačka je lista. Ja bih ostavio DC-a, Matića, Fabregasa, Zoumu, Azpija, Babu, Kenedyja, RLC-a, Traorea, Begovića, Kurtu, Remyja. Hazarda. Ostalo bih sve šutno, prvo Brazilce i Mikela.

Pa evo kako bi to izgledalo kad bi se ja pitao, a naravno ne pitam se. 

Golmani isti.

Odbrana, Bane i Cahill out i dovesti nekog mladog. Na to imamo Zumaru i Terija, Babu, Azpija...

Sredina, ostavio sve sem Mikela. Doveo nekog CM-a.

Ofanzivni vezni isti. 

I vratio Falcaa doveo neku zvijer tipa Higuain. 

Mourina poslao na Kepler 452b.

Čuj Higuain zvijer. Haha. Svašta.

Čovjek koji je poznat kao fail koji češće pogađa vratnicu i gredu nego sami gol.

Stari mi navija za Napoli pa gledam svaku utakmicu, nisi ni svjestan da je on jedini igrač u Napoliju i da bez njega ne mogu dati gola. Čovjek promašio penal i vi odmah zakukali kako je levat. 

2007–2013 Real Madrid 190 (107)

2013– Napoli 77 (41)

Pametnom dosta. 

Plus da ne valja, ne bi navijači Napolija svršavali na njega. 

da se pitam nesto:

-golmani isti

-bane na klupu, cahill na klupu, dovesti stonesa ili varana (ili nekog drugog vrhunskog stopera)

-dovesti pogbu ili nekog slicnog

-dovesti grizmana i desetku (neko kao silva u mcfc)

-dovesti solidnu zamenu i konkurenciju nasem ratniku (moze onaj lakazet sto se pola foruma lozi na njega)

to je ono kad bi se svi savrseno uklopili kao u PESu :)

ps

oterati radomira falkaa, nemam ni malo poverenja u njega. remy mi je 100 puta pouzdaniji. radije bih da je i demba ba ovde.

Stari mi navija za Napoli pa gledam svaku utakmicu, nisi ni svjestan da je on jedini igrač u Napoliju i da bez njega ne mogu dati gola. Čovjek promašio penal i vi odmah zakukali kako je levat. 

2007–2013 Real Madrid 190 (107)

2013– Napoli 77 (41)

Pametnom dosta. 

Plus da ne valja, ne bi navijači Napolija svršavali na njega. 

Nisam pratio Higuaina, al u Italiji je najbolji napadač prošle sezone bio Luca Toni.  Pre njega, najviše golova je dao Immobile, koji ništa nije uradio u Dortmundu i sada sedi na klupi Sevilje.

Treba nam stoper, ocajnicki. Ali ne Stouns, Markinjos, Laport, Himenez...  Druga je stvar sto ce jedan od njih morati da bude opcija, u nedostatku prave.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Sada kako je Mourinho otišao, volio bih da njegovog ljubimca Mikela prodamo još ove zime. Apsolutno nikakve potrebe nema za njim pa čak ni u slučaju klupe/nužde. Imamo mi dovoljno centralnih i defanzivnih veznjaka koji mogu obaviti njegov posao na njegovo razini, a koji nisu drvčad.

Sada kako je Mourinho otišao, volio bih da njegovog ljubimca Mikela prodamo još ove zime. Apsolutno nikakve potrebe nema za njim pa čak ni u slučaju klupe/nužde. Imamo mi dovoljno centralnih i defanzivnih veznjaka koji mogu obaviti njegov posao na njegovo razini, a koji nisu drvčad.

Boga mi prije nego sam otvorio ovu temu, kontam u sebi sad cu te napasti jer sam ocekivao standardno tvoj komentar na Barazilce, kako se njih moramo rijesiti. :D Da preciziram, zasmetalo bi mi najvise da trazis odlazak i za naseg najboljeg igraca ove sezone, Williana. :D

Boga mi prije nego sam otvorio ovu temu, kontam u sebi sad cu te napasti jer sam ocekivao standardno tvoj komentar na Barazilce, kako se njih moramo rijesiti. :D Da preciziram, zasmetalo bi mi najvise da trazis odlazak i za naseg najboljeg igraca ove sezone, Williana. :D

A nema šanse da tražim odlazak ove zime, Brazilci tek trebaju da napuste klub na ljeto ali da dovedemo prave WC igrače i zamjene za njih tipa Griezmann ili Reus ili Calhanoglu i tako to. Ali sada ove zime klub bi po meni trebao napustiti Mikel jer je nevjerojatan trošač prirodnih i društvenih resursa (zraka, prostora, novca), a nikakve koristi od njega osim da nas živcira sve i da na njega svršava Diablo.

Mikel je bio ljubimac svih trenera. :) :)

Mikel ne razocarava k'o Fabregas i ovi ostali, tako da se na brata uvijek moze racunati :D Ali vrijeme je da ode, kada je tu loftus cikac :D

Ovo uslikajte i pohranite na sigurno mjesto.

Kad bude glasanje za legendu kluba diablo će preko proxyja nakucat 20k glasova za Mikela.

• Autor
Ali upravu je diablo, bez obzira sto i ja isto mislim da treba ici ipak se na Mikela uvijek mozes osloniti, momak je godinama tu i apsolutno zasluzuje veliko postovanje. Uvijek je davao sve od sebe sigurno, to sto su mu sposobnosti ogranicene kao i Ramizu je drugi par carapa, ali za borbenost i zalaganje ne moze se nijednom od njih dvojice 'a' reci.

I odavno je on legenda kluba, tu nema spora uopce.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ja sam za prodaju oscara, ramireza i coste (dok se jos mogu dobit kakve takve pare)...dovest napadaca umjesto coste a umjesto ova dva mogu i mladi iz u21 sjedit na klupi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma Mikel je legenda, bez obzira sto svi mislio da je vrijeme da ide, uvijek je bio korektan prema klubu, navijacima i nikada nije vlastite interese stavljao ispred kluba niti je zarad nekog bojkotovanja ili slicno iscenirao neke lazne povrede. Bez obzira sto je tu godinama o njemu nismo culi traceve niti bilo sta slicno.
Zbog toga ga treba postovati, jer je covjek, korektan i uvijek spreman dati onoliko koliko moze.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Partiju zivota, u Minhenskom finalu nijedan navijac Celsija nece i ne sme da zaboravi.

Mikel je svoje najbolje igracke godine proeo na klupi, i ako to zeli, treba ga pustiti da ide.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.