Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Kako sam se sad slatko nasmijao kad Lalkoviča spomenu. Sjetih se kako ga je Dubro hvalio kao budućnost kluba. Pa kad se sjetim onog McEachrana najavljivali najveći talent u posljednjih 50 godina na Otoku, da će biti bolji i od Lamparda i veća legenda kluba.

Koliko je samo "talenata" prošlo kroz naš klub haha i koliko samo nadanja u zadnjih 5-6 godina da ćemo imati mladu ekipu iz akademije.

U smislu da nećemo više bacati pare, nego ono iz vlastite akademije ubacivati megatalente u prvi tim i rasturati.

A ne da samo bacamo pare, nego ih bacamo na vlastite igrače poput Matića, pa evo sad će i Lukaku biti taj slučaj a vjerujem i još neki.

• 5 mjeseci kasnije...
HAZARD REJECTED CHELSEA CONTRACT FOR REAL MADRID TRANSFER, REVEALS FATHER

Eden Hazard rejected a contract extension at Chelsea, according to his father, who says his son is holding out for a Real Madrid transfer.

Hazard's father, Thierry, confirmed his son is playing a waiting game with his Chelsea contract in an effort to keep the door ajar to Zinedine Zidane's side.

"What I can reveal about Eden is that he refused a contract extension," he told.

"This was so that, if necessary, he could follow the interest of the Real, whom he could see himself playing for.

Bilo je samo pitanje vremena...

Bez bilo kakvog izvora, ove vijesti smatram nerelevantnim.

Ipak, i ja sam procitao ovu vijest na vise clanaka, izdvajaju se SkySports, TheSun, DailyMail...

• 6 mjeseci kasnije...
https://twitter.com/SkySportsNews/status/1020416311933964288?s=19

Sada ili nikada!

https://twitter.com/CFCWriter/status/1020423155888939008?s=19

Eh da je sad ko na FIFI rasprodaš sav hamelj i kupiš dobre igrače,ali nema šanse,jedva Williana da će prodati.
Kad se ovi nasi misle rjesavati ovih poluigraca?

Nikakve vise posudbe, ako do 23-24 godine nisi nista uradio, nisi se izborio u prosjecnom klubu za startnih 11 nemas sta traziti u Chelseau.
Piazon,Luiz,Kalas,Hector,Cahill,Pasalic,Drinkwater, Zapacosta,Emerson. Od njihove prodaje dovesti 2 solidna squad igraca.
  • 2 sedmice kasnije...

Izgleda da ce Zouma u United.

ja bas htio da upitam sta se desava sa ovim momkom, nisu mu mogli barem dati sansu u ovim pripremnim utakmicama

• 8 mjeseci kasnije...
Cahil
Luiz
Zapacosta
Drinkwater
Higuain
Kovacic
Wilian
Alonso
Pedro

Sve bih ovo glatko prodao na ljeto.
Girouda bih ostavio jos jednu sezonu jer je odlican igrac sa klupe.
Sa posudbe bih vratio Rece Jamesa, Zouma, i probao bih sa Bakayokom jer je vratio formu u Milanu i igra dobro za sada.
Treba nam bek i dobar napadac.
Slazem se. Krila se moraju dovesti, bekovi novi (mogu i nasi klinci), Zoumu probat ili dovesti jakog stopera. Napadaca ja ne bih smio ni dovoditi, jer ko god dodje propada.
  • Autor
Cekaj kakva je situacija trenutno s onom zabranom?
Dobili smo zabranu, zalili se FIFAi, oni odbili. Onda smo najavili zalbu sportskom sudu i sta sad? Da li stoji zabrana dok je proces u toku ili ne? Dokad ce trajati?

Mislim dzaba mi naglabamo kad vjerovatno mozemo svi zajedno godinu dana odmoriti od ovih spekulacija.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Prvi problem je što ne znamo hoćemo li uopšte moći vršiti transfere. Ako ostane kazna, da li se to odnosi i na posudbe, da li se mogu otkupiti igrači koji su trenutno na posudbi i da li možemo prodavati igrače u tom periodu?

Drugi problem je što ne znamo ko će da bude trener sljedeće sezone (vjerovatno Sarri, ali nikad se ne zna kod nas) pa stoga i da možemo vršiti transfere, neki igrači definitivno odlaze, neki definitivno ostaju, a na dovođenje nekih igrača možemo zaboraviti jer se ne uklapaju u stil igre.

Treći problem je raspoloženost Romana za ulaganja, ako ostane vlasnik.

Zadnji problem je što ne znamo ko će od važnih igrača da ode, jer se onda svi planovi mijenjaju.

Zbog toga ne postoje nikakve špekulacije kad je Chelsea u pitanju, izuzev prodaje Hazarda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.