Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Po meni bi trebali ici .. Oscar, Pedro, Ramires, Remy, Falcao, Rahman, Djilobodji, mogao bi i Mikel, ali on ima.status legende.. ovo su skartovi.. kada bi umesto njih doveli postene igrace, mozda i bude nesto od nas...

Znam nije ovo menadzer.. nego pisem ko po meni treba da odleti iz Londona.

Nemoj samo Babu malog, ostalo može, eto tu poštenih para mogu se dovesti dva sjajna igrača i plus dodaš još keša dovedeš još jednog ili dvojicu i zakrpiš se sa omladincima :D 

To bi bio pos'o u FM-u :D 

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Upravo, na ove dodati 50, 60 miliona i da se ponovimo sa bar 3 krstena igraca, jedan veznjak, jedan ofanzivni vezni, jedan stoper... kupiti solidnog napadaca za klupu i to je to.. bacati u vatru i Kenedya i RLC-a, Bamforda, Bogu ili Browna... i dosta vise sa pretplacenim zvezdama.
  • 2 sedmice kasnije...

Taj isti Willian iz utakmice u utakmicu pokazuje da vrijedi. Juce protiv Arsenala je on bio taj koji je gurnuo loptu u prazan prostor za Costu kada ga je Mertesaker oborio.

Willian i juče pokazao da je naš najbolji igrač a vi hoćete da ode. Njušim Mourinhove gene, on je poznat po prodaji najboljih igrača konkurentima.

Konkurentima? To ManC, ManU i Arsenal zele tog igraca? Ne nasmijavaj me. Moze igrat u Tottenhamu, Sevilli, Benfici, Marseilleu. To mu je vrh i domet. Zasto pri ocjeni Williana kao referentnu tocku uzimate Chelsea? Naravno da nam je medju najboljim kad sam u kurcin vecoj od one celine iz Brazzersa. Nek vam referentna tocka budu sva krila i AMF-ovi 10 najboljih europskih klubova. Vidjet cete gdje je Willian. Svoj klocizam je i protiv Arsenala pokazao kad je fulio cistu sansu. Ono je WC i UWC igracu ne desava. Njemu jeste. Prodaja i dovodjenje Reusa ili Griezmanna da prestanemo biti Norwich level nego da budemo CFC kakav smo bili u doba Maloude i Joe Cole. Sve Brazilce prodat sem Kenedyja. Nema druge. Ti paraziti se sire Chelseajem ko maligno tkivo metastazirajuceg raka i pokazuju svoju glupost i necovjecnost. Da je Boga i pravde Obrvko bi tucao kamen na Golom otoku.

Willian i juče pokazao da je naš najbolji igrač a vi hoćete da ode. Njušim Mourinhove gene, on je poznat po prodaji najboljih igrača konkurentima.

ko o cemu relo o smorinju :D

Stvarno nzm šta više da kažem pisao sam više puta sve što imam reći je da mi se povraća od tih priča kojima se omalovažava Willian. Pa šta treba da počne da piša krv po terenu da bi ga priznali.

Shvatili smo Cae Brazilci ti nisu dragi. Kiša pada, sunce sija, Federer pobjeduje a Cae pljuje po Brazilcima, to mu je prirodno stanje.

Ramires 2010-2016

Hvala mu na svemu, pogotovo na golu protiv Barcelone. Ipak najviše od svega hvala mu što je otišao :D :D :D

Meni je sada srce na mjestu, a večeras ću uz večeru nazdraviti sa starim uz Paulaner. Konačno je deoskarizacija počela.

#stoposcarisation #deoscarizacija

Ako stvarno ode za 15 milki, ispašće i da smo zaradili ako pogledamo samo cifru za koju je doveden. Odličan posao velikog Majkija..

• 2 mjeseca kasnije...

Meni ce Costa uvijek bit medju drazim igracima Chelsea i nadam se da ce ostati barem jos jednu sezonu, dok Conte uspostavi svoje ideje i igru. Moze on, ne treba ga mijenjati...

Mikel, Oscar i Bane su zreli za odlazak.

Hazard burazer najveci neka ide, ako zeli. Kurtonja isto tako...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.