Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Kandidati za odlazak iz kluba, evo koliko po mojim procjenama možemo dobiti za svakog od njih u eurima:

MIKEL - 15 mil

MARIN - 4 mil

SALAH - 18 mil

OSCAR - 40 mil

RAMIRES - 20 mil

CAHILL - 20 mil

MOSES - 5 mil

ČECH - 15 mil

-------------------------------

SALDO : OKO 140 mil

Igrači od ovih koji nam sigurno ne bi nedostajali: MARIN SALAH MOSES

Igrači za koje bi trebalo naći zamjene: MIKEL, OSCAR, CAHILL, ČECH 

Imati 140 mil i potrebu da se dovede jedan vrhunski AMF, jedan dobar CM, jedan rezervni golman i jedan štoper mi se čini i više nego izvodivim.

Šta vi mislite???

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

nadam se da će se za Mozesa uzeti više,preko 10 zato što super igra

čeh ide sigurno 

a da ga jebem ,ne možeš za Marina uzeti 4 koji ne igra za za mozesa samo 5,nema logike,najverovatnije marin ide ponovo na pozajmicu

mislim da će Ramireš ostati 

za oskara se mogu uzeti velike pare ako dodje do prodaje

Bas me zanima koga bi smo to mogli zajebat da nam za MIkela da 15 miliona. Za Oskara cemo zajebat PSG. Ramiresa ce za 20 miliona kupit samo neki klub dje je vlasnik slijep.

jest,al ova politka u poslednjih par godina,kupovina zilion igrača i podseća na FM

pa jbt nil ešton je pisao kako Roman ima kakvu aplikaciju na mob preko koje prati sve moguće igrače

navodno je recimo schurrle kupljen zato što je imao jbem li ga kolko golova van šesnaesterca dok je Falkao otpao zato što je zabijao prezežno iz kaznenog prostora 

jest,al ova politka u poslednjih par godina,kupovina zilion igrača i podseća na FM

pa jbt nil ešton je pisao kako Roman ima kakvu aplikaciju na mob preko koje prati sve moguće igrače

navodno je recimo schurrle kupljen zato što je imao jbem li ga kolko golova van šesnaesterca dok je Falkao otpao zato što je zabijao prezežno iz kaznenog prostora 

Transfermarkt app za android telefone =))

Metro, BBC, Sun, Der Spiegel, Bild, TalkSport i  svi drugi njemački i engleski mediji navode da je Branislav Ivanović pred potpisom za Bayern.

To znači da će Azplicueta na svoju prirodnu poziciju i tek se sada vidi smisao dovođenja Filipea Luisa koji će onda igrati stalno lijevog beka.

Metro, BBC, Sun, Der Spiegel, Bild, TalkSport i svi drugi njemački i engleski mediji navode da je Branislav Ivanović pred potpisom za Bayern.

To znači da će Azplicueta na svoju prirodnu poziciju i tek se sada vidi smisao dovođenja Filipea Luisa koji će onda igrati stalno lijevog beka.

Ja za ovo prvi put od tebe da cujem i vidim...

Negrosport strikes again...

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...

Ne Mosesa prodati neeeeeeeeeeeee a zaboravio si gol protiv Shakthara za 3-2 jel kurvo prodana..

btw. bilo bi lijepo uzeti 50 miliona iako mislim da će biti teško, sve zavisi čega misliš 50 milona, eura ili funti. :D

Ne Mosesa prodati neeeeeeeeeeeee a zaboravio si gol protiv Shakthara za 3-2 jel kurvo prodana..

btw. bilo bi lijepo uzeti 50 miliona iako mislim da će biti teško, sve zavisi čega misliš 50 milona, eura ili funti. :D

Ma uzimati pare dok su jos koliko toliko na cijeni a od pojedinih iskoristiti dobru formu, ladno mozemo izaci na €50 m, cak kontam da je to minimala.
  • 1 mjesec kasnije...

Samo ne Oscara i cuadrada prodat pogotovo ne za tako male pare,oskara smo doveli za oko 40-50mil sad ga juve hoće za 20-30mil,cuadrada doveli za 40mil sad ga prodat za 20mil..

Fenerbahce have approached Chelsea over signing John Obi Mikel or Ramires this summer, according to the London Evening Standard.

Turska liga sve više dobija na kvaliteti, respektabilna imena idu tamo, tako da me ne bi čudilo da neko od njih dvojice završi tamo, samo mislim da ako se to desi da je Mikel je njihov vrh, ne vjerujem da će Ramires otići.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.