19. decembar 2015.10 god. comment_244549 Svaki igrač Chelseaja zaslužuje neki vid poštovanja, pa i Mikel. Ali je apsolutno bespotreban u klubu. Njegove zadatke može obavljati svaki iole trevezniji centralni i defanzivni vezni. Vjerujem da ovo što Mikel radi može u potpunosti raditi jedan Ake, a da ne govorim o nekim drugim igračima. Znači lik je višak postao. Ništa osobno protiv Mikela, on će ostati zapamćen kao dugovječni igrač Chelseaja ali legenda Bome nije u tom smislu u kojem mislite. Jedan O'Shea je bruku godina igrao za Manchester United, ovako ulazio s klupe kao i naš Mikel, bio solidan i to pa se nijedan navijač ManU-a ne usudi reći da je O'Shea legenda. Postoji ti igrači koji dosta godina igraju za određen tim, ali iz razno raznih razloga ne mogu steći status legende. Mikel je takav primjer sviđalo vam se to ili ne. Pored činjenice da si u klubu jako puno godina, treba imati i još nešto da bi bio legenda. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244616 Treba da se zove Arjen i da nista ne doprinese klubu. Cae ne rise. Mikel je za svakog navijaca Chelsea daleko veca legenda od Robbena. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244627 Ko uopste smatra Robbena legendom Chelsea?! Apsolutno nema logike. Covjek je vise bio povredjen nego sto je igrao. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244664 Ko uopste smatra Robbena legendom Chelsea?! Apsolutno nema logike. Covjek je vise bio povredjen nego sto je igrao. Chelsea football club, zvanicna legenda kluba je Robben. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244674 Chelsea football club, zvanicna legenda kluba je Robben. Mogu oni reci al po meni nema logike da Robben bude legenda kluba a recimo Mikel ne bude. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244802 Boli Mikca kurac za vas jer je od titula sa CFC-om uzeo sve što se uzeti moglo :D Što se odlazaka tiče, pola ovog "šćerat" uzet par dobrih igrača i gurnut "djecu" Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246156 Razmišljam koga bi mogli da prodamo da zaradimo neku lovu i onda shvatim da više nemamo koga, pogledam klupu sede nam klinci, pogledam igrače na pozajmicama, sve klinci! Ništa se nije dovodilo, a prodavalo se sve što je iole valjalo mada se uzimala lepa lova tako da je vreme da se uloži par stotina miliona u remont tima! Elem, ja bih jedino Pedra prodao jer mislim da je totalni promašaj, i još eventualno Remija, za njega može da se izvuče neki evro... Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246194 09:40 NEWCASTLE 'OFFERED' REMY Newcastle have been offered the opportunity to take Chelseastriker Loic Remy on loan again, according to the Newcastle Chronicle. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246195 Ukoliko njega daju onda imaju u planu da dovedu nekog novog napadaca. Zao mi Remya ali covjek zasluzuje da igra. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246196 Razmišljam koga bi mogli da prodamo da zaradimo neku lovu i onda shvatim da više nemamo koga, pogledam klupu sede nam klinci, pogledam igrače na pozajmicama, sve klinci! Ništa se nije dovodilo, a prodavalo se sve što je iole valjalo mada se uzimala lepa lova tako da je vreme da se uloži par stotina miliona u remont tima! Elem, ja bih jedino Pedra prodao jer mislim da je totalni promašaj, i još eventualno Remija, za njega može da se izvuče neki evro... Na pozajmicama leze Cuadrado, Marin, Moses, Salah.. oni nisu klinci i bar kada bi se na njima uzelo ukupno 60tak miliona, ima jos materijala za prodaju na pozajmicama od klinaca koji nisu klinci.. iz tima bi mogli otici recimo Remy, Rahman (koji ne znam zasto je dovodjen), Oscar (to bi bio posao godine, ali malo verovatan).. i skupile bi se neke krstene pare za normalna 2 igraca i mozda neki back-up. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246198 Na pozajmicama leze Cuadrado, Marin, Moses, Salah.. oni nisu klinci i bar kada bi se na njima uzelo ukupno 60tak miliona, ima jos materijala za prodaju na pozajmicama od klinaca koji nisu klinci.. iz tima bi mogli otici recimo Remy, Rahman (koji ne znam zasto je dovodjen), Oscar (to bi bio posao godine, ali malo verovatan).. i skupile bi se neke krstene pare za normalna 2 igraca i mozda neki back-up. Jedino Kvadrado. Marin i Mozes propali igraci, Salaha kad nismo prodali prosle sezone posle odlicne pozajmice u Violu sada necemo nista izvuci ni od njega. Remi neki dinar, za Oscara ako se recimo Juve zajebe pa pljune 30ak miliona i to je to. ROMANE ODREŠI KESU! :sal2: :sal2: :sal2: Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246202 Taman nek se vrati Remi u Njukasl, tu cemo dobiti jedno 20 miliona i jos da se rasprodaju gore navedeni propali igraci i bice tu kesa da se dovedu 1 ili 2 ozbiljna igraca. A i Remi ce u Njukaslu biti standardan i jos ce da zakuca za klupu onu dijabolu Mitra. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246249 Santos doveo ofanzivnog veznjaka iz Chelseaja. Chelsea je potvrdio odlazak Ulises Davile u Santos Lagunu. Meksički klub je objavio na svojoj oficijelnoj stranici da je završio potpisivanje Davile na trogodišnji ugovor prošlog mjeseca, i Plavci su napokon pristali. Na to sam naleteo, ali ne pise koja je cifra. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246259 Taman nek se vrati Remi u Njukasl, tu cemo dobiti jedno 20 miliona i jos da se rasprodaju gore navedeni propali igraci i bice tu kesa da se dovedu 1 ili 2 ozbiljna igraca. A i Remi ce u Njukaslu biti standardan i jos ce da zakuca za klupu onu dijabolu Mitra. Mislis da cemo moci izvuci 20 miliona za igraca koji sjedi na klupi. Uozbilji se malo. Dobicemo 8 maksimalno 10 miliona. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246261 Mislis da cemo moci izvuci 20 miliona za igraca koji sjedi na klupi. Uozbilji se malo. Dobicemo 8 maksimalno 10 miliona. Jeste 20 malo preterano, ali on se dokazao u PL i ima ugovor do 2018, zasto ne bi trazili bar 15 kad recimo Vest Hem trazi za Kerola 25. Bornmut uzeo Iturbea koji nikad nije igrao PL za 22 miliona a i u Romi se raspadao, Arsenal onog Egipcanina iz Bazela iz mrtve svajcarske lige za 10, onaj crnac iz Lokomotive za njega traze oko 20... Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246262 Jeste 20 malo preterano, ali on se dokazao u PL i ima ugovor do 2018, zasto ne bi trazili bar 15 kad recimo Vest Hem trazi za Kerola 25. Bornmut uzeo Iturbea koji nikad nije igrao PL za 22 miliona a i u Romi se raspadao, Arsenal onog Egipcanina iz Bazela iz mrtve svajcarske lige za 10, onaj crnac iz Lokomotive za njega traze oko 20... Al kad se uzme u obtir kakva je nasa uprava po tom pitanju on ce ga radije dati na posudbu ili za neku mizernu cijenu, ne znamo mi pregovarati. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247115 Ako ode proslavit ću. Bit će to 1/3 i two to go. http://chelseabalkan.com/index.php/201601155781/vijesti/transferi/ramires-zeli-napustiti-chelsea.html To bi bio prvi pravi korak u procesu deoscarizacije kluba. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247116 hahaha razumijem da Cae zeli odlazak Oscara i Ramiresa ali Williana to nikako ne mogu da shvatim. Haman da je neki inat u pitnaju preko kojeg ne zeli da predje. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247248 hahaha razumijem da Cae zeli odlazak Oscara i Ramiresa ali Williana to nikako ne mogu da shvatim. Haman da je neki inat u pitnaju preko kojeg ne zeli da predje. Nije fora u prodaji Williana, nego u prodaji Williana i dovođenja pravog igrača umjesto njega. Willian ne može igrati u velikom klubu kao Chelsea, za njega je vrh Sevilla, Valencia, Tottenham, Wolfsburg i tako to. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247265 Po meni bi trebali ici .. Oscar, Pedro, Ramires, Remy, Falcao, Rahman, Djilobodji, mogao bi i Mikel, ali on ima.status legende.. ovo su skartovi.. kada bi umesto njih doveli postene igrace, mozda i bude nesto od nas... Znam nije ovo menadzer.. nego pisem ko po meni treba da odleti iz Londona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.