Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Jako mi je zao sto neki igraci odlaze,ali u isto vreme mi je jako drago sto obnovu nove ekipe radi Mourinho covek nas je i napravio sampionima prvi put i zasluzuje da mu se da taj ugovor do kraja da napravi novu ekipu.

Ovaj broj odlazaka važnih igrača nije zabilježen u Chelseaju od 1989. godine, totalni remont.

Važnih igrača? 

Oni "važni" (Mata, D.Luiz) su otišli za DOBRE pare kakve se ne nude svake godine. 

Od trenutnih igraca u ekipi prvog bi prodao Mikela,pisalo se jedno vrijeme o interesovanju Intera nadam se da ce obnoviti zainteresovanost.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

In the last hours, there have been new contacts between Juventus & Lukaku's agent. Lukaku has 2 years left & will not renew. -> Di Marzio

Moglo bi se ovo iskoristiti i dovesti Pogbu/Vidala za manje para.

Bojim se da ce Vidal u scum.

Jedino pokusati s Pogbom al nisu ni oni telad da prodaju najbolje igrace u jednom prelaznom roku

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Čech na pragu odlaska iz Chelseaja: AS Roma ga žarko želi

Roma želi da se pojača na golu, a čelnici rimskog kluba pokušat će dovesti Petra Čecha.

Il Tempo piše da Roma sedmicama razgovara o mogućim pojačanjima, posebno na golu.

Golman Rome Morgan de Sanctis puni 38 godina, a protiv Juventusa nije branio zbog povrede, dok je mladi Lukaš Skorupski bez iskustva.

Čech je nagovijestio da bi mogao otići iz Chelseaja jer je u Londonu postao rezerva, a njegovo mjesto zauzeo je Thibaut Courtois, Belgijanac koji se vratio iz Atletica.

Mislim da bi ovo bilo lijepo rješenje za njega. Mada ja mislim da je Čech toliko dobar golman, da ne samo da zaslužuje da igra u prvih 11 nekog jakog i poznatog kluba lige petice, nego i da zaslužuje da osvaja trofeje. Roma je simpa klub, ali u lopovskoj Serie A u kojoj je mafijaški Juventus potkupio sve što se može potkupiti - od sakupljača lopti do čelnika lige, teško da Roma može da osvoji scudetto iako je daleko najbolja ekipa lige. S druge strane ne mogu se otet dojmu da Chelsea nije dovoljno uradio za Čecha jer mislim da se mogla na vrijeme dogovoriti trampa s Atleticom. Čech je komotno mogao biti golman tog kluba. A Bogami na šta je onaj Casillas spao, a spao je na niske grane iako mnogi neće da priznaju, Čech bi komotno mogao braniti i u Real Madridu. Možda takav scenariji i najviše priželjkujem.
  • 3 sedmice kasnije...

Schürrleu i Salahu OČITO treba veća minutaža. Schürrle se tek oporavio od gripe i uganuća pa haj i nekako, al Salahu treba da igra češće da uhvati ritam.

Ma nema od toga ništa,neko od njih mora da leti

Vilijan mi je smešan,nikakav mada i pored toga imam strpljenja za njega ali kad on i kao takav igra ispred švabe i salaha onda znas da je zadnje vreme došlo

u globalu mi taj trio njie po volji i sigaran sam da će nas neko u januaru,najkasnije na leto napustiti

Ma nema od toga ništa,neko od njih mora da leti

Nema smisla, morali bismo da dovedemo zamenu. Ne mogu četiri igrača na tri pozicije izgurati uspešnu sezonu, ne ponovila se 2012/13 (Oskar, Mata, Azar, Mojsije, Marina ne računam).

Nema smisla, morali bismo da dovedemo zamenu. Ne mogu četiri igrača na tri pozicije izgurati uspešnu sezonu, ne ponovila se 2012/13 (Oskar, Mata, Azar, Mojsije, Marina ne računam).

Alo MAZACAR je najjači!!!

Alo MAZACAR je najjači!!!

tad je Oskar bio koristan igrac :D

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.