7. juni 2013.13 god. comment_128101 Samo ako ga Matic zameni :D Salim se, naravno. Postao mi je drag igrac, i ne bih voleo da ode. Za njega ima mesta u Chelsea-ju. Khedira nije nista bolji igrac, ni pokretniji od Obija pa se naigrao kod Mourinha. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128224 Evo ovo je prvi put da čujem glasine o odlasku Mikela.. http://www.turkish-football.com/news_read.php?id=4712 mourinho out ! Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128497 Mikel,Mozes,BA...ova troica sigurno nece imati mesta kod Murinja!:D Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128535 Nešto sam razmišljao i sad definitivno želim opciju Lukaku in, Torres out. Prije sam bio na vazi ali kad se uzme u obzir plaća Dembe i plaća Torresa jasno je k'o dan tko treba napustiti klub. Samo da ga netko s takvom plaćom i hoće. Anžiii, javii seeeEE. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132367 "I have a four-year contract with Chelsea, but you know, in football you can never guess, one day you are here, the next day you might leave," he said. mikel - izvor sky kakve su ovo izjave,jebo mu pas pasulj Prijavi
2. juli 2013.13 god. Autor comment_132375 Pa ako dođe Kondogbia ili Jose odluči progurati nekog od mladića (RLC, Baker, Swift, Chalobah, Ake) na tu poziciju onda je sasvim realno očekivati odlazak jednog, pa možda čak i dva igrača sa te pozicije (Mikel, Essien, Romeu). Mada mislim da Jose neće tu odluku donositi dok ne počnu pripreme i pre-season. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132389 Ne svidja mi se to uopšte i evo sta se desava na kraju,ja sam jedini ovde "pljuvao" mikela,kritikovao sam ga za lošu igru i nezalaganje tokom prošle sezone sad se ne slažem sa ovakvim razvojem situacije,ako bi prodali igrača koji ima toliko iskustva iza sebe i oslonili se samo na "bebe" neznam na šta bi to ličilo osvrnimo se malo na prošlost makelele je došo u čelzi sa koliko,30 godina,nisam siguran i pružao je fantastične partije,doneo nam je stabilnost i bio važan motor u ekipi neznam kolko je to pametno da sad prodajemo zrelog igrača osim ako on sam ne forsira ,pomenuo sam već par puta da nije pokazao nikakvu želju da pomogne ekipi ,te me je baš puno razočarao ali sve sam se nadao da će se to popraviti sa dolaskom Murinja dal je moguće da se stvarno zasitio Čelzija,bio bi to jedan kiseo rastanak aj eto neću sad nešto da prejudiciram,moraću da sačekam dalji razvoj situacije Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132881 Jbt nzm ko je zadnji igrač koji je iz chelsea otišo za neke bolje pare, svima istekne ugovor pa odu... Meireles zadnji, prije njega nzm Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132884 Jbt nzm ko je zadnji igrač koji je iz chelsea otišo za neke bolje pare, svima istekne ugovor pa odu... Meireles zadnji, prije njega nzm nema ni potrebe da odlaze za bolje pare,pošto mi i ne prodajemo najbolje igrače ali da,prodali smo robena realu za 31.680.000 £ Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132886 ma znam to jbt, al to bilo prije 6-7 godina, ne mora za bolje pare nego za bilo kakve.. u zadnje vreme svima se čeka da istekne ugovor (benyoun,bosingwa,pa i malouda itd itd) Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132888 pa umalo de brujne nije prodat pa bi onda kukali što je prodat možda ti se ispuni želja pa prodaju sad nekog :D Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132926 Kad skontas da neces gledati Benayouna sljedecu sezonu. Awwwwwww Problem je cesto plata u igraca. I kad ih hoces prodati oni nece da napuste. a ne prodajemo igrace koji nam mogu igrati u klubu. Da smo luiza prodali bilo bi jebem ti 20 mil zarade(il koliko vec) :D Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134340 napokon se je Chelsea ocistio mrlja Benayouna i Romeu-a :-bd Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135650 Mourinho potvrdio da će Chalobah, Piazon, McEachran, Wallace na posudbu sljedeće sezone. Još nije poznato gdje će ić. Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135651 Jedno je sigurno, a to je da ce Wallace van Engleske.A za ovu trojicu bi bilo super ako bi uspjeli otici u neke Premiership klubove Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135654 Jedno je sigurno, a to je da ce Wallace van Engleske.A za ovu trojicu bi bilo super ako bi uspjeli otici u neke Premiership klubove Trebamo biti realni jedino ce vjerovatno Chalobah u PL posto je rekao Mou da ce ga od sledece sezone zadrzati u prvom timu, dok je za Piazona i McEachran bolje u CH gdje ce biti standardni kad je vec izvjesno da ce za prvi tim cekati jos koju sezonu. Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135677 The one who sells has to go and buy, then they have to buy to replace, so no club is safe. Until the last minute, a club can go there and 'steal' a player. I don't mean steal a player, but steal the balance that a manager has when he's working with a team. In that aspect, we are ok because we don't have players to sell, so none of my players is leaving under any circumstances. Many teams will be under pressure until the last moment without knowing how the squad is going to be." murinjo Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135686 None of my players se ne odnosi na Torresa, Matu, Luiza, Ramiresa, Dembu.....Meni ovo dvosmisleno zvuči što je rekao. Treba naglasiti MY players, nije rekao Chelsea players. Stara lija. Prijavi
23. juli 2013.13 god. Autor comment_135708 None of my players se ne odnosi na Torresa, Matu, Luiza, Ramiresa, Dembu.....Meni ovo dvosmisleno zvuči što je rekao. Treba naglasiti MY players, nije rekao Chelsea players. Stara lija. Sve su to njegovi igrači, nemoj biti smiješan. Prijavi
23. juli 2013.13 god. comment_135774 It is understood that Mata (& Oscar) is one of Abramovich’s personal favourite players making any direct sale almost impossible. (ESPN) interesantno Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135958 BLUES TRIO IN LOAN RETURNS http://www.chelseafc.com/news-article/article/3326939/title/blues-trio-in-loan-returns na pozajmicu ponovo Prijavi
6. august 2013.13 god. Autor comment_137699 http://www.vitesseinside.nl/vitesse-piazon-cuevas-chelsea/ Izgleda da smo ponovo usrećili Vitesse, ovaj put sa Piazonom i Cuevasom. Ne kontam kako se za Piazona nije mogao naći jači klub za posudbu, posebno u Premiershipu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.