Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Samo ako ga Matic zameni :D

Salim se, naravno. 

Postao mi je drag igrac, i ne bih voleo da ode. Za njega ima mesta u Chelsea-ju. Khedira nije nista bolji igrac, ni pokretniji od Obija pa se naigrao kod Mourinha. 

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nešto sam razmišljao i sad definitivno želim opciju Lukaku in, Torres out.

Prije sam bio na vazi ali kad se uzme u obzir plaća Dembe i plaća Torresa jasno je k'o dan tko treba napustiti klub. Samo da ga netko s takvom plaćom i hoće. Anžiii, javii seeeEE.

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Pa ako dođe Kondogbia ili Jose odluči progurati nekog od mladića (RLC, Baker, Swift, Chalobah, Ake) na tu poziciju onda je sasvim realno očekivati odlazak jednog, pa možda čak i dva igrača sa te pozicije (Mikel, Essien, Romeu). Mada mislim da Jose neće tu odluku donositi dok ne počnu pripreme i pre-season.

Ne svidja mi se to uopšte

i evo sta se desava na kraju,ja sam jedini ovde "pljuvao" mikela,kritikovao sam ga za lošu igru i nezalaganje tokom prošle sezone

sad se ne slažem sa ovakvim razvojem situacije,ako bi prodali igrača koji ima toliko iskustva iza sebe i oslonili se samo na "bebe" neznam na šta bi to ličilo

osvrnimo se malo na prošlost

makelele je došo u čelzi sa koliko,30 godina,nisam siguran i pružao je fantastične partije,doneo nam je stabilnost i bio važan motor u ekipi

neznam kolko je to pametno da sad prodajemo zrelog igrača osim ako on sam ne forsira ,pomenuo sam već par puta da nije pokazao nikakvu želju da pomogne ekipi ,te me je baš puno razočarao ali sve sam se nadao da će se to popraviti sa dolaskom Murinja

dal je moguće da se stvarno zasitio Čelzija,bio bi to jedan kiseo rastanak

aj eto neću sad nešto da prejudiciram,moraću da sačekam dalji razvoj situacije

Jbt nzm ko je zadnji igrač koji je iz chelsea otišo za neke bolje pare, svima istekne ugovor pa odu...

Meireles zadnji, prije njega nzm

ma znam to jbt, al to bilo prije 6-7 godina, ne mora za bolje pare nego za bilo kakve.. u zadnje vreme svima se čeka da istekne ugovor (benyoun,bosingwa,pa i malouda itd itd)

Kad skontas da neces gledati Benayouna sljedecu sezonu. Awwwwwww

Problem je cesto plata u igraca. I kad ih hoces prodati oni nece da napuste.

a ne prodajemo igrace koji nam mogu igrati u klubu.

Da smo luiza prodali bilo bi jebem ti 20 mil zarade(il koliko vec) :D

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Jedno je sigurno, a to je da ce Wallace van Engleske.A za ovu trojicu bi bilo super ako bi uspjeli otici u neke Premiership klubove

Trebamo biti realni jedino ce vjerovatno Chalobah u PL posto je rekao Mou da ce ga od sledece sezone zadrzati u prvom timu, dok je za Piazona i McEachran bolje u CH gdje ce biti standardni kad je vec izvjesno da ce za prvi tim cekati jos koju sezonu.

The one who sells has to go and buy, then they have to buy to replace, so no club is safe. Until the last minute, a club can go there and 'steal' a player. I don't mean steal a player, but steal the balance that a manager has when he's working with a team. In that aspect, we are ok because we don't have players to sell, so none of my players is leaving under any circumstances. Many teams will be under pressure until the last moment without knowing how the squad is going to be."

murinjo

None of my players se ne odnosi na Torresa, Matu, Luiza, Ramiresa, Dembu.....Meni ovo dvosmisleno zvuči što je rekao. Treba naglasiti MY players, nije rekao Chelsea players. Stara lija.

• Autor

None of my players se ne odnosi na Torresa, Matu, Luiza, Ramiresa, Dembu.....Meni ovo dvosmisleno zvuči što je rekao. Treba naglasiti MY players, nije rekao Chelsea players. Stara lija.

Sve su to njegovi igrači, nemoj biti smiješan.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.