Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Ako ode, trebaće ili štoper (ako će u sredini da guraju Luiza) ili novi veznjak. Šteta što je Van Ginkel povređen...

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

A tu je Omeruo, spreman da uskoči na mjesto stopera ako zatreba, zašto dovodit nekog?

Zato što već igra za Čelsi, nije fora.

• 3 sedmice kasnije...

Moses, Essien, Ba, Torres, Romeu. Šta mislite koliko se za njih može uzeti ?

Na kraju sezone ugovor ističe :

1. Eto'o

2. Terry

3. Cole

4. Lampard

5. Schwarzer

6. Hilario

Terry-ju i Lampardu produžiti ugovor. Ostali što se mene tiče mogu slobodno ići.

Mogla bi biti velika čistka ovo ljeto...

trebalo bi napraviti veliku cistku,ostaviti par njih sa pozajmica, Lukaku,Piazon,Hazarda i jos po nekog,ostale prodati i napraviti reda u klubu. Naravno ako pogresimo prilikom prodaje nekog od maldih perspektivnih igraca,onda cemo ga otkupiti i to je to. 

Moses, Essien, Ba, Torres, Romeu. Šta mislite koliko se za njih može uzeti ?

Na kraju sezone ugovor ističe :

1. Eto'o

2. Terry

3. Cole

4. Lampard

5. Schwarzer

6. Hilario

Terry-ju i Lampardu produžiti ugovor. Ostali što se mene tiče mogu slobodno ići.

Mogla bi biti velika čistka ovo ljeto...

Ne da bi mogla biti, nego će biti milijun posto. Najvažnije da se riješimo trojca iz napada, vratiti Lukakua s posudbe i dovesti dva WC igrača za tu poziciju. 

Ja bi Marka ostavio,mozda i najbolji rezervni golman u ligi.Pun iskustva,zna da ne moze biti prvi izbor,suti,radi a kada dobije priliku svoj posao odradi odlicno.

Cae koji ce nam 2 napadaca kad se Luks vraca, dovoljno je jednog kupiti i tu je Surle, koji moze da igra na poziciji napadaca! (a msm da ce se ova prica zavrsiti na tome da ce Ba i Eto da lete na leto, Tores ce ostat, vratice se Lukaku i nece se kupovati novi spic), voleo bi da gresim.

to je sto se tice napada!

kao drugo, Terry-u i Lamps-u se treba produziti ugovor, a Cola pustiti, a na njegovu poziciju dovesti mladog Shawa, za nekih 15 mil. + Rayan, a sa pozajmice vratiti PvA.

i to je to sto se mene licno tice.

ustvari nije.... Jedino se dvoumim sta sa Cehom i Kurtom, mozda da Ceh igra LP, a Kurto PL, pa tek ono sledece leto da prodamo Ceha, jer ipak Kurto je buducnost, a Ceh nije onaj Ceh iz 2004/05/06/07, hteli mi da priznamo ili ne.

Cae koji ce nam 2 napadaca kad se Luks vraca, dovoljno je jednog kupiti i tu je Surle, koji moze da igra na poziciji napadaca! (a msm da ce se ova prica zavrsiti na tome da ce Ba i Eto da lete na leto, Tores ce ostat, vratice se Lukaku i nece se kupovati novi spic), voleo bi da gresim.

to je sto se tice napada!

kao drugo, Terry-u i Lamps-u se treba produziti ugovor, a Cola pustiti, a na njegovu poziciju dovesti mladog Shawa, za nekih 15 mil. + Rayan, a sa pozajmice vratiti PvA.

i to je to sto se mene licno tice.

ustvari nije.... Jedino se dvoumim sta sa Cehom i Kurtom, mozda da Ceh igra LP, a Kurto PL, pa tek ono sledece leto da prodamo Ceha, jer ipak Kurto je buducnost, a Ceh nije onaj Ceh iz 2004/05/06/07, hteli mi da priznamo ili ne.

A koji će nam k Torres.

Torres neće otići 100%,on će u finišu sezone dati par golova i na Svetskom prvenstvu će dobiti zlatnu kopačku i to je to :D

Mislim da bi na ljeto trebalo napraviti čistku u ekipi,sada trenutno imamo ogroman roster+kada se vrate igrači sa posudbe :-O

Vidjecemo šta će biti oko ovih igrača kojima ističe ugovor,nakon toga se može polako početi sklapati ekipa za sljedecu sezonu.

Sky javlja da je i Galatasaray zainteresovan za njega. Mogao bi zaigrati protiv Čelsija u LŠ pošto nije igrao u grupnoj fazi.

Ne bi bilo lose prodati Essiena i uzeti neku lovu za njega.
Ima sasvim dovoljno DMF-ova,a sa prodajom Essa mladi bi napokon dobili svoju sansu,barem u kupovima.

• Autor

Zasad nas napustili De Bruyne, Mata i Essien. Ne vjerujem da će biti još odlazaka u ovom prijelaznom roku, na ljeto vjerovatno još toliko.

edit: i četvrti odlazak, ako računamo Ryana na posudbu

Ljeto: Demba, Eto'o, Torres(Stim da ce jedan papan vjerovatno ostati)

Moguci odlasci jos.

Schwarzer

Terry ili Luiz

Cole

Sta mislite ko bi jos mogao?

Neki ce reci Mikel posto imamo Matica. Al sumjam da ce svoj "dragulja" dati Mourinho. :)

Lukaku npr? Mozda ne vidi Mou u njemu ono sto je potrebno napadacu chelsea...

Ti bi sve napadače prodao igrali bi ko bayern onda

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Ne da bi prodao, platio bi samo da ih vode. Isto kao sto neko plati 20eura da cuku odnese. :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Terry ce sigurno ostati, a bojim se da ce Luiz otici, sto ne bih nikako zelio.

prodati citav napad, eventualno dembu ostaviti

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.