6. august 2013.13 god. comment_137702 Pa moglo se naci, ali mora se postivati suradnja, niko ne kaze da se oni nagodinu nece odma u CFC vratit, kako je Kalas prikljucen bez premierligaskog iskustva Prijavi
6. august 2013.13 god. Autor comment_137718 Dali smo im sasvim dovoljno igrača, Piazon je klasa iznad Vitessea, takav talent se treba odmah gurati u vatru. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137733 StetA sta radimo s piazonaPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137816 To znaci da u Vitesseu imamo 4 igraca, zar moze vise od tri ? PVA, Kakuta, Cuevas i Piazon Prijavi
26. august 2013.13 god. Autor comment_141206 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/tottenham-se-sveti-chelseaju-spursi-zele-matu.html http://www.youtube.com/watch?v=bBmMW4MxPAY&feature=player_embedded Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142553 Što se Chelseaja tiče ušli smo u posljednji dan nogometnih transfera. Da li će Plavce napustiti neki od igrača - Torres ili Demba? Tome se nadam. Ali napustiti, ne na posudbu, nego baš napustiti. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142702 čelzi traži klubove iz premier lige za dzoša i čabija ako to ne prodje,pozajmiće ih nekom timu iz čempionšipa izvor BBC Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142985 Svi igraci koji su napustili klub ovog ljeta bilo prodaja ili free ili posudba: Jeffrey Bruma (PSV Eindhoven, £2.5m) Amine Aflane (Energie Cottbus, Free) Adam Coombes (Notts County, Free) Ben Gordon (Ross County, Free) Rohan Ince (Brighton, Free) Jesse Starkey (Brighton, Free) Ross Turnbull (Doncaster, Free) Patrick Bamford (MK Dons, Loan) Thibaut Courtois (Atletico Madrid, Loan) Todd Kane (Blackburn, Loan) Marko Marin (Seville, Loan) Oriol Romeu (Valencia, Loan) George Saville (Brentford, Loan) Patrick van Aanholt (Vitesse Arnhem, Loan) Daniel Pappoe (Colchester, Loan) Milan Lalkovic (Walsall, Loan) Florent Malouda (Trabzonspor, Free) Sam Walker (Colchester, Loan Cristian Cuevas (Vitess Arnhem, Loan) Wallace (Inter Milan, Loan) Matej Delac (FK Vejvodina, Loan) Thorgen Hazard (Zulte Waragem, Loan) Billy Clifford (Yeovil Town, Free) Gaël Kakuta (Vitesse, Loan) Stipe Perica (Breda, Loan) Jhon Pirez (Leganes, Loan) Lucas Piazon (Vitesse, Loan) Christian Atsu (Vitesse, Loan) Victor Moses (Liverpool, Loan) Sam Hutchinson (Vitesse, Loan Ilises Davila (Cordoba, Loan) Romelu Lukaku (Everton, Loan) Raskinuti ugovori: James Ashton, Samuel Bangura, Yossi Benayoun, Aziz Deen-Conteh, Tom Howard, Archange Nkumu, Nortei Nortey. Joj posla na FM14 kad se pocnu vracati ovi silni igraci sa posudbe :D Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143063 Otpuštanje Affanea, Billyja i Aziza smatram greškom, mada ne toliko kardinalnom. To je trojac kojem bih ja dao još godinu prilike, osobno. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143097 Ma realno pola ovih sto odose na posudbu ceka ista sudbina i to u prvom redu mislim na: Todd KaneGeorge Saville Daniel Pappoe Milan Lalkovic Sam Walker Stipe Perica Jhon Pirez Sam Hutchinson Patric Van Aanholt Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143117 Ne vjerujem da ce raskinuti ugovor todd kaneu, predobar je to igrac. Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143125 Ne vjerujem da ce raskinuti ugovor todd kaneu, predobar je to igrac. Bane, Azpilicueta, Kalas pa i Omeruo. Teško će on do prvog sastava, koliko god bio dobar. Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143134 kalas i omeruo su stoperi prije svega i bolje se snalaze kao stoperi :) Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143136 Opet ostaju Bane i Azpilicueta, uz to da još uvijek u svakom trenu nekom može past na pamet da se neko dovede. I bolji i talentiraniji od njega uspjevali kod nas. Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143152 Raskinuti ugovori: James Ashton, Samuel Bangura, Yossi Benayoun, Aziz Deen-Conteh, Tom Howard, Archange Nkumu, Nortei Nortey. nije raskinut nego mu je isteko trogodisnji ugovor! pa koji bi klub bio toliko lud i raskino ugovor sa jidskim velemajstorom :D Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_149026 Paris St-Germain are ready to a make fresh bid for Juan Mata in the January transfer window (Telegraph) mislim da to te prodaje neće doći,u stvari nadam se da neće doći,iako stojim iza toga da nam je bar jedan igrač u vezi prekobrojan s obzirom da su svi mladi nadam se da će se to rešiti pozajmicom a ne prodajom koliko je PSG stvarno zainteresovan to neznam,činjenica je da mi im Mata lego ko kec na desetku,Pastore nije ispunio očekivanja Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149929 Prema kladionicama najbliži odlasku iz CFC-a ove zime su Demba Ba i Michael Essien. Prijavi
14. novembar 2013.12 god. comment_150933 KDB, DL4 i Ba...E sad... http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/transfer-zona/item/8876-tri-zvijezde-chelseaja-u-januaru-odlaze-iz-kluba?.html Prijavi
14. novembar 2013.12 god. comment_150934 KDB, DL4 i Ba...E sad... http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/transfer-zona/item/8876-tri-zvijezde-chelseaja-u-januaru-odlaze-iz-kluba?.html http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3suBGvdhYbM Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152199 Kako javljaju britanski mediji Ryan Bertrand je na izlaznim vratima iz Chelseaja. Prelazi u Liverpool. Sretno Ryane. Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152204 Umjesto da se rjesavamo veznjaka, ode bocni i to lijevi Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152274 Atlético has met the agent of De Bruyne on Wednesday. Wolfsburg seems to have best cards, though. Also Leverkusen is still interested. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152292 Za Matu i De Bruyna se interesuje mnogo klubova, sto je i logicno. Bas me zanima u kom pravcu ce Mou baciti milione ako njih dvojica napuste klub u januaru. Prijavi
30. decembar 2013.12 god. Autor comment_156062 Priča se da bi Essien mogao već u januaru otići. Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156101 Ja sam za, da ode Essien, ubrati para, malo platu skresati ionako nema vise sta ponuditi nama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.