Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Sky prenosi izjavu The Sun-a

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Liverpool want to make a £12million swoop for Chelsea striker Daniel Sturridge."[/size][/font][/color]
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Barcelona want Chelsea keeper Thibaut Courtois, who is currrently on loan at Atletico Madrid."[/size][/font][/color][/b]

The Sun.

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1267623?cc=5739
Samo da ga ne prepustimo Barceloni. Ovakav talent mora ostat u našim redovima. Doduše Cech je u najboljim godinama za jednoga vratara i ne znam baš koliko će Courtois bit željan grijat klupu.
[quote name='chibabachi' timestamp='1355880123' post='95449']
Ode Staridz!!!! Znači napadač dolazi sigurno u januaru.
[/quote]

[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Daniel Sturridge will opt for Liverpool over Tottenham when he quits Chelsea next month."[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]The Sun.[/size][/font][/color]
Nemaju ga šta pregledati, mogu im ja 'od oka' reći da je povrjeđen :P nevjerujem ja još ništa dok nebude zvanično ! I Hulk je po novinarima ljetos 16 puta bio u Londonu na ljekarskom pregledu pa je na kraju završio u pi maternoj u Rusiji ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1355934639' post='95496']
uprava prodaje krivog napadača...jebem ih ja sve glupe i nesposobne ako prodaju Dannyja
[/quote] Ne sikiraj se, vratiće se on i podsjetiti đubrad na grešku, ko što su nam se vratili Sinclair i Glen Johnson i podsjetili nas golovima;)
  • 2 sedmice kasnije...
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Real Madrid and Paris Saint-Germain are leading the chase to sign Chelsea left-back Ashley Cole, who is out of contract at the end of the season."[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Daily Mirror[/size][/font][/color]
According to La Repubblica, Frank Lampard has been offered a 3-year-contract by Lazio with around €7.5m in wages.
Ovome nikad kraja #-o

[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Manchester United boss Sir Alex Ferguson will offer midfielder Frank Lampard, 34, and left-back Ashley Cole, 32, the chance to move to Old Trafford when their contracts are not renewed by Chelsea at the end of the season.[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Daily Star[/size][/font][/color]
Koliko god se ljudi iz uprave i Roman na njihovu čelu ponijeli kao govna prema Frankieju i Ashu, ti ljudi vole ovaj klub i nikada ne bi potpisali za najšugavije smeće u Engleskoj, apsolutno sam siguran u to.
[quote name='antonius luiz' timestamp='1357163740' post='98759']
Torres-a prodati!!
[/quote]

ako treba i platit nekom da ga uzme
[quote name='Caeruleus' timestamp='1357340689' post='99218']
Šta mislite da li bi nas legenda Benayoun mogao napustiti ove zime?
[/quote]

Chelsea reject Yossi Benayoun is in talks with Southampton - the Sun

Ako ti treba nade u vezi njegovog odlaska
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Chelsea are ready to allow Lucas Piazon and Marko Marin out on loan."[/size][/font][/color][/b]

[size=4]Daily Mail.

Moses odsutan, i ako njih dvojica odu na pozajmice, to bi vrlo verovatno moglo da znaci da ce klub(nepotrebno) dovesti igraca za tu poziciju...[/size]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.