9. maj 2013.13 god. comment_121236 Mislim da nije Marin toliko loš pa da nije ni na klupi kolko je kriv i odgovoran Benitez što gura Benayouna. Marin bi komotno mogao umjesto njega na klupu i dobivat prilike. Ali to je tako. Uprava kluba i njihovo mjenjanje trenera. Još kad vidim radi koga su otpustili RDM-a :/ Ja samo ne shvacam dal su oni toliko zatupljeni idioti pa ne shvacaju da se momcad gradi godinama i da u tom periodu ima i padova i uzdizanja. Mislim da bi oni koji su progurali Beniteza na klupu chelsea, ako imaju imalo morala trebalo odma ostavit svojih funkcija u klubu. I što se odlaska tice nadam se da ce otici Benayoun i Torres. Pošto svi znamo da je Emenalo preporučio Beniteza, jel ti stvarno misliš da bi to crno govno od čovjeka koje ima džon-obraz odstupilo s funkcije? Pa on se uhljebio tu na poziciji sportskog direktora iako je kompetentan k'o državni službenici u županijskim ministarstvima. On neće otići dok ga Mourinho ne zaharlaiše sredinom sezone i tu postavi pravog čovjeka tipa Guus Hiddink koji bi vjerujem rado prihvatio tu funkciju. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121278 Pošto svi znamo da je Emenalo preporučio Beniteza, jel ti stvarno misliš da bi to crno govno od čovjeka koje ima džon-obraz odstupilo s funkcije? Pa on se uhljebio tu na poziciji sportskog direktora iako je kompetentan k'o državni službenici u županijskim ministarstvima. On neće otići dok ga Mourinho ne zaharlaiše sredinom sezone i tu postavi pravog čovjeka tipa Guus Hiddink koji bi vjerujem rado prihvatio tu funkciju. A najgore od svega toga je to što ce sada ova konjina Benitez osvojit Europsku ligu, a uprava kluba ce opet izac s pricom kako se pokazalo da je otkaz RDM-u bio pravedan potez i da nam je donio trofej. Stvarno treba doc Mou i da napravi reda u klubu... Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124638 Mata, Oscar, Piazon, De Bruyne; svi na istoj poziciji. Previše potraćenog talenta će tu biti... Piazon još ima neke šanse da se prekomanduje u neku drugu poziciju, De Bruyne ako je pametan će potpisati za Dortmund, taman kad Goetze ode da udari u sridu. Tako bi trebalo biti po meni, dobar je Kevin, jako dobar, ali dobar je i Oscar, Mata još bolji, tko je Chelsea da uništi takvog igrača. Pa nije on za trećeg izbora. Piazonova šansa da igra je da igra i kao krilo, Kevinova jedino ako uspije kao CMF, za to mu treba samo malo bolje fizičke pripreme i bio bi dobar tamo. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124696 Ja nekako cijelo vrijeme i zamišljam Kevina na CM-u. U svakom slučaju treba ga probati uklopiti u ekipu za sljedeću sezonu jer je preveliki talent da ga izgubimo. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124725 Ja nekako cijelo vrijeme i zamišljam Kevina na CM-u. U svakom slučaju treba ga probati uklopiti u ekipu za sljedeću sezonu jer je preveliki talent da ga izgubimo. Na kojoj poziciji igrao KDB u Werderu? Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124736 Napoli want Fernando Torres and Rafa Benitez to form a dream team in Italy. Ajde pogodite i vi nesto :D Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124893 Napoli want Fernando Torres and Rafa Benitez to form a dream team in Italy. Ajde pogodite i vi nesto :D sad mi nije jasno, dal napoli želi radit dream team il želi dovest ova dva jebivjetra ? Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126423 David Luiz and Ramires are unlikely to follow Rafael Benitez to Napoli, according to their agent Giuliano Bertolucci. He said: “Chelsea don't want to lose them, they are two key players.†Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127491 http://www.sportske.net/vest/transferi/murinjo-in-mata-i-tores-out-131513.html I šta sad da čovjek kaže? Mislim stvarno koja budala piše za te vijesti Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127495 Uf, ne želim ni zamislit kakav bi bijes navukao Jose na sebe prodajom Mate... Ja bi prvi bio bijesan ko ris... Sreća pa su ovo izmišljotine.. :D Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127537 Mourinho je dosao da nadogradi ekipu a ne da je raskuci. Sumnjam da je to sve istina, jer Mata je nas najbolji igrac vec dvije godine a to i Mourinho zna.. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127539 Mata i Ozil su skoro identican tip igraca, a Mou se mnogo oslanjao na kvalitet Namca u Realu, tako da je Mata siguran. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127540 Ma ovo samo zlobni novinari Marce pišu, hrpa gluposti. Torres će prije otići nego Mata koji je objektivno najbolji igrač, isto tako, prije će Cahill otići nego Terry koji je legenda kluba. Apsolutne gluposti u novinama koje uopće ne uzimam za ozbiljno. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127548 Nisam neki expert za Spanski jezik, ali iz ovog teksta se razume dovoljno da se Luiz ne uklapa u planove Farcelone, da ne bi trebalo da ga dovode... http://www.mundodeportivo.com/20130605/fc-barcelona/marquinhos-david-luiz-thiago-silva-no-ficharan-barca_54375364526.html Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127551 Ma taj Mundo deportivo je "katalonska" žuta tiskovina. Kažu da im je Luiz preskup i da pazi nije brz i komplementaran Piqueu, a pique rupetina samo takva. Kako pljuju, a ustvari ga žele. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127860 Turnbull, Ross Hilário, Henrique Ferreira, Paulo Malouda, Florent Marin, Marko Benayoun, Yossi Torres, Fernando Boldani su već otišli, nadam se da će ti uraditi Hilario, Marin i Torres. Prijavi
7. juni 2013.13 god. Autor comment_127988 Evo ovo je prvi put da čujem glasine o odlasku Mikela.. http://www.turkish-football.com/news_read.php?id=4712 Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127992 Evo ovo je prvi put da čujem glasine o odlasku Mikela.. http://www.turkish-football.com/news_read.php?id=4712 E to bi bio itekako dobar posao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.