27. juni 2017.9 god. Autor comment_272257 Dali smo im "alat" da Pogbu naprave najboljim igracem PL. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272258 Slazem se sa svima po malo, ali najvise s Kingom. Zasto ga prodati klubu s kojim ae boris za titulu? Takodje, ovo sto Whisp govori, Pogba ce dolaskom Matica procvjetati. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272260 Dali smo im "alat" da Pogbu naprave najboljim igracem PL. Baš to, nema tu mnogo filozofije, dobili su igrača koji Pogbi treba da bi došao na svoje.. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272262 Pogbi nije ni Herrera pomogao, nece ni Matic. Nemanja je dobar igrac, prvu sezonu kod nas razvalio, prekucao ligu, od te sezone na dalje Matic je ispod prosjecan igrac. On nece pojacat Manchestera, a ni nas nece odstetit. Za njim necemo plakat sigurno, iako mi nije svejedno sto odlazi. Ali mi se na toj poziciji pojacavamo, stoga ne vidim problem. Matic je i Mourinhu bio ko zna koja opcija, nakon sto je na mnogim poljima izvisio. Sto se tice Traorea i Akea, izgleda da su se napravili dogovori s njihovim novim klubovima, da ih mozemo otkupiti ponovo za odredjen iznos. Dakle, necemo ni za njima plakati. Lahko je prodati Matica ako ga mijenjas s Bakom, ili Akea ako ga mijenjas Virgilom, Costu Lukakuom i sl. To se zove napredak i prezadovoljan sam tim potezima kluba. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272268 Sto se tice Traorea i Akea, izgleda da su se napravili dogovori s njihovim novim klubovima, da ih mozemo otkupiti ponovo za odredjen iznos. Dakle, necemo ni za njima plakati. Po meni je prodaja Traorea i Akea greška. Bolje prodat Cahilla koji već ima 31 godinu pa će za Akea bit dovoljno minutaže iduće sezone kad igramo na 3 fronta. Traorea bi isto mogao dovoljno prilika dobit iduće sezone, a potencijalno je bolji i od Williana i Pedra, svakako velika greška mi je njegova prodaja... Što se tiće Matića, dobar je on igrač i hvala mu na svemu što je učina za klub, ali u ovom trentuku je realno ispao iz prve momčadi a vjerojatno ne želi bit samo rotacija. Mijenjamo ga za mlađeg i boljeg i pritom će mo zaradit fine pare, malo je grubo šta ide direktnom rivalu ali šta je tu je... Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272271 Prerano se radujemo, sjetite se samo Matićeve prve sezone u Čelziju kako je samo pokidao,a Murinjo ako nešto zna da radi onda je to da nauči najnesposobnijeg igrača da se brani,a Matić je daleko od toga. Tako da ako ga vrati u staru formu biće bolja ekipa bar za 50 posto. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272274 Trenirao ga je Mourinho u zadnjoj sezoni dok je bio u Chelseaju, pa je Matic bio smijesan igrac, par puta ga je i osramotio Mourinho. Portugalac je nekad znao od prosjecnog igraca napravit igracinu, danas mu je i ovakav Manchester malo, pa ne moze cak ni cetvrto mjesto u ligi da uhvati. Manite me tih prica. Mozda se i prevarim, vrijeme ce pokazati, ali smatram da Nemanja nece pojacati junajted, te da nismo oslabljeni njegovim odlaskom. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272275 ma nije mourinho presudan faktor, jebiga, nije ni mala stvar kad te trazi mancherster united. joseu je ovo sad druga sezona sa unitedom, a obicno on u drugoj sezoni napravi neki rezultat. uglavnom, njegovim odlaskom dobicemo puno. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272291 Znamo kakav je Murinjo u drugoj sezoni sa nekim klubom. Nemojte podcjenjivati stručnjaka. Svaka druga sezona je bila njegova u svakom klubu koji je vodio... Tako da, mi moramo odraditi ovaj prelazni rok pametno i mudro pa ćemo se nadigravati. Biće nevjerovatno paklena sezona od samog početka. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272902 Definitivno ide iz kluba. Obavezno ga prodati van premiershipa. Prijavi
15. juli 2017.9 god. comment_272908 Trebao bi ostati, vidim Bakayoko prvi selfie u klubu s Nemanjom puko. Mozda i oprostajni, ne znam ali simptomaticno je. Al ako vec ide slazem se utopiti ga nekom van Engleske ili odraditi pametnu zamjenu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273171 Pise Telegraf da ide u Manchester za 50 miliona. Nazalost mislim da ce ih pojacati pogotovo sto ce uz njega doci do izrazaja Pogbini kvaliteti. Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273173 Ako je Mourinho toliko zapeo trebali su mu razrezati 70 miliona funti i cao. Kad već želiš plati, to Unitedu nije problem izgleda. Ovako dobijaju dobro pojačanje. Trebali smo im bar pare uzeti Nema koji rivalski klub nismo pojačali. Prijavi
21. juli 2017.9 god. comment_273174 Može i ovako, 65 miliona + Murinjova supruga, pošto mu je džep dovoljno dubok da uhvati većinu žena, a ne verujem da je u životu ikad osetio ljubav Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273178 "Pojacavamo" rivale, al usputno i titule kupimo. Me gusta :) Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273181 Eto, realno, Bakayoko i Kante su dva defanzivna tako da je Matić višak. United sada ima dubinu u sredini terena, Herrera, Matić, Fellaini, Pogba, Carrick, Mkhitaryan. Za obje strane isplativ posao. Veći je problem što se Costa neće moći nadomjestiti Moratom. Čak bih rekao da je Chelsea slabiji nego prošle sezone. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273186 Mikitaryan nije zadnji vezni, vise je napadac nego vezni. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273190 Matic 29 godina kada pocne sezona i 50 mil funti je vrh ponuda. Ako mu je jos srce da ode tamo, onda kazem, pustaj. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273192 11.00 - Nemanja Matić dobio je dozvolu direktno od Romana Abramoviča da pređe u Mančester junajted, ali samo pod uslovom ako Đavoli iskeširaju između 55.000.000 i 60.000.000 evra! Ostrvski mediji su ovakav potez ruskog oligarha, odnosno razliku od prvobitno traženih 40.000.000 i sadašnje cene nazvali "Lukakuov porez". Odnosno, to je Čelsijev način da se osveti Junajtedu zbog krađe belgijskog golgetera. Pise Mozzart sport. Ipak ce platiti malo Vise ako budu htjeli naravno. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273197 Nadam se da ce i ispostovat to do kraja. Nema igracinu za male pare dobit!!! Prijavi
23. juli 2017.9 god. comment_273218 Spominje se da su stopirane uplate u kladionicama za prelazak Matica u United. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.