Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Slazem se sa svima po malo, ali najvise s Kingom. Zasto ga prodati klubu s kojim ae boris za titulu? Takodje, ovo sto Whisp govori, Pogba ce dolaskom Matica procvjetati.
Pogbi nije ni Herrera pomogao, nece ni Matic. Nemanja je dobar igrac, prvu sezonu kod nas razvalio, prekucao ligu, od te sezone na dalje Matic je ispod prosjecan igrac.

On nece pojacat Manchestera, a ni nas nece odstetit. Za njim necemo plakat sigurno, iako mi nije svejedno sto odlazi.

Ali mi se na toj poziciji pojacavamo, stoga ne vidim problem. Matic je i Mourinhu bio ko zna koja opcija, nakon sto je na mnogim poljima izvisio.

Sto se tice Traorea i Akea, izgleda da su se napravili dogovori s njihovim novim klubovima, da ih mozemo otkupiti ponovo za odredjen iznos. Dakle, necemo ni za njima plakati.

Lahko je prodati Matica ako ga mijenjas s Bakom, ili Akea ako ga mijenjas Virgilom, Costu Lukakuom i sl. To se zove napredak i prezadovoljan sam tim potezima kluba.

Sto se tice Traorea i Akea, izgleda da su se napravili dogovori s njihovim novim klubovima, da ih mozemo otkupiti ponovo za odredjen iznos. Dakle, necemo ni za njima plakati.

Po meni je prodaja Traorea i Akea greška. Bolje prodat Cahilla koji već ima 31 godinu pa će za Akea bit dovoljno minutaže iduće sezone kad igramo na 3 fronta. Traorea bi isto mogao dovoljno prilika dobit iduće sezone, a potencijalno je bolji i od Williana i Pedra, svakako velika greška mi je njegova prodaja...

Što se tiće Matića, dobar je on igrač i hvala mu na svemu što je učina za klub, ali u ovom trentuku je realno ispao iz prve momčadi a vjerojatno ne želi bit samo rotacija. Mijenjamo ga za mlađeg i boljeg i pritom će mo zaradit fine pare, malo je grubo šta ide direktnom rivalu ali šta je tu je...

Prerano se radujemo, sjetite se samo Matićeve prve sezone u Čelziju kako je samo pokidao,a Murinjo ako nešto zna da radi onda je to da nauči najnesposobnijeg igrača da se brani,a Matić je daleko od toga.

Tako da ako ga vrati u staru formu biće bolja ekipa bar za 50 posto.
Trenirao ga je Mourinho u zadnjoj sezoni dok je bio u Chelseaju, pa je Matic bio smijesan igrac, par puta ga je i osramotio Mourinho.

Portugalac je nekad znao od prosjecnog igraca napravit igracinu, danas mu je i ovakav Manchester malo, pa ne moze cak ni cetvrto mjesto u ligi da uhvati. Manite me tih prica.

Mozda se i prevarim, vrijeme ce pokazati, ali smatram da Nemanja nece pojacati junajted, te da nismo oslabljeni njegovim odlaskom.

ma nije mourinho presudan faktor, jebiga, nije ni mala stvar kad te trazi mancherster united.

joseu je ovo sad druga sezona sa unitedom, a obicno on u drugoj sezoni napravi neki rezultat.

uglavnom, njegovim odlaskom dobicemo puno.

Znamo kakav je Murinjo u drugoj sezoni sa nekim klubom. Nemojte podcjenjivati stručnjaka.

Svaka druga sezona je bila njegova u svakom klubu koji je vodio...

Tako da, mi moramo odraditi ovaj prelazni rok pametno i mudro pa ćemo se nadigravati.

Biće nevjerovatno paklena sezona od samog početka.

• 3 sedmice kasnije...
Trebao bi ostati, vidim Bakayoko prvi selfie u klubu s Nemanjom puko. Mozda i oprostajni, ne znam ali simptomaticno je. Al ako vec ide slazem se utopiti ga nekom van Engleske ili odraditi pametnu zamjenu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pise Telegraf da ide u Manchester za 50 miliona. Nazalost mislim da ce ih pojacati pogotovo sto ce uz njega doci do izrazaja Pogbini kvaliteti.
Ako je Mourinho toliko zapeo trebali su mu razrezati 70 miliona funti i cao. Kad već želiš plati, to Unitedu nije problem izgleda. Ovako dobijaju dobro pojačanje. Trebali smo im bar pare uzeti

Nema koji rivalski klub nismo pojačali.

Može i ovako, 65 miliona + Murinjova supruga, pošto mu je džep dovoljno dubok da uhvati većinu žena, a ne verujem da je u životu ikad osetio ljubav

Eto, realno, Bakayoko i Kante su dva defanzivna tako da je Matić višak. United sada ima dubinu u sredini terena, Herrera, Matić, Fellaini, Pogba, Carrick, Mkhitaryan. Za obje strane isplativ posao. Veći je problem što se Costa neće moći nadomjestiti Moratom. Čak bih rekao da je Chelsea slabiji nego prošle sezone. 

11.00 - Nemanja Matić dobio je dozvolu direktno od Romana Abramoviča da pređe u Mančester junajted, ali samo pod uslovom ako Đavoli iskeširaju između 55.000.000 i 60.000.000 evra! Ostrvski mediji su ovakav potez ruskog oligarha, odnosno razliku od prvobitno traženih 40.000.000 i sadašnje cene nazvali "Lukakuov porez". Odnosno, to je Čelsijev način da se osveti Junajtedu zbog krađe belgijskog golgetera.

Pise Mozzart sport. Ipak ce platiti malo Vise ako budu htjeli naravno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.