Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

• Autor

Dobar je Nemanja, prekucao je Primeiru, uz Mourinha, koji voli igrace koji se ne plase duela, kontakt igre bi sigurno dosta napredovao. U poredjenju s Mikelom tehnicki su tu negde, Matic je brzi i agresivniji.... 

Mada, bilo bi sramota da coveka kog smo dali kao "kusur" kupujemo za 30 miliona.... 

Chelsea treba dobro da razmisli o stavljanju buy-back klauzula u slucaju odlaska mladih igraca....

Prije 15M za De Rossija, jer je bolji i iskusniji, ali nije to glavni razlog, glavni razlog je sramota, sramota da kupujemo Nemanju za 30M nakon što smo ga dali za čunga lungu, a Fellaini mi i nije nešto

Ovo ja glupost velika, bit će sad 1000 imena povezivanih s Chelseajem kako je Mourinho sjeo na klupu, ne moramo na svako sranje nasjedat.

Pa normalno da bi vam znacio... Ali meni uopste on nije bas neka svjetska klasa koja se moze porediti sa Mikelom ili De Rossijem i tako nekim igracima. Dobar igrac pravo, ali nije to to, sto mi trebamo.

uh,šta si ti sad sve napisao,ako je mikel svetska klasa sa igrom kojom je pokazao ove sezone ja ću da odsečem kurac,bolje da su dali šansu nekom iz mladog tima,a ako niste primetli čim se povredio i ispao iz tima,skoro sve utakmice smo pobedili i mnogo su bolje igrali bez njega

a de rosi tek nema veze sa celom pričom

i da treba nam neki tenk da pokrije tu poziciju ili će ponovo siti da nas gazi 

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Mikel ove sezone je veoma dobro odigrao po mnogima, eto ti si jedan od tih sto govore da mu je ovo losa sezona... Nismo mi pobjedili zato sto je Mikel odsustovao, vec zato sto je citav tim bio nalozen da sve tekme do kraja pobjedi. Vidjelo se protiv jakih timova koliko je Mikel falio, i to je jedino sto mi je vazno.

Nemora znaciti da ce nas gaziti, ovo je mlada ekipa i iz dana u dan se poboljsavaju pojedinci. Mou kad nalozi igrace mogu praviti dar-mar protiv city-a. Ni dortmund nije briljirao odmah al nakon koje sezone dar-mar. :D

Ja najvise vjerujem da ce Mou napraviti igracinu od Oscara. Jer je veca radilica od edena i mate, a kod njega su uvijek igraci morali biti radilice. Dobit ce tu svoju sirinu ja mislim, vidjet cemo :).

eto ,sad zvanično pored obožavaoca toresa i luiza imamo i obožavaoca mikela

a što se mene tiče,luiz je mnogo napredovao,pozitivno reagovao na kritke i poboljsao svoju igru

za toresa nemam reči

a mikel ako se ne uozbilji može slobodno da ode negde drugde da ladi jaja

• 1 mjesec kasnije...

Uz trenutni broj veznih igrača u klubu, on nam treba sad baÅ¡ kao Å¡aka u oko...  =; 

Naigrao bi se u prvom timu isto kao i Marko Marin.

Uz trenutni broj veznih igrača u klubu, on nam treba sad baÅ¡ kao Å¡aka u oko...  =; 

Ne bih rekao ako bi Mikel napustio Chelsea trebao bi nam hitno DMF. Matic je jedan od one starije tipe DMF-a jak dobar u odbrani i sa strasnim sutem...

• Autor

Uz trenutni broj veznih igraca u klubu, on ne bi ni bio dovodjen ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.