2. juni 2013.13 god. comment_126874 Ne bih imao ništa protiv,treba uzeti u obzir sve opcije ono što je sigruno je to da ga ne bih voleo videti u junajtedu voleo bih da vidim prokletog turea da se širi po terenu kad bi mu matic stao na crtu Prijavi
2. juni 2013.13 god. Autor comment_126877 Dobar je Nemanja, prekucao je Primeiru, uz Mourinha, koji voli igrace koji se ne plase duela, kontakt igre bi sigurno dosta napredovao. U poredjenju s Mikelom tehnicki su tu negde, Matic je brzi i agresivniji.... Mada, bilo bi sramota da coveka kog smo dali kao "kusur" kupujemo za 30 miliona.... Chelsea treba dobro da razmisli o stavljanju buy-back klauzula u slucaju odlaska mladih igraca.... Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126879 Kad bi morao da biras koju opciju bi izabrao 30 miliona za matića ili za felainija ili 15 miliona za de rosija ili bi možda dao priliku nekom mladom igraÄu(Ruben Loftus-Cheek) Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126882 Ma nebi ga radi obraza. Ako smo ga pustili ko kusur gdje ces ga kasnije dovodit za nenormalne cijene. Prijavi
2. juni 2013.13 god. Autor comment_126885 Kad bi morao da biras koju opciju bi izabrao 30 miliona za matića ili za felainija ili 15 miliona za de rosija Pa Nemanju, naravno :D Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126895 Prije 15M za De Rossija, jer je bolji i iskusniji, ali nije to glavni razlog, glavni razlog je sramota, sramota da kupujemo Nemanju za 30M nakon Å¡to smo ga dali za Äunga lungu, a Fellaini mi i nije neÅ¡to Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127228 Ovo ja glupost velika, bit će sad 1000 imena povezivanih s Chelseajem kako je Mourinho sjeo na klupu, ne moramo na svako sranje nasjedat. Prijavi
3. juni 2013.13 god. Autor comment_127233 Glupost je sto ga moram gledati medju "bivsima". A da nas je razmoontirao u finalu, to jeste cinjenica. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127239 benfika em prodala luiza za dobre pare em sad ima da napuni kasu kad proda matića,a ove priÄe im samo idu u korist a to Å¡to ne igra za reprezentaciju to je tek posebna priÄa,dajem glavu da bi nam mnogo znaÄio,to mi je pa i najviÅ¡e krivo Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127240 Pa normalno da bi vam znacio... Ali meni uopste on nije bas neka svjetska klasa koja se moze porediti sa Mikelom ili De Rossijem i tako nekim igracima. Dobar igrac pravo, ali nije to to, sto mi trebamo. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127242 Pa normalno da bi vam znacio... Ali meni uopste on nije bas neka svjetska klasa koja se moze porediti sa Mikelom ili De Rossijem i tako nekim igracima. Dobar igrac pravo, ali nije to to, sto mi trebamo. uh,Å¡ta si ti sad sve napisao,ako je mikel svetska klasa sa igrom kojom je pokazao ove sezone ja ću da odseÄem kurac,bolje da su dali Å¡ansu nekom iz mladog tima,a ako niste primetli Äim se povredio i ispao iz tima,skoro sve utakmice smo pobedili i mnogo su bolje igrali bez njega a de rosi tek nema veze sa celom priÄom i da treba nam neki tenk da pokrije tu poziciju ili će ponovo siti da nas gazi Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127243 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Mikel ove sezone je veoma dobro odigrao po mnogima, eto ti si jedan od tih sto govore da mu je ovo losa sezona... Nismo mi pobjedili zato sto je Mikel odsustovao, vec zato sto je citav tim bio nalozen da sve tekme do kraja pobjedi. Vidjelo se protiv jakih timova koliko je Mikel falio, i to je jedino sto mi je vazno. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127244 Nemora znaciti da ce nas gaziti, ovo je mlada ekipa i iz dana u dan se poboljsavaju pojedinci. Mou kad nalozi igrace mogu praviti dar-mar protiv city-a. Ni dortmund nije briljirao odmah al nakon koje sezone dar-mar. :D Ja najvise vjerujem da ce Mou napraviti igracinu od Oscara. Jer je veca radilica od edena i mate, a kod njega su uvijek igraci morali biti radilice. Dobit ce tu svoju sirinu ja mislim, vidjet cemo :). Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127245 eto ,sad zvaniÄno pored obožavaoca toresa i luiza imamo i obožavaoca mikela a Å¡to se mene tiÄe,luiz je mnogo napredovao,pozitivno reagovao na kritke i poboljsao svoju igru za toresa nemam reÄi a mikel ako se ne uozbilji može slobodno da ode negde drugde da ladi jaja Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127286 Kakve su boni ovo rasprave na temi o Matiću - Mikel, Luiz ovo ono. Nigdje veze s vezom. Ne spamajte bezveze, imate temu i za Mikela i za Luiza. Prijavi
5. juli 2013.13 god. Autor comment_132876 Definitivno ce promeniti sredinu ovog leta... http://www1.skysports.com/football/news/11668/8809004/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132880 ako ako ,Å¡amar Mihajloviću a i ÄŒelziju,svaka Äast bravo Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132936 Uz trenutni broj veznih igraÄa u klubu, on nam treba sad baÅ¡ kao Å¡aka u oko... =; Naigrao bi se u prvom timu isto kao i Marko Marin. Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132942 Uz trenutni broj veznih igraÄa u klubu, on nam treba sad baÅ¡ kao Å¡aka u oko... =; Naigrao bi se u prvom timu isto kao i Marko Marin. Ne bih rekao ako bi Mikel napustio Chelsea trebao bi nam hitno DMF. Matic je jedan od one starije tipe DMF-a jak dobar u odbrani i sa strasnim sutem... Prijavi
5. juli 2013.13 god. Autor comment_132958 Uz trenutni broj veznih igraÄa u klubu, on nam treba sad baÅ¡ kao Å¡aka u oko... =; Naigrao bi se u prvom timu isto kao i Marko Marin. Uz trenutni broj veznih igraca u klubu, on ne bi ni bio dovodjen ;) Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_132991 otpisan u ÄŒelziju i reprezentaciji a proglaÅ¡en za najboljeg igraÄa lige i to u konkurenciji onih napunpanih zvezda iz porta da se vratimo malo u proÅ¡lost i naÅ¡ Luiz je bio najbolji igraÄ portugalske lige Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.