Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Atkinson je bio sudac u utakmici lige prvaka nakon toga je kroz 2 dana sudio nama, on nije kaznjen cim ce suditi naredne sedmice utakmice premier lige.

Kako ću ga psovati ako prospemo bodove protiv WH i Sotona 

Ako toliko zavisimo od jednog igraca i treba da prospemo bodove. 

HAHAHAHAHA majku im sprcim.Pa ovo kad bi se desilo,ja da sam na Abramovicevom mjestu tacno bih dao Murinju svu dozvolu za buducu diskriminaciju FA,i to javno bez imalo oklijevanja i suzdrzavanja a svu novcanu kaznu bih licno snosio.

Nisu ni svjesni kakvu velicinu imaju u Murinju i kakvu sve popularnost,intrige i zanimljivosti nosi on sa sobom.Svu mogucu komunikaciju sa novinarima,medijima,pressicama ...sve treba odjebati pa ce vidjeti koliko je velik Murinjo,koliko je njegova svaka rijec velika i mudra.Ne radja se ovakav trener svaki dan,samo sto tog oni nisu jos svjesni.Pa bili bi itekako da se ucini sve ovo.Puuu mater vam jebem

Eh sad mene zanima, ako neko zna sa sigurnoscu da kaze. Kakve sve kazne se mogu dobiti ako bi radili ovo sto Hamco kaze. Da li se moze klub kazniti sa oduzimanjem bodova, ili nekom takvom kaznom?
Koliko znam Mou moze biti kaznjen sa par utakmica da ne vodi klub, ali da li se moze desiti oduzimanje bodova, ako uopste dodje do ovoga sto Hamco govori?

Sto se tice ovog nesuspendovanja Barnes-a samo cu reci SRAMOTA!!!!!!

Eh sad mene zanima, ako neko zna sa sigurnoscu da kaze. Kakve sve kazne se mogu dobiti ako bi radili ovo sto Hamco kaze. Da li se moze klub kazniti sa oduzimanjem bodova, ili nekom takvom kaznom?
Koliko znam Mou moze biti kaznjen sa par utakmica da ne vodi klub, ali da li se moze desiti oduzimanje bodova, ako uopste dodje do ovoga sto Hamco govori?

Sto se tice ovog nesuspendovanja Barnes-a samo cu reci SRAMOTA!!!!!!

Mourinho jeste neko ko rijetko ostaje dužan na izjave protivnika ili postupke FA-a, ali nije naivan sekunde, on neće uraditi ništa što će ići na štetu Chelseaja i što će nas staviti u lošiju poziciju u borbi za titulu, a ako osvojimo titulu vidjećete prave Special One izjave. On vidi da kod saveza nismo baš omiljeni, ali isto tako zna gdje je njegova granica..

Smanjena kazna na 2 tekme.

malo da nam zamazu oci, previse je i ovo.

The Chelsea Football Club Board is extremely disappointed and frustrated that the FA Regulatory Commission has today decided not to reduce Nemanja Matic’s suspension to the maximum extent permitted under FA rules.

Chelsea FC challenged the standard three-match suspension which automatically followed the red card issued to Matic by referee Martin Atkinson during Saturday’s Premier League match against Burnley.

There has been universal condemnation of the reckless challenge made by Ashley Barnes on Matic and it is the club’s view that he has been unjustly punished with a two-match ban for his reaction to a career-threatening tackle.

It is Chelsea’s opinion that referees and the football authorities must do more to protect players at all levels of the game from dangerous challenges. This decision also clearly demonstrates a need for consistency and fairness in the disciplinary process.

The club awaits The FA’s written reasons, prior to commenting further.

Dobro je sto su mu skinuli bar jednu utakmicu.

Pa sta sad ispade da nam cine uslugu, pa bolje da su mu ostavili 3 tekme neigranja ili da su je povecali da nam otvoreno u lice kazu da nas mrze mater im jebem.

Jedna manje ili vise nam nista ne znaci, jos kad pogledas da ona dva smrada (sudija i onaj nzm kako mu ime) nisu dobili nikakvu kaznu a znamo svi da su oni glavni krivci epiloga koji se desijo, jebali su nas u zdrav mozak 70 min. dok nam nije puko film.

Da su ponistili suspenziju to bi bilo pravedno sve osim toga je mazanje ociju, to znaju i ljudi iz kluba.

Skontali da su u krivu i vide da su i mediji i stariji igraci za Matica pa su malo popustili.

Ja uopšte nisam ni zadovoljan ni oduševljen odlukom da se kazna sa 3 utakmice smanji na 2 utakmice..

Ovo smanjenje kazne bi ja prihvatio kao dobru odluku jedino da je i Barnes kažnjen, ali pošto je Barnes oslobođen onda je i suspenzija Matića trebala biti ukinuta u potpunosti i to bi bila realna odluka.

Ovako, ispada kao da oni nam čine uslugu, što je smješno.

Naravno, bolje je da smo bez Matića dvije utakmice nego tri, ali isto tako daleko da možemo biti zadovoljni odlukom, da su bar smanjili kaznu na jednu utakmicu..

Pa sta sad ispade da nam cine uslugu, pa bolje da su mu ostavili 3 tekme neigranja ili da su je povecali da nam otvoreno u lice kazu da nas mrze mater im jebem.

Jedna manje ili vise nam nista ne znaci, jos kad pogledas da ona dva smrada (sudija i onaj nzm kako mu ime) nisu dobili nikakvu kaznu a znamo svi da su oni glavni krivci epiloga koji se desijo, jebali su nas u zdrav mozak 70 min. dok nam nije puko film.

Da su ponistili suspenziju to bi bilo pravedno sve osim toga je mazanje ociju, to znaju i ljudi iz kluba.

Bolje je 2 utakmice suspenzije nego 3 to svi znamo, borba za titulu ce biti do samog kraja i svaki igrac je vazan za tim.

2 je bolje nego 3, to je ocigledno. nema potrebe napisati to 100 puta.

FA je smesan.

Na osnovu cega su smanjili sa 3 na 2 tekme? Kao prvo, sudija je video start (lagao je Murinja) i procenio je da nije opasan (sudija je uvek u pravu, idemo logikom FA). Start nije opasan (mozda ga nije ni bilo, sudijska procena), tako kaze gospodin Atkinson.

Onda na osnovu prirode starta procenjuju da su 3 utakmice previse. Kog starta? Onog sto je procenjen kao bezopasan?

I sto je najbolje Barnes se izvlaci bez posledica. :D

Bolje je 2 utakmice suspenzije nego 3 to svi znamo, borba za titulu ce biti do samog kraja i svaki igrac je vazan za tim.

Ako tako gledamo onda da, ali ako pogledas siru sliku videces da je bilo kakva suspenzija od 3 ili 2 ili1 meca greska, velika greska. Glavni krivci su izbegli kaznu, a zrtva krvnickog starta i loseg sudjenja je dobila jebene 2 utakmice suzpenzije.

Ova odluka je kontradiktorna i ako ostane na ovome onda stvarno treba razmisliti za sta su placeni ti kreteni sto sede u FA.

Ma ovo je sve Tole namestio, nema drugog objasnjenja...

Ova odluka je kontradiktorna i ako ostane na ovome onda stvarno treba razmisliti za sta su placeni ti kreteni sto sede u FA.

Pa zna se, da bi prvenstvo bilo neizvesno. Ne pada novac s neba, moraju da održavaju reputaciju lige.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.