21. februar 2015.11 god. comment_204403 Nemanja Matić je izgubio nerve posle zaista brutalnog starta, ali Žoze Murinjo kaže da to nije odlučivalo o rezultatu."Četiri su druga detalja odlučila, minuti 30. 33. 43. i 69. Neću da pričam, ako budem rekao šta mislim kazniće me. Vi ste momci pošteni i objektivni, pa napišite sami", rekao je Portugalac.Matić neće igrati u finalu Liga kupa protiv Totenhema."Ovo je strašno, isključen je zbog razbojnika koji je mogao da mu polomi nogu", napisao je čuveni navijač Arsenala, uvek glasni TV selebriti, Pirs Morgan."Matića su isključili zbog guranja i to čoveka koji je mogao da ga ubije na terenu", glasio je komentar jednog navijača."Matić je zaključeno isključen, kaznite ga jedan meč, ali Barns treba da dobije pet kazne", smatra Geri Nejlor.Većina polazi od toga da Nemanja retko gubi kontrolu, da je veoma fer igrač."Ako je tako reagovao, imao je razlog, start je bio užasan", veruje engleska javnost."Miror" piše da je neverovatno da sudija nije video kakav je bio start i da je Barns ostao na terenu. Martin Atkinson se zaista obrukao, ne jer je isključio Matića, već jer je fudbaler Barnlija posle svega ostao na terenu.Koliko bi mogao da dobije Matić?Ovakav crveni je nesportsko ponašanje, odnosno tako se tretira, čeka ga verovatno tri meča pauze. Cudno da su na nasoj strani, prosto neverovatno. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204406 Lako je sad sjediiti i pisat nije trebo nako reagovat trebo ga je prvo šakom spucat i onda ga gurnut onako i onda ga izgaziti po faci Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204407 Meni je krivo sto ga nece biti u finalu kupa, a to je vec naredna nasa utakmica, nema sanse da mu smanje kaznu dobice vjerovatno tri utakmice kazne. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204409 Neprimjerena reakcija, u to nema sumnje. Makar da mu je na sred terena ženu silovao on ne smije onako reagovati. Vjerujem da bi sve bilo drugačije da nije bilo onakve reakcije tj. da bi na kraju ipak ovaj igrač Burnleya bio kažnjen. Ovako je svu pažnju s njega usmjerio na sebe i zasluženo popio crveni karton. Naravno, morao je i onaj pakaš dobiti, ali navikli smo da nas sudije jebu. Ovako, valja preživjet naredne dvije utakmice s Ramiresom. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204410 Ovako, valja preživjet naredne dvije utakmice s Ramiresom. Mislis tri, cisto sumnjam da ce nas FA pomilovati. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204411 čuj da mu je ženu silovo ne smije..pa šta ćeš ti dozvolit da neko gazi po tebi i ćutati ko pička UDRI GA MAMU MU JEBEM al ne daj na sebe Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204412 Mislis tri, cisto sumnjam da ce nas FA pomilovati. Mikel se oporavlja za 2 sedmice, onda će on uletit umjesto Ramiresa :D čuj da mu je ženu silovo ne smije..pa šta ćeš ti dozvolit da neko gazi po tebi i ćutati ko pička UDRI GA MAMU MU JEBEM al ne daj na sebe Pa to je deviza ovih brđanskih klubova sa Balkana i njihovih navijača tipa Partizana, Sarajeva, Želje, Hajduka i sl. Premier liga je civilizovana liga u kojoj se neka pravila moraju poštovati. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204414 Da, pravilo je da ako ti neko ide da slomi nogu ti budi pička, još mu se izvini što ti nije pukla noga. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204415 Da, pravilo je da ako ti neko ide da slomi nogu ti budi pička, još mu se izvini što ti nije pukla noga. Nije to termin, već utakmica Premier lige. Kad bi svako uzimao pravdu u svoje ruke koji će kurac onda sudija? Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204416 Pa šta ako je PL, ovo se ne dešava svaku utakmicu.. Za ovo se treba najebat majke i ugnječiti mu facu ko grožđe, pa sve i da se nalaziš na krštenju sopstvenog djeteta a kamoli na fudbalskoj utakmici Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204419 Nije to termin, već utakmica Premier lige. Kad bi svako uzimao pravdu u svoje ruke koji će kurac onda sudija? Pa što je onda suđenje na nivou termina? Znači faul i suđenje mogu biti na nivou termina ali zato reakcija mora biti pokazatelj civilizacije, ma zajebi tu priču.. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204420 Premier liga je civilizovana liga u kojoj se neka pravila moraju poštovati. :D :D :D naravno ako Chelsea ne igra. Tada se sve postuje :) Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204421 Slažem se sa Geri Nejlorom Matić je zasluženo isključen ali treba uzeti u obzir i razlog njegove reakcije kada se bude odlučivalo o veličini kazne. Lik mu je mogao završiti karijeru a da ne bude kažnjen ni žutim karton. To treba uzeti u obzir. Dobro je noga ostala čitava. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204422 Mikel se oporavlja za 2 sedmice, onda će on uletit umjesto Ramiresa :D Pa to je deviza ovih brđanskih klubova sa Balkana i njihovih navijača tipa Partizana, Sarajeva, Želje, Hajduka i sl. Premier liga je civilizovana liga u kojoj se neka pravila moraju poštovati. Nije to termin, već utakmica Premier lige. Kad bi svako uzimao pravdu u svoje ruke koji će kurac onda sudija? Pa koji kurac je danas sudija radio majku mu protestansku jebem, da je bilo ikakve pravde do ovoga ne bi ni doslo, 2 penala nisu nam sudjena, pa jebu nas u zdrav mozak i vi to opravdavate, pa kad ste picke u dusi. cuj onoga cist start, :)) :(( ~X( ~X( , pa mrs u ***********,mogo mu je polomit nogu na dva mesta i zavrsit karijeru, eeeeeejjjjjjjjjjjjj najboljem zadnjem veznom danasnjice neki mesar iz barnlija da sjebe karijeru, hahaha pa koji kurac. MATIC BUDICI KAPITEN!!! Prijavi
21. februar 2015.11 god. Autor comment_204426 Premier liga je civilizovana liga u kojoj se neka pravila moraju poštovati. Sta je ono sudija radio danas L-) Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204432 Nemojte izvrtati moje riječi. Ako igrač udari igrača, ovaj mu nema pravo vratiti... Naravno, ako želi ostati nekažnjen. Pa jebote Hazard je 'udario' sakupljača lopti pa popio 3 tekme kazne. Uleti navijač na teren, založi štocem igrača, prileti mu suigrač i opali navijača, dakle odbrani ga, i sudija mu pokaže crveni. Jednostavno, sport i nasilje ne smiju ići ruku pod ruku, i opravdano se pokazuju crveni kartoni kod i najmanjeg nesportskog ponašanja. A zato postoji i FA koja će naknadno isključiti ovog što mu je imalo nogu slomio. Živi bili pa vidjeli. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204433 Uporedite ovo sa slučajem Eduardo,sličan start,mogao je Matke dobro fasovat ovdje što se tiče karijere,al' eto dobro je proš'o.Razumijem ga što se tiče reakcije,mislim da bi većina nas onako postupila. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204434 Dobro je prosao ovaj, trebao ga je kramponima u glavu da mu otkine glavu manijacku. Prijavi
21. februar 2015.11 god. Autor comment_204436 Nemojte izvrtati moje riječi. Ako igrač udari igrača, ovaj mu nema pravo vratiti... Naravno, ako želi ostati nekažnjen. Pa jebote Hazard je 'udario' sakupljača lopti pa popio 3 tekme kazne. Uleti navijač na teren, založi štocem igrača, prileti mu suigrač i opali navijača, dakle odbrani ga, i sudija mu pokaže crveni. Jednostavno, sport i nasilje ne smiju ići ruku pod ruku, i opravdano se pokazuju crveni kartoni kod i najmanjeg nesportskog ponašanja. A zato postoji i FA koja će naknadno isključiti ovog što mu je imalo nogu slomio. Živi bili pa vidjeli. Zajebes da glumis moralistu, i sve bude ok. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204437 Nemojte izvrtati moje riječi. Ako igrač udari igrača, ovaj mu nema pravo vratiti... Naravno, ako želi ostati nekažnjen. Pa jebote Hazard je 'uradio' sakupljača lopti pa popio 3 tekme kazne. Uleti navijač na teren, založi štocem igrača, prileti mu suigrač i opali navijača, dakle odbrani ga, i sudija mu pokaže crveni. Jednostavno, sport i nasilje ne smiju ići ruku pod ruku, i opravdano se pokazuju crveni kartoni kod i najmanjeg nesportskog ponašanja. A zato postoji i FA koja će naknadno isključiti ovog što mu je imalo nogu slomio. Živi bili pa vidjeli. I šta mi dobijamo ako njega kazne? Još jednom kažem da je sudija postupio ispravno i isključio i Matića i mesara mi bi osvojili 3 boda, a 2 izgubljena boda u borbi za titulu su velika.. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204438 Jebiga nisam vam ja kriv što kod očiju ne vidite da nas je momak ostavio na cjedilu ne samo ovu, nego i naredne 3 tekme. Ako je vama OK što ćemo u finalu kupa igrati u tandemu Ramires-Fabregas, meni boga mi nije. Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204447 Jebiga nisam vam ja kriv što kod očiju ne vidite da nas je momak ostavio na cjedilu ne samo ovu, nego i naredne 3 tekme. Ako je vama OK što ćemo u finalu kupa igrati u tandemu Ramires-Fabregas, meni boga mi nije. Nismo mi tebi krivi što si ti bez karaktera pa bi u ovakvoj situaciji postupio kao robot, a ovom prilikom ću ti citirati jednu jako poučnu devizu "STOKA DRUGI JEZIK OSIM BATINE NE RAZUMIJE" Prijavi
21. februar 2015.11 god. comment_204451 Problema ne bi bilo da je sudija odradio svoj deo posla, pa cak ni faul za onaj start. Matica ne krivim iako nas jeste ostavio na cedilu za sledece tri veoma teske utakmice. Jednostavno tesko je ostati hladne glave kada ti sudija radi ono sto je etkinson danas radio nama. Neverovatno sta nam radi FA i ne vidim da ce se ista promeniti dokle god smo prvi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.