24. februar 2015.11 god. comment_204931 pa nije kontradiktorna,jasna su pravila,ako je sudija video incident njegova je odluka i on se pita,FA reaguje samo ako se sudija izjasni da nije video incident tako je i Sterling izbego kažnjavanje,kako to engezi zovu "da bi se izbeglo sudjenje sudjenja" malo zvuči smešno al znate na šta mislim a i mi smo uložili žalbu : "Chelsea have launched an appeal on the grounds of excessive sentence rather than going for wrongful dismissal " "An excessive sentence appeal could get Matic’s prospective three-game ban reduced but is unlikely to overturn it altogether" da se išlo na ovu drugu opciju možda smo mogli da skinemo kaznu skroz ili još više da najebemo,ovako su bar smanjili kaznu za jednu utakmicu Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204962 pa nije kontradiktorna,jasna su pravila,ako je sudija video incident njegova je odluka i on se pita,FA reaguje samo ako se sudija izjasni da nije video incident tako je i Sterling izbego kažnjavanje,kako to engezi zovu "da bi se izbeglo sudjenje sudjenja" malo zvuči smešno al znate na šta mislim Sudija kaze da je video situaciju. Imas tu izjavu negde. I kaze da nema agresivnog faula, tj po njegovom misljenju je sve u redu. Onda po toj logici Matic iznenada nasrce kao bik na Barnesa, bez razloga. FA sudi na osnovu agresivnog starta Barnesa (za koji sudija u isto vreme kaze da ga nije bilo, nema ga). E to je kontradiktorno. Nidje veze sto bi se reklo na srpskom, istocno-hercegovacki dijalekt. Zamazivanje ociju. Znaci prvo su izbrisali nesto, pa su onda na osnovu tog izbrisanog podatka doneli novi. Nelogicno potpuno, ali moze im se. Nelogicno je i da se u Srbiji seljaci prosipaju mleko jer nema potraznje a kompanije uvoze mleko iz pizde materine. Ali ko te pita. Imas clanak o svemu na weaintgotnohistory. Chelsea najebe u ovakvim situacijama, to je sigurno, kao sto i vidimo. Prijavi
25. februar 2015.11 god. Autor comment_204972 Ako Pogba bude zainteresovan da predje kod nas,ne bih se bunio da prodamo Matica I dovedemo francuza.Mladji je,kompletniji igrac. Zasto bi rasturali najjaci tandem veznih igraca decenije ? Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205011 Ja pokušavam da shvatim, ali ne ide mi nikako. Nemanja Matić = DEFANZIVNI VEZNI Cesc Fabregas = CENTRALNI VEZNI Tako je u formaciji 4-2-3-1 gdje su ova dva igrača plave boje. Znači ne možeš mjenjati destruktivca kao što je Matić za Pogbu koji je CENTRALNI VEZNI. Kad bi se Pogba doveo bilo bi lijepo uvezati ga s Matićem, a Fabregasa gurnuti na OFENZIVNOG VEZNOG. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205014 Fabregas je bio nekoliko puta ove sezone na ofanzivnom veznom, i bio je prosto karina. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205021 Fabregas je bio nekoliko puta ove sezone na ofanzivnom veznom, i bio je prosto karina. Kad si na toj poziciji trebaš imati i dobru poleđinu. Uz Pogbu i Matića on bi to imao. Pa čovjek je igrao u napadu Španjolske. Ne može nikako biti loš na poziciji AMF-a. Samo da se malo uigra. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205027 Kad si na toj poziciji trebaš imati i dobru poleđinu. Uz Pogbu i Matića on bi to imao. Pa čovjek je igrao u napadu Španjolske. Ne može nikako biti loš na poziciji AMF-a. Samo da se malo uigra. Igrao je "lažnu 9-ku" što u prevodu znači nije igrao ništa.. Neka njega u tandemu sa Matićem... Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205030 Ja pokušavam da shvatim, ali ne ide mi nikako. Nemanja Matić = DEFANZIVNI VEZNI Cesc Fabregas = CENTRALNI VEZNI Tako je u formaciji 4-2-3-1 gdje su ova dva igrača plave boje. Znači ne možeš mjenjati destruktivca kao što je Matić za Pogbu koji je CENTRALNI VEZNI. Kad bi se Pogba doveo bilo bi lijepo uvezati ga s Matićem, a Fabregasa gurnuti na OFENZIVNOG VEZNOG. To sam i ja govorio davno, ali eto Fabregas me razocara svaki put igrom na ofanzivnom veznom... Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205031 Fabregasa ne treba gurati na 10-ku, ne snalazi se on na toj poziciji. On voli iz dubine dirigovati igrom, nije on ta klasa recimo jednog Silve na malom prostoru. Ali recimo u formaciji 4-3-3 o kojoj trubim već neko vrijeme, mislim da bi to moglo puno bolje izgledati. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205032 Pogba i Matic ne igraju ni slicno, jedina slicnost su fizicke predispozicije jer su obijica jako visoki, sve ostalo je drugacije. Matic cisti destruktivac, Pogba cisti veznjak i mnogo ofanzivniji. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205034 Dovođenje Pogbe za ogromnu lovu koju Juventus traži bi imalo smisla samo ako bi prešli na formaciju 4-3-3, sve dok igramo 4-2-3-1 veliko je pitanje zašto bi nam Pogba uopšte služio, jer da bi Pogbu "ugurali" u taj sistem morali bi žrtvovat igrača kao što je Fabregas koji bi morao napustiti "omiljenu" poziciju i poziciju iz koje najviše imamo koristi od njega.. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205037 Kada bi mogao birati u kojoj Matić utakmici može igrati od ove dvije što će propustiti, ja bi izabrao West Ham.. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205040 Cemu panika, Ramiz je fit Ja mislim da je sredina terena sa tandemom Ramires-Fabregas osuđena na propast, nema tu klasičnog zadnjeg veznog koji će to učvrstit, čak bi bio zadovoljan da je bar Mikel spreman, on nije koristan u napadu ali bar zna odraditi zadatke u defanzivi, dok Ramires nije više onaj igrač od prije par sezona.. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205046 In Ramiz we trust :P sta drugo nego se nadat da ce odigrat zadovoljavajuce. Znao je da bljesne... Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205109 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=idEj-lE37fY Nemanja Matić je toliko zaludeo sve u Čelsiju, da će uskoro biti prikazan specijal o njegovom povratku u klub. Emisija će se emitovati na „Chelsea TV“, a najavljena je i na Youtube kanalu Čelsija. „Stend ap" komičar, Omid Đalili ispričao je anegdotu vezanu za srpskog fudbalera. „Pre četiri godine, bio sam u društvu Mihaela Balaka, Nemanje Matića, Baneta Ivanovića, i Nikolasa Anelke. Balak mi je rekao da će Matić jednoga dana biti kao on. Niko od njih nije pričao engleski, pa me je Balak zgrabio i rekao ’Molim te, ne ostavljaj me samog sa njima’. Imao je puno komplimenata na račun Matića i predvideo je da će biti veliki fudbaler.“ Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205111 Prejaka ova pjesmica 'Maaatić, in the middle of the pitch' :D Al me nervira ovaj lik ChelseaTV, pogotovo ovaj lik što se trese i ima tikove kad intervjuiše igrače.. Zar ne mogu neke normalne zaposliti u pm Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205116 ma ajd,pre ćeš otkriti da li postoje vanzemaljci nego strim za Chelsea tv,emisije jedva kopam po netu a to što izbace traje po 45 sekundi evo sad izbacili na youtubu celu emisiju sa Azarom i Azpijem,ovi "naši" je odma banovali usta im se osušila kapitalistička ajd razumem da traže da platiš kako bi dobio pristip nekim stvarima ali ne kontam zašto ne izbacuju bar stari materijal nego i to moras da tražiš na drugu stranu Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205799 Srpski reprezentativac trenutno ima platu od 70 hiljada funti nedeljno, ali kako prenosi Goal.com/rs to bi uskoro moglo da se promeni. Naime klub je spreman da mu ponudi novi ugovor, po kome bi za sezonu zarađivao 1,5 miliona funti više nego do sada, uz platu od 100 000 funti nedeljno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.