23. august 2015.11 god. comment_230432 Ne seri Spaha. Penal nije trebo ni svirati... Treba priznati nije partija na njegovom nivou,ali nije imao grešaka nekih, jeste kod gola sjebo ali uostalom štoper nije njegova pozicija tako da ispade kriv al nmvz Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230437 Penal je bio, pogledao sam usporenu snimku, kontakta je bilo, igrac odlicno pao i svi znamo da Clatenburg lahko svira penale. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230439 ma ja prvi put mu je, pa nmvz, progledaćemu se kroz prste Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230442 Lik je pored Hazarda naš najbolji igrač, nemaš ti šta njemu progledavati kroz prste Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230443 Forma kao i kod Fabregasa, nisu tu ni sjene igrača iz prošle sezone, ali pozitivno je to što mislim da nema šanse da igrači takvog kvaliteta igraju u kontinuitetu loše. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230452 Forma kao i kod Fabregasa, nisu tu ni sjene igrača iz prošle sezone, ali pozitivno je to što mislim da nema šanse da igrači takvog kvaliteta igraju u kontinuitetu loše.Ne možeš porediti njih dvojicu, nisu ni blizu, vi se ko za kurac uhvatili ovoga penala, jeste bio je penal, zasluzen, uspavan početak tekme je imao Nemanja i to je to u nastavku sve bolji i boljiPrvi gol delimicno kriv, za drugi je krivDelimično kriv, jer mu je lopta kroz noge prošla, bravo Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230461 Ne možeš porediti njih dvojicu, nisu ni blizu, vi se ko za kurac uhvatili ovoga penala, jeste bio je penal, zasluzen, uspavan početak tekme je imao Nemanja i to je to u nastavku sve bolji i bolji Delimično kriv, jer mu je lopta kroz noge prošla, bravo Nije zato, nego jer nije cuvao Morissona. Kako Morrison tamo sam moze da bude? Njegov igrac Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230478 Ne možeš porediti njih dvojicu, nisu ni blizu, vi se ko za kurac uhvatili ovoga penala, jeste bio je penal, zasluzen, uspavan početak tekme je imao Nemanja i to je to u nastavku sve bolji i bolji Hajd mi samo reci gdje sam ja spomenuo penal i nastavljamo dalje? Fabregasa i Matića mogu porediti po formi, kao što mogu po formi porediti i Courtoisa sa recimo Pedrom. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230485 Hajd mi samo reci gdje sam ja spomenuo penal i nastavljamo dalje? Fabregasa i Matića mogu porediti po formi, kao što mogu po formi porediti i Courtoisa sa recimo Pedrom.ne mozes Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230604 Nije los danas bio.Nije ni odlican,ali solidna partija. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230654 Bleda partija za njegove standarde. Treba da casti Kurtonju sto ga je izvukao iz govana onom odbranom penala :D Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230659 Ne moze, mora covjek trcati i za sebe i za Fabregasa. A kako odbrana igra i za neke od njih.Mislim da bi Maticu odgovarala formacija 4-3-3 gdje bi on kao zadnji igrac sredine i prvi ispred odbrane bio pravi onaj cistac svega sto prodje iza prednjih 5 igraca. On ima atletske sposobnosti, a i dovoljno inteligencije da to moze kvalitetno odigrati.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230663 Hazard Kosta Pedro Sesk Pogba Matic --------------------------- Za Matica idealno, sto Vajz kaze, nema covek snage da trci i za Fabregasa i jos neke mrcine u timu, pa bas sam danas pogled drzao na Fab u 3/4 navrata kad je bio bez lopte, pa kornjaca je brza. Necu ni da pomisljam kako ce Fab izgledati u Aprilu. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230677 Ne znam cemu par nepotrebnih prekrsaja i penal, vjerovatno jos nervoza je kod Nemanje zbog loseg starta u sezoni nadam se da ce bolje krenuti u sljedecu tekmu trebamo ga sigurnijeg i cvrsceg. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231741 I njega uhvatila kurcobolja.Prosle sezone uz Edena pa mozda i nas najvazniji igrac.Ocajno igra ove sezone ali ocajno. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231747 Zato sto mora trcati za trojicu. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231762 Zato sto mora trcati za trojicu. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Sto posto. Mozda i cetvrtog hladno dodat... Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231853 Zato sto mora trcati za trojicu. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Ima istine, on sa Fabregasom ne može nigdje, onaj dok se pokrene Matić ne zna na koju stranu, mada se vidi i kod njega pad forme kao i kod ostatka tima Glavni krivac za prvi gol, prema naprijed je ocajan. Jesi ti vidio danas onaj slalom u stilu Hazarda protiv Arsenala Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231856 Jesi ti vidio danas onaj slalom u stilu Hazarda protiv Arsenala Jesam kad je loptu dodao golmanu. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231859 Jesam kad je loptu dodao golmanu. Da je Oštraković bio na golu ono bi završilo u mreži :D Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231862 Da je Oštraković bio na golu ono bi završilo u mreži :D Ne bi zavrsilo u golu da nije bilo nikako golmana. Jedva dosla do gola. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231864 Ne bi zavrsilo u golu da nije bilo nikako golmana. Jedva dosla do gola. Dakle sumnjaš u Oštrakovića moj Zemo :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.