Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne seri Spaha.

Penal nije trebo ni svirati...

Treba priznati nije partija na njegovom nivou,ali nije imao grešaka nekih, jeste kod gola sjebo ali uostalom štoper nije njegova pozicija tako da ispade kriv al nmvz

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Penal je bio, pogledao sam usporenu snimku, kontakta je bilo, igrac odlicno pao i svi znamo da Clatenburg lahko svira penale.

Forma kao i kod Fabregasa, nisu tu ni sjene igrača iz prošle sezone, ali pozitivno je to što mislim da nema šanse da igrači takvog kvaliteta igraju u kontinuitetu loše.

Ne možeš porediti njih dvojicu, nisu ni blizu, vi se ko za kurac uhvatili ovoga penala, jeste bio je penal, zasluzen, uspavan početak tekme je imao Nemanja i to je to u nastavku sve bolji i bolji

Prvi gol delimicno kriv, za drugi je kriv

Delimično kriv, jer mu je lopta kroz noge prošla, bravo

Ne možeš porediti njih dvojicu, nisu ni blizu, vi se ko za kurac uhvatili ovoga penala, jeste bio je penal, zasluzen, uspavan početak tekme je imao Nemanja i to je to u nastavku sve bolji i bolji
Delimično kriv, jer mu je lopta kroz noge prošla, bravo

Nije zato, nego jer nije cuvao Morissona. Kako Morrison tamo sam moze da bude? Njegov igrac

Hajd mi samo reci gdje sam ja spomenuo penal i nastavljamo dalje?

Fabregasa i Matića mogu porediti po formi, kao što mogu po formi porediti i Courtoisa sa recimo Pedrom.

Ne moze, mora covjek trcati i za sebe i za Fabregasa. A kako odbrana igra i za neke od njih.

Mislim da bi Maticu odgovarala formacija 4-3-3 gdje bi on kao zadnji igrac sredine i prvi ispred odbrane bio pravi onaj cistac svega sto prodje iza prednjih 5 igraca. On ima atletske sposobnosti, a i dovoljno inteligencije da to moze kvalitetno odigrati.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Hazard Kosta Pedro

Sesk       Pogba

Matic

---------------------------

Za Matica idealno, sto Vajz kaze, nema covek snage da trci i za Fabregasa i jos neke mrcine u timu, pa bas sam danas pogled drzao na Fab u 3/4 navrata kad je bio bez lopte, pa kornjaca je brza. Necu ni da pomisljam kako ce Fab izgledati u Aprilu.

Ne znam cemu par nepotrebnih prekrsaja i penal, vjerovatno jos nervoza je kod Nemanje zbog loseg starta u sezoni nadam se da ce bolje krenuti u sljedecu tekmu trebamo ga sigurnijeg i cvrsceg. 

I njega uhvatila kurcobolja.Prosle sezone uz Edena pa mozda i nas najvazniji igrac.Ocajno igra ove sezone ali ocajno.

Zato sto mora trcati za trojicu.

Sto posto. Mozda i cetvrtog hladno dodat...

Zato sto mora trcati za trojicu.

Ima istine, on sa Fabregasom ne može nigdje, onaj dok se pokrene Matić ne zna na koju stranu, mada se vidi i kod njega pad forme kao i kod ostatka tima

Glavni krivac za prvi gol, prema naprijed je ocajan.

Jesi ti vidio danas onaj slalom u stilu Hazarda protiv Arsenala

Da je Oštraković bio na golu ono bi završilo u mreži :D

Ne bi zavrsilo u golu da nije bilo nikako golmana. Jedva dosla do gola.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.