22. februar 2015.11 god. comment_204665 kako šta,protiv Evertona jel bilo nužno da Bane davi onog lika??? Davi????????????????? Je l' te Relo naterao da dižeš aktivnost postovima pošto je Cae provaljen? :D Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204666 kako šta,protiv Evertona jel bilo nužno da Bane davi onog lika??? Da upravu si taj potez Baneta je povod da mi imamo konstantno loše suđenje, pa zapitaš li se možda jel nužno da Hazard dobija batine svaku utakmicu a da niko ne bude kažnjen ni žutim kartonom, ova priča nije počela od Evertona već traje bar dva mjeseca, ljudi nas iz sedmice u sedmicu kradu, i što je najgore svaki potez naših igrača koji je i 1% van kontrole se korisiti kako bi "oprao" greške sudija iz prošlih utakmica, znači ovo se više ne može shvatiti kao slučajnost. Da je recimo Costa onako startovao na nekog kao što je to uradio Barnes pa ljudi bi ga objesili na stub srama a savez bi se momentalno oglasio da pokreće postupak protiv njega. Kada pogledaš kako se samo lako dosuđuju penali na nekim utakmicama pa dođe mi da plačem, dok nam ne daju penale koji su čisti ko suza.. Mislim priča o tome da mi njima sami dajemo povod je ne smješna nego glupa. Niko ne kaže da je Matić neopravdano isključen, ali šta je sa Barnesom, znači njega se može opravdati rečenicom "sudija nije vidio", shvatam da sudija ne vidi jednu situaciju ali kada dođe do toga da sudija ne vidi 4 očigledne i krucijalne situacije onda sam sebi postaviš pitanje "pa jbt, da li on uopšte ima namjeru da nešto vidi?" Nismo zaslužili ovakav odnos prema nama.. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204678 Onakvo odgurivanje rukama je direktan crveni karton. To je bez presedana, pravedna odluka sudije. To što sudija priori nije vidio start protivničkog igrača je njegova greška iako nije bio daleko od mjesta događaja. Matic je pravedno isključen ali biće nepravedno ako ga kazne sa 3 utakmice jer po mom mišljenju treba uzeti u obzir start protivnika (dzonom) koji je mogao završiti Nemanjinu ovu a i sljedeću sezonu. Mourinho je upravu što diže halabuku na sudije. Trebaju malo zaštititi naše igrače. Ovo je EPL i razumijem da se igra grublje nego u drugim ligama ali kako sudija da ne vidi grub start koji može završiti nečiju karijeru ikoji ako se ne varam, nije bio daleko. Žalba se mora uložiti jer Matic ne zaslužuje 3 utakmice kazne. Ako bude pravde dobit će jednu jer FA nekako mora kazniti Matica. Neprimjerno je reagovao ali Bože moj, ja ga ne osuđujem. On je u tom trenutku dobro shvatio kakve su posljedice mogle biti. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204681 "MRS ATKINSON DIDNT SEE ANYTHING" /Jose Mourinho Nemoguce da je rekao Mrs :D Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204683 http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/02/outrage-over-matic-red-card.htmlSve je rečeno. Prevedite. Nemojte dopustiti reLi da se ovo ne objavi jer je kontra njegovih izjava. :D :D Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204706 Evo šta bivši sudija Mark Halsey misli.. http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2015/02/23/9191792/mark-halsey-mourinho-was-right-about-matic-but-dont-expect-a-ban- Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204713 “Jose Mourinho has gone a bit over the top a bit about Ashley Barnes,†he told the Alan Brazil Sports Breakfast show. “I have a little bit of sympathy with Ashley Barnes. “It wasn’t even a tackle. He was going to pass the ball to the full back. He’s followed through and caught him. “It looked worse than it actually was. I don’t think you should be attacking players [like that]. Referees are not against Chelsea, they make mistakes. Jose’s gone a bit over the top.†Read more at http://talksport.com/football/exclusive-referees-are-not-against-chelsea-they-just-make-mistakes-150223137296#MyAtUlLwv4QzLfgQ.99 Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204716 Da, zato je i naslonio težinu tijela na svoju desnu nogu a samim tim na Matićevu. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204732 Navodno bi žalba na kaznu od 3 utakmice suspenzije mogla nagnati FA da ga kazne i drastičnije, sa 4-5 utakmica. Ništa me ne bi čudilo. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204738 HAHAHAHAHA majku im sprcim.Pa ovo kad bi se desilo,ja da sam na Abramovicevom mjestu tacno bih dao Murinju svu dozvolu za buducu diskriminaciju FA,i to javno bez imalo oklijevanja i suzdrzavanja a svu novcanu kaznu bih licno snosio. Nisu ni svjesni kakvu velicinu imaju u Murinju i kakvu sve popularnost,intrige i zanimljivosti nosi on sa sobom.Svu mogucu komunikaciju sa novinarima,medijima,pressicama ...sve treba odjebati pa ce vidjeti koliko je velik Murinjo,koliko je njegova svaka rijec velika i mudra.Ne radja se ovakav trener svaki dan,samo sto tog oni nisu jos svjesni.Pa bili bi itekako da se ucini sve ovo.Puuu mater vam jebem Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204740 Barnes je mogao dobiti izliv krvi u mali mozak od onog divljackog nasrtaja. http://www.bbc.com/sport/0/football/31590728 Pravda zadovoljena. Matic seljacina najgrdja. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204748 Naravno, udri po nama kao i uvek. Neka, bice trofeji sladji. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204755 Nepošteno. Al i nama je progledano kroz prste kad je Bane davio onog, jer je sudija vidio incident. Ovdje očigledno nije smatrao da se radi o grubom prekršaju. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204758 HAHAHAHAH na kraju krajeva Barnes prođe kao da ništa nije uradio, pa jbt da li je moguće @-) Neka kazne Matića sa 10 utakmica i da završimo sa ovim.. Nepošteno. Al i nama je progledano kroz prste kad je Bane davio onog, jer je sudija vidio incident. Ovdje očigledno nije smatrao da se radi o grubom prekršaju. Pa jel sudija vidio onda kad je Costa nagazio Cana??? Nije vidio, ali je FA pokrenuo postupak, a evo sada sudija nije vidio potez Barnesa i to se uzima kao da ništa nije ni bilo. A kada se uporede potezi Coste i Barnesa, Costa je bubica.. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204759 Sa tim Relo sto je Bane lika sklanjao od grupe i od incidenata, jeste lose za vrat sto ga je uvhatio,ali nije ga davio. Nije nam progledano kroz prste za Costu, tada su nas okacili na stub srama i razvlacili po novinama svaki dan, kao sto Mourinho rece cak vec i na poluvremenu utakmice. Poznati smo po inatu. Nadam se da ce ovo naterati Mourinha da ranije resava utakmice i da se ne kockamo sa 1:0, pogotovo ne protiv putnika u Championship.. Te treba pratiti sa po 5 komada u mrezi da znaju protiv koga igraju i sta im sleduje, a ne da se kurce protiv nas. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204765 HAHAHAHAH na kraju krajeva Barnes prođe kao da ništa nije uradio, pa jbt da li je moguće @-) Neka kazne Matića sa 10 utakmica i da završimo sa ovim.. Pa jel sudija vidio onda kad je Costa nagazio Cana??? Nije vidio, ali je FA pokrenuo postupak, a evo sada sudija nije vidio potez Barnesa i to se uzima kao da ništa nije ni bilo. A kada se uporede potezi Coste i Barnesa, Costa je bubica.. Sudija je vidio ovaj prekršaj Barnesa, ali nije smatrao da je: 1. Namjeran 2. Previše ozbiljan Zato FA ne pokreće disciplinski postupak protiv njega. Jbg. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204792 Evo vidim ovu informaciju da Atkinson neće suditi sljedeće kolo, po meni ova odluka nekako još više komplikuje ovu situaciju.. FA je se oglasio sa objašnjenjem da protiv Barnesa neće biti nikakav postupak, čime su dali do znanja da se slažu sa odlukom Atkinsona da Barnes ne treba da bude kažnjen, Matića nisu oslobodili suspenzije čime su opravdali crveni karton koji je Atkinson pokazao, znači i tu se slažu sa Atkinsonom. Eh sada je meni čudno da oni nakon što su stali u odbranu Atkinsona, sada njega kažnjavaju, mislim nije mi logično, ako ga kažnjavaju onda znači da misle da je donosio pogrešne odluke, dok sa druge strane ne rade ništa da te greške isprave. Znači ako smo došli do zaključka da su oni opravdali ne kažnjavanje Barnesa i isključenje Matića, onda nam samo ostaje da je Atkinson kaženjen zbog penala koje nije dosudio ili zbog propusta kada je Barnes udario Ivanovića, samo ako misle da je sudija pogrešio u situaciji kada je Barnes udario Ivanovića onda bi valjda bilo logično da pokrenu postupak protiv Barnesa za taj incident. Po meni ova suspenzija Atkinsona nema smisla kada pogledamo odluke koje je FA prije objavio.. Možda ja to nisam dobro shvatio, ali prosto mi nisu jasni potezi saveza... Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204793 Ne, nego je atkinson imao previse utakmica u kratkom roku, tako da mora malo odmoriti. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204794 Nije suspendovan, biće četvrti sudija na nekoj utakmici. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204795 Nije suspendovan, biće četvrti sudija na nekoj utakmici. Jaka uloga, kao vodonoša na treninzima Chelseaja. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204797 Nije suspendovan, biće četvrti sudija na nekoj utakmici. Da, ali neće biti glavni sudija, što je jedna vrsta kazne.. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204799 Opet će za to zaraditi više kinti nego Relo od reklama. :D Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204801 Opet će za to zaraditi više kinti nego Relo od reklama. :D Jest to i teško, pa Kale više zaradi za 2 sata nego ja za 7 dana :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.