Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

PS

Izdvojio si vreme da bi doveo sebe u situaciju da mozes da nazoves Murinja licemerom i da dokazes da je Matic kriv sto nije iskulirao?

Bivši igrači naših rivala tvrde da je Matićeva reakcija razumljiva, mediji prenose da Matić nije kriv i da je pogrešan igrač isključen.

A onda se nađe admin ČELSIJEVOG FORUMA koji tvrdi da je Matić kriv i da je onaj start bezazlen.

Bivši igrači naših rivala tvrde da je Matićeva reakcija razumljiva, mediji prenose da Matić nije kriv i da je pogrešan igrač isključen.

A onda se nađe admin ČELSIJEVOG FORUMA koji tvrdi da je Matić kriv i da je onaj start bezazlen.

Nađi mi izjavu da je Matić neopravdano isključen evo ti dukat.

Pa Courtois je sam izjavio da je crveni karton zaslužen, ali da je trebao biti kažnjen i Barnes.

Ja sam uvijek na strani pravde i racionalnosti, a racionalno je da ne kmečimo zbog nečeg što je izazvao naš igrač. Unošenje u facu bi bilo sasvim dovoljno.

Pa Courtois je sam izjavio da je crveni karton zaslužen, ali da je trebao biti kažnjen i Barnes.

Ja sam uvijek na strani pravde i racionalnosti, a racionalno je da ne kmečimo zbog nečeg što je izazvao naš igrač. Unošenje u facu bi bilo sasvim dovoljno.

Pa jest, al pito bi te ja da je sudija odmah uletio sa crvenim onom kretenom, da li bi Matić uopće reagovao?

Jedna stvar vuče drugu.

Izvini Chiba, ali zajebi tu pricu o pravilima igre. 

Igranje u 16 metara rukom koja nije u prirodnom polozaju je penal. 

Guranje igraca rukama u 16 metara je penal. 

Uletanje u igraca u 16 metara dok je u skoku je penal. 

Krvnicki start na igraca je crveni karton bez obzira sta se desilo posle toga. 

O kakvim jasnim pravilima pricas? Koliko su ovo nejasna pravila? 

Pa ne igramo fudbal u parkicu da se gleda ko je jaci taj je u pravu? Valjda postoje jasna pravila koja se postuju u ovom visokom rangu takmicenja? 

LOL ja sam napisao da smo sjebani od strane sudije,kakve to veze sad ima sa reakcijom Matića koja ničim nije opravdana pa ni sramnim sudjenjem koje smo doživeli ,to su dve različite stvari 

Eto ovaj idiot iz Burnleya je išao namjerno da nekom nogu slomi. Daj uozbilji se jebote.

Ajde i ti se malo uozbilji, ne znam sta je s tobom

Isao je da ga povredi, ne znam sta je tu nejasno... Pa vidi se iz aviona, i svaki neutralan covek ce ti reci. Mozda navijaci Burnleya nece reci tako, uz njih Barnes i njegova familija i poneki zaludjeni Liverpulovac koji mrzi Chelsea iz dna duse.

Ne kontam sta zelis da postignes sa tim nizom cudnih komentara.

https://twitter.com/GNev2/status/569403769609445376

Having just seen that angle Matic isn't even a red. Pushes him in chest!

Guranje koje se viđa redovno, samo što je onaj pao kao Nejmar.

Gde mi je dukat? :D

Evo Rob Beasley piše da ćemo se žalit na ovaj crveni.

Pa jel već po pravilma Matić suspendovan na 3 utakmice, ono direktan crveni=3 utakmice suspenzije, ili se čeka neka službena odluka saveza?

LOL ja sam napisao da smo sjebani od strane sudije,kakve to veze sad ima sa reakcijom Matića koja ničim nije opravdana pa ni sramnim sudjenjem koje smo doživeli ,to su dve različite stvari 

Pricao si o pravilima koliko se secam, primenjivanju pravila.. Na Maticu je primenjeno pravilo, kao sto sam i rekao, nad Chelsea nije. Sva mudrost u mojoj recenici. 

Pravda i pravila se ne tumance selektivno, bar koliko sam ja upucen. 

Sto se tice Rela, on mi je najbolji :D jos ce da dokaze da ga je Matic provocirao u tunelu, pa da je ovaj zato ovako startovao na njega   :D :D

Pricao si o pravilima koliko se secam, primenjivanju pravila.. Na Maticu je primenjeno pravilo, kao sto sam i rekao, nad Chelsea nije. Sva mudrost u mojoj recenici. 

Pravda i pravila se ne tumance selektivno, bar koliko sam ja upucen. 

to što se na Matiću primenilo sve po JUS-u je jedno ,ne znam zašto sad mešate sa tim što je inače sudjenje bilo sramno iako je možda mogo da mu da i žuti kako javlja Geri s obzirom na to da je guranje bilo o grudi

da li trebao da svira penal za nas - jeste a što nije jbg,nije video 

da li je trebao da da Matiću crveni - jeste 

samo  izvrćete reči kako vama odgovara i sve to kako bi opravdali Matićevu reakciju,milion puta su davali crveni za ovakve stvari,zadnje što se sećam kad je žiru dobio crveni

http://www.youtube.com/watch?v=7I6N8b2e2wA

jbt sad znači zbog te kampanje protiv Čelzija,treba izaći sledeću utakmicu i prebiti nekog i dati im još povoda da nas još više skenjaju 

jbt sad znači zbog te kampanje protiv Čelzija,treba izaći sledeću utakmicu i prebiti nekog i dati im još povoda da nas još više skenjaju 

A šta smo mi to do sada uradili pa im dali toliko povoda?

to što se na Matiću primenilo sve po JUS-u je jedno ,ne znam zašto sad mešate sa tim što je inače sudjenje bilo sramno iako je možda mogo da mu da i žuti kako javlja Geri s obzirom na to da je guranje bilo o grudi

da li trebao da svira penal za nas - jeste a što nije jbg,nije video 

da li je trebao da da Matiću crveni - jeste 

samo  izvrćete reči kako vama odgovara i sve to kako bi opravdali Matićevu reakciju,milion puta su davali crveni za ovakve stvari,zadnje što se sećam kad je žiru dobio crveni

Ti Chiba izvrces moje reci. Pricao si o sudjenju i stvarima da ovo nije livada da se prebija zbog lose odluke.. ja sam se okrenuo na to da ni ovo nije livada da se grese toliko o nas? Ne vidim ni najmanje u cemu je problem. KAo sto sam rekao odavno Matic je opravdano iskljucen.

Zasto sam se upustio u ovu konverzaciju sa tobom zbog tvojih slepih pricanja "pravila, pravila, pravila, pravila, nije ovo parkic, vrtic i ostalo. Ipak se dokazalo da je parkic i vrtic i da PRAVILA NISU ISPOSTOVANA u potpunosti, kada je rec o nama, kada je rec o fenjerasima, njima su ispostovana maksimalno. 

Nije PL skolsko dvoriste da sudije sude kako hoce i da navlace za koga hoce.

Izlazim iz diskusije. 

Pricao si o sudjenju i stvarima da ovo nije livada da se prebija zbog lose odluke.. ja sam se okrenuo na to da ni ovo nije livada da se grese toliko o nas? Ne vidim ni najmanje u cemu je problem. KAo sto sam rekao odavno Matic je opravdano iskljucen.

Opet to što sudac sudi jadno nije razlog da mi uzimamo pravdu u svoje ruke. Ne možeš utjecat na suđenje, a na vlastite postupke možeš.

Opet to što sudac sudi jadno nije razlog da mi uzimamo pravdu u svoje ruke. Ne možeš utjecat na suđenje, a na vlastite postupke možeš.

Tacno! 

Moja konverzacija je bila upucena na "pravila" igre koje stalno Chiba pominje, samo na to. Na ta famozna pravila kojih treba striktno da se drzi. Matic isprao Evropski neprijatelj broj 1. Dobio je crveni zasluzeno i to je to. Akcija, reakcija i to je ok.  

I Chiba i Relo su u pravu za to da nije trebao tako reagovati i ja sam prvi napisao to na chatu posle utakmice i to stoji i to je u redu. Kako razumem njihove reci u vezi toga, tako razumem i Matica zasto je tako reagovao. Zuta minuta i tu nema povratka. 

Pricamo o postovanju pravila za Matica, a ne pricamo o nepostovanju pravila za penale, crvene. PRicamo o pravilima kao necemu svetom ovde, a pre toga ta ista "sveta" pravila nisu nama dosudjena. TO mi smeta. 

Mada kontam da ovde 80% ljudi ne konta sta zapravo hocu da kazem. 

Po meni cijela rasprava ovdje je i nastala zbog toga što su neki pisali "super što ga je Matić odgurnuo, trebao je i jače". Mislim da nitko ovdje Matića ne osuđuje zbog toga, iako nije tako trebao postupiti.

Mislim da smo već dosadili s ovom raspravom i Bogu i narodu. :D

Nadajmo se da će ukinuti ili bar smanjiti suspenziju Matiću.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.