Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Treba mu zabranit da se kliza, visok je on za ovo, oce se povrijedit :D A Bane kao mladji brat Drogbe :D 

Ma sta reci.........

Definitivno najbolji. Sta je sve radio veceras da i ne nabrajam, samo cu spomenuti da je sam drzao sredinu, vukao loptu sa nasih 20 na njihovi 20 metara, driblao ko Hazard kad mu ono dodje, prekidao napade, iste kreirao, i sto mi je najace od svega extra je izveo onaj slobodnjak ali onaj amer je skinu mamu mu j.....

A kad dade gol skocih umalo luster da nisam pokupio u letu se derem TTTTTTOOOOOOOOO SRBINE, kad ono ofsajd, e reko u kurac, jedan od sjebanijih trenutaka, (ko ono kad ga Lamps dade samo malo blazi oblik), ali zato kad ga dade Willi samo sam rekao "to" i cekao da reziser prebaci na pomocnika koko drzi onu jebenu sarenu zastavicu, ali srecom nije.

Najbolji veznjak sveta!

Cabella od njega budalu napravio. Prosječan igrač je ovaj Matić.

Takvu smirenost i samouvjerenost kod igrača kad uzme loptu vidio sam do sada samo kod Tourea (vezano za ovu poziciju). Jebote lik uzme loptu i jednostavno radi s njom šta hoće, niko mu je ne može uzeti. Svaka mu čast, pokidao je večeras.

Gledam sinoc Matic bolje parla engleski od Ceha :D A kakav je maler, jbt, prvo mu Howard skine onakvu loptu, a posle mu je i Bane skine :D 

Inace onaj osecaj kad te Masko izdominira :D 

• Autor

Znate kako kazu, da zadnji vezni obavla posao koji je ocima gledalaca uglavnom nevidljiv, ali obicno donosi prevagu. E pa Maticc ga radi toliko ocigledno, da se moze nazvati dominacijom.

Gledam sinoc Matic bolje parla engleski od Ceha :D A kakav je maler, jbt, prvo mu Howard skine onakvu loptu, a posle mu je i Bane skine :D

Inace onaj osecaj kad te Masko izdominira :D

Slabo ti taj engleski ako mislis da Matic prica bolje od Cecha. Gledao sam i ja taj interview.

Slabo ti taj engleski ako mislis da Matic prica bolje od Cecha. Gledao sam i ja taj interview.

Pa Ceh je 100 godina u Londonu a prica ga kao Rus da je.

Najbolji defanzivni vezni na svijetu, a ima priliku da bude bolji i od Makelelea koji je po meni najbolji defanzivni vezni SVIH VREMENA. Kad kažem da ima šansu biti bolji i od Makea znači da je baš veliki potencijal i igračina. Potencijal se može i mora iskorisitit.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.