7. februar 2015.11 god. comment_201964 Nevjerojatan posao obavlja na sredini, onaj prljavi posao, a često prolazi bez kartona i bez prekršaja. Maestralno! Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202126 Treba mu zabranit da se kliza, visok je on za ovo, oce se povrijedit :D A Bane kao mladji brat Drogbe :D Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202717 Ma sta reci......... Definitivno najbolji. Sta je sve radio veceras da i ne nabrajam, samo cu spomenuti da je sam drzao sredinu, vukao loptu sa nasih 20 na njihovi 20 metara, driblao ko Hazard kad mu ono dodje, prekidao napade, iste kreirao, i sto mi je najace od svega extra je izveo onaj slobodnjak ali onaj amer je skinu mamu mu j..... A kad dade gol skocih umalo luster da nisam pokupio u letu se derem TTTTTTOOOOOOOOO SRBINE, kad ono ofsajd, e reko u kurac, jedan od sjebanijih trenutaka, (ko ono kad ga Lamps dade samo malo blazi oblik), ali zato kad ga dade Willi samo sam rekao "to" i cekao da reziser prebaci na pomocnika koko drzi onu jebenu sarenu zastavicu, ali srecom nije. Najbolji veznjak sveta! Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202720 Službeno je proglašen igračem utakmice. Strašan je! Pa njemu se ne može uzeti lopta, ne mogu vjerovati koliko je Mou ubo s njegovim vraćanjem u klub. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202722 Perfektna utakmica, bio je ubedljivo najbolji igrac. Posle njega Cech i Willian. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202728 Takvu smirenost i samouvjerenost kod igrača kad uzme loptu vidio sam do sada samo kod Tourea (vezano za ovu poziciju). Jebote lik uzme loptu i jednostavno radi s njom šta hoće, niko mu je ne može uzeti. Svaka mu čast, pokidao je večeras. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202741 Sve sto ste nabrojali za njega se slazem.Apsolutno najboji igrac na ovoj poziciji u svijetu. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202986 Cabella od njega budalu napravio. Prosječan igrač je ovaj Matić. Takvu smirenost i samouvjerenost kod igrača kad uzme loptu vidio sam do sada samo kod Tourea (vezano za ovu poziciju). Jebote lik uzme loptu i jednostavno radi s njom šta hoće, niko mu je ne može uzeti. Svaka mu čast, pokidao je večeras. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202987 Još jednom me citiraj i budi siguran da nećeš više nikad. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202989 Još jednom me citiraj i budi siguran da nećeš više nikad. koji ti je kurac ? :D Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_203003 Gledam sinoc Matic bolje parla engleski od Ceha :D A kakav je maler, jbt, prvo mu Howard skine onakvu loptu, a posle mu je i Bane skine :D Inace onaj osecaj kad te Masko izdominira :D Prijavi
12. februar 2015.11 god. Autor comment_203021 Znate kako kazu, da zadnji vezni obavla posao koji je ocima gledalaca uglavnom nevidljiv, ali obicno donosi prevagu. E pa Maticc ga radi toliko ocigledno, da se moze nazvati dominacijom. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_203022 Gledam sinoc Matic bolje parla engleski od Ceha :D A kakav je maler, jbt, prvo mu Howard skine onakvu loptu, a posle mu je i Bane skine :D Inace onaj osecaj kad te Masko izdominira :D Slabo ti taj engleski ako mislis da Matic prica bolje od Cecha. Gledao sam i ja taj interview. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203043 Slabo ti taj engleski ako mislis da Matic prica bolje od Cecha. Gledao sam i ja taj interview. Pa Ceh je 100 godina u Londonu a prica ga kao Rus da je. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203046 Pa Ceh je 100 godina u Londonu a prica ga kao Rus da je. Nije istina. Čech priča engleski kao da je rođeni englez. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203097 Najbolji defanzivni vezni na svijetu, a ima priliku da bude bolji i od Makelelea koji je po meni najbolji defanzivni vezni SVIH VREMENA. Kad kažem da ima šansu biti bolji i od Makea znači da je baš veliki potencijal i igračina. Potencijal se može i mora iskorisitit. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.