Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Nažalost, čovek otkako je prešao u Čelsi redovno dobija poziv. :/

matić je i prije cfc igro za repku. znam da je igro protiv hrvata i ovaj zadnji dio kvalifikacija krajem 2013

matić je i prije cfc igro za repku. znam da je igro protiv hrvata i ovaj zadnji dio kvalifikacija krajem 2013

Imao je jednocifren broj nastupa pre dolaska u Ćelzi.

Chelsea je trenutno nezamisliv bez njega. Ne dao dragi Bog da se povrijedi. Zato se mora naći kvalitetan backup u vidu Pogbe.

A sta fali Mikelu?

Fabregas bi igrao desetku, a Pogba sa Maticem razbijao na sredini. Oscar bi u tom slucaju bio backup. Ne mogu da zamislim jaci vezni red, ne postoji nista bolje. Ne verujem da bi Mou tako nesto uradio, ali bi bilo savrsenstvo. Boss polaze mnogo nade u Oscara tako da mozemo samo da mastamo. :D

456204822__1419704221_80.80.34.204.jpg

Foto: Guliver Image/Getty Images

UROŠ MATIĆ, mlađi brat Nemanje Matića, najvjerojatnije će igrati za nogometnu reprezentaciju Makedonije.

Uroš, čiji brat nastupa za Chelsea i reprezentaciju Srbije, bivši je juniorski srpski reprezentativac, a ovih dana se sastao sa čelnicima Makedonskog nogometnog saveza. Nogometaš nizozemske NAC Brede razgovarao je s predsjednikom FFM-a Ilčom Georgioskim.

"Uroš se dobro pokazao u Bredi i može nam puno pomoći. Veoma je skroman momak i želimo da zaigra za reprezentaciju Makedonije", rekao je Georgioski i otkrio da će Matić, ofenzivni veznjak, uskoro dobiti makedonsku putovnicu.

Matić, koji je prije 24 godine rođen u Šapcu, igrao je ranije za Košice i drugu momčad Benfice.

Kakva grtalica. Kakve reakcije nakon sto se izgubi posjed, kakav presing, samo kupi.

"Oduvek sam maštao da igram za prvi tim Crvene zvezde, ali to se nije ostvarilo. Generalno, ne razmišljam o tome šta bi bilo da sam donosio neke druge odluke, jer sam prezadovoljan kako teče moja karijera. Stigao sam do velikog kluba kakav je Čelsi, igram za reprezentaciju Srbije. To me ispunjava, srećan sam i zadovoljan", rekao je Matić u intervjuu "Večernjim Novostima".

"Kao klinac sam proveo četiri godine u Crvenoj zvezdi i jednu u Partizanu, međutim, ne znam iz kojih razloga, tamo niko nije obratio posebnu pažnju na mene. Nisu ni bitna imena tih trenera, jednostavno, kompletno stanje u tim omladinskim školama je bilo nekako čudno. Ne znam da li se u međuvremenu nešto popravilo. Tada je bilo još dečaka, podjednako talentovanih kao ja, ali su se negde izgubili. 

Nemanja živi u Londonu, član je velikog kluba, popularan je... Ima sve. Ali srce vuče ka zavičaju.

"Najlepše mi je u mom selu Vrelu, gde su mi familija, prijatelji, komšije iz detinjstva... Tu su i tereni na kojima sam počeo da šutiram loptu. Tamo sam odmalena sanjao da osvajam pehare i budem veliki igrač", istakao je skromni div Nemanja Matić. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.