Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Pa dobro u prvoj postavi jedino štoperi pričaju engleski iole normalno, ovi ostali žali bože riječi, doduše ni golman odnosno portir kako bi rekle komšije nije loš.

Matić nakon Danske..

- Nije fraza, ja ovoliko ne trčim u Čelsiju, ovde se umorim 30 ili 40 odsto više. Kada ne znate u svakom trenutku šta treba da radite na terenu, trčite bez potrebe. Ne kažem da je problem u selektoru. Kao što znate mi u fudbalu nikada ništa nismo napravili. Ja sam samo jedan od mnogih igrača koji su prošli kroz ovu selekciju. Jednostavno, nije nam bilo pomoći, zaključio je Matić.

Matić nakon Danske..

- Nije fraza, ja ovoliko ne trčim u Čelsiju, ovde se umorim 30 ili 40 odsto više. Kada ne znate u svakom trenutku šta treba da radite na terenu, trčite bez potrebe. Ne kažem da je problem u selektoru. Kao što znate mi u fudbalu nikada ništa nismo napravili. Ja sam samo jedan od mnogih igrača koji su prošli kroz ovu selekciju. Jednostavno, nije nam bilo pomoći, zaključio je Matić.

Ma zabraniti Banetu i Nemanji da igraju za reprezentaciju, em sto se ja nerviram jer nemamo pojma, a imamo bar neke normalne igrače za razliku od npr. Danske, em se mogu povrijediti, a bitni su u klubu.

Ma zabraniti Banetu i Nemanji da igraju za reprezentaciju, em sto se ja nerviram jer nemamo pojma, a imamo bar neke normalne igrače za razliku od npr. Danske, em se mogu povrijediti, a bitni su u klubu.

Nemoj biti lud i džaba trošiti živce na tuljane koji nikada neće napraviti neki dobar rezultat kada je fudbal u pitanju, jednostavno nisu dovoljno inteligentni

Pa realno Matic je sinoc bio ocajan, drugo poluvreme je odigrao kao amater iz nize seoske lige.

Nemoj biti lud i džaba trošiti živce na tuljane koji nikada neće napraviti neki dobar rezultat kada je fudbal u pitanju, jednostavno nisu dovoljno inteligentni

Realno, tako je. Dobro je dok god ne počnu ovako za Chelsea.

Neće oni ovako igrati za Chelsea nikad, jer prije svega razlika između saigrača u reprezentaciji i Chelseaju je nebo i zemlja, drugo što u Chelseaju na klupi sjedi Mourinho koji isplanira za svakog igrača ulogu do detalja i to za svaku utakmicu, dok se u reprezentaciji Srbije utakmica priprema po sistemu "ma dovoljno je da se pojavimo na terenu". Igra iz kluba i igra u reprezentaciji su dva različita pojma koja se ne mogu stavljati u istu rečenicu, dovoljan je primjer recimo Ronaldo, koji dobro igra u Portugalu ali ni blizu nivoa partija iz Reala. Kao što Matić kaže da on dosta manje trči u Chelseaju a svi znamo koliko postiže u Chelseaju, a jedini razlog za to je što u Chelseaju postoji sistem igre i što svaki igrač zna šta treba da radi na terenu.

Nek' odigraju onako kod Mournha i ima da ih vrati u omladinski pogon i to rezervni tim U12 da sjede na klupi i treniraju sa U10 gdje bi igrali samo po poluvrijeme a čitavu utakmicu bi igrali za U8 sa kojima bi i radili sve treninge :D

Ako me razumiješ :D

[quote name="Kun Aguer0" post="192849" timestamp="1416063137"] Nek' odigraju onako kod Mournha i ima da ih vrati u omladinski pogon i to rezervni tim U12 da sjede na klupi i treniraju sa U10 gdje bi igrali samo po poluvrijeme a čitavu utakmicu bi igrali za U8 sa kojima bi i radili sve treninge :D Ako me razumiješ :D[/quote]Na kraju bi stigli do samo slova U.

Kada je upitan koji je do sada najbolji savjet dobio, Hazard se ubacio i rekao: 'Gledajte Hazardove video klipove na Youtubeu'.

No, Matić je rekao: 'Ne, rekli su mi da ne radim ništa što Hazard radi.

Hazard otac :D :sal1:

[quote name="Kalouda" post="193029" timestamp="1416398337"] Kada je upitan koji je do sada najbolji savjet dobio, Hazard se ubacio i rekao: 'Gledajte Hazardove video klipove na Youtubeu'. No, Matić je rekao: 'Ne, rekli su mi da ne radim ništa što Hazard radi. Hazard otac :D :sal1:[/quote]Matic deda

u zadnjih par dana ili nesto vise, kolektivno svrsavanje se desava na Nemanju Matica... i to svetsko kolektivno.. Samo se pise o njemu,kako je dzin na terenu,a isto to je i van terena. :D 

u zadnjih par dana ili nesto vise, kolektivno svrsavanje se desava na Nemanju Matica... i to svetsko kolektivno.. Samo se pise o njemu,kako je dzin na terenu,a isto to je i van terena. :D

Upravo to, evo maloprije otvaram frizider kad iskoci Nemandza.

"Prija mi svaka pohvala, a naročito od trenera sa kojim trenirate svaki dan. Srećan sam što je Murinjo prepoznao moj rad i trud, pošto uvek dajem maksimum, veoma koncentrisano prilazim obavezama u klubu i rezultati dolaze sami po sebi. Žoze je veliki profesionalac, na svakom treningu ima veliku želju da ekipa bude perfektna kako bi još više napredovala. On je dobar čovek i vrhunski trener, imam samo reči hvale za njega", izjavio je za Tanjug Mati

"Veoma sa zadovoljan u Čelsiju klubu i nadam se da će tako ostati", rekao je Matić

"Svake sezone imamo najviše ambicije, tako je i ove. Odlično smo startovali, imamo devet pobeda uz dva remija i iz meča u meč igramo sve bolje, iako nije lako izdržati težak tempo koji imamo. Bez poraza smo posle 11 odigranih utakmica u Premijer ligi, ali najbitnije je da smo većinu derbija igrali u gostima i da će na proleće to biti olakšica. Očekujem uspešu sezonu", naveo je Matić

evo jos jednog intervjua : http://www.sportklub.rs/od-cole-do-azara-nemanja-matic-dao-zanimljiv-intervju-za-sajt-celsija

Kad si poznat lako upravljas masom ljudi... samo je pitanje na koji ces nacin to raditi, dobar ili los. Matic je ljudina pa ce biti dobar primer,uzor, ali nazalost ima mnogo vise onih drugih.

Kako ovaj covek igra. To je neverovatno. 

Inace proglasen je za fudbalera godine u Srbiji. Bravo Matke.

Kako ovaj covek igra. To je neverovatno.

Inace proglasen je za fudbalera godine u Srbiji. Bravo Matke.

Covjek cim krene trcat na one iz Schalkea oni pocinju padat.

- Nije bilo lako u Jugoslaviji u to vreme, bio je rat, ali ja sam bio mnogo mali i ne sećam se. Za mene je bilo najgore 1999. godine, kada sam imao 12-13 godina, a Amerika nas je bombardovala. Bilo mi je teško, jer nisam razumeo šta se događa oko mene. Pitao sam oca, ali ni on nije mogao da mi da odgovor, To je trenutak koji ću pamtiti čitavog života – rekao je Matić koji je dodao da ipak ima lepa sećanja na detinjstvo.

- Bilo je to dobro vreme. Išao sam  školu, igrao fudbal sa drugovima kao i sva druga deca. I dalje imam dobre prijatelje iz tog vremena. Srećan sam i ponosan što sam iz Srbije. Srbija je lepa zemlja sa dobrim ljudima i svi su tamo dobrodošli.

oko jezika :

- Fudbal je dobra stvar za učenje jezika. Živeo sam u Portugalu dve i po godine, ali to ne znači da znam dobro da govorim portugalski, ali ga odlično razumem. To je dobra stvar za mene jer osim trenera Murinja, ima i nekoliko brazilskih igrača u ekipi – Vilijan, Oskar, Ramireš, Košta. Shvatam sve njihove šale, tako da su veoma oprezni u mojoj blizini – kazao je Matić.

kome se najvise divi u timu:

Eden Azar. On je fantastičan igrač, veoma važan za tim. U svakom trenutku može da napravi nešto dobro, postigne gol ili asistira. Uz to je i mlad i tek će napredovati i ima kvalitet da bude jedan od najboljih na svetu. Jaki smo na svakoj poziciji i zato je sjajno biti deo ovog tima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.